Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 16 Μαρτίου

Κριός
Η σημερινή μέρα είναι αρκετά απαιτητική και έρχεται σε κόντρα με τα «θέλω» σου. Έτσι, φαινομενικά ασήμαντα γεγονότα στο σπίτι ή την οικογένεια, δυναμιτίζουν το κλίμα και δημιουργούν μια έκρυθμη κατάσταση, ειδικά αν είσαι γεννημένος τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου. Η αντιδραστική συμπεριφορά σου επίσης, δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.
Αισθηματικά
Η δεσποτική συμπεριφορά από τη μια και η ανάγκη σου για έλεγχο από την άλλη, αποτελούν σημαντική τροχοπέδη για τις σχέσεις σου, ωστόσο η Αφροδίτη από τον τομέα των φίλων σου μειώνει κάπως τις εντάσεις, κυρίως για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο.
Επαγγελματικά και Οικονομικά
Απόφυγε να έρθεις σε αντιπαράθεση με πρόσωπα κύρους σήμερα, γιατί ενδεχομένως να έχεις τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα. Παράλληλα, η συνάντηση Ήλιου-ανάδρομου Ερμή φέρνει σύγχυση αυτές τις μέρες.

Ταύρος
Αν έχεις προγραμματίσει για αυτές τις μέρες κάποιες σημαντικές επαφές, καλύτερα προτίμησε την αυριανή μέρα, καθώς σήμερα το επικοινωνιακό σου κομμάτι είναι αρκετά μπερδεμένο, ενώ ο ανάδρομος Ερμής συναντά τον Ήλιο στους Ιχθύς και σε βοηθά να ξαναδείς κάποιους στόχους σου. Ενδεχομένως λοιπόν να είσαι εντελώς υποκειμενικός, ενώ παράλληλα καλύτερα να αποφύγεις σήμερα να ασχοληθείς με νομικά ή διαδικαστικά ζητήματα.
Αισθηματικά
Οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σου μπορούν να σε στηρίξουν αν τους ανοιχτείς και μιλήσεις χωρίς δογματισμούς και παρωπίδες. Παρόλα αυτά, έχοντας κατά νου πως χρειάζεται και εσύ να καταβάλλεις προσπάθεια για να προχωρήσουν τα ερωτικά σου, μπορείς να αφήσεις πίσω το παρελθόν.
Επαγγελματικά και Οικονομικά
Σε δύσκολες συναλλαγές, θα μπορούσες σήμερα να στηριχθείς στους συνεργάτες σου (ή στον/στην σύντροφο αν υπάρχει) για να βρεις από κοινού διέξοδο. Μην κάνεις ωστόσο επεκτατικά σχέδια για το πορτοφόλι σου, αν δεν τα έχεις μελετήσει σε βάθος.

Δίδυμοι
Η Σελήνη σήμερα από τον τομέα των οικονομικών σου σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα, γεγονός που δείχνει πως η μέρα δεν ενδείκνυται για ανοίγματα και σημαντικές συμφωνίες πάνω σε αυτά. Η προσπάθεια όμως που κάνεις να διευθετήσεις τις υποχρεώσεις σου, είναι ιδιαίτερα βοηθητική.
Αισθηματικά
Ο ανάδρομος κυβερνήτης σου Ερμής συναντά τον Ήλιο και έτσι το μυαλό σου σήμερα λίγο… «καίγεται» με την έννοια πως δεν ακούς άλλη φωνή από την δική σου, αλλά υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες. Καλείσαι λοιπόν να μην αφήσεις αυτή την ανασφάλεια να σου δυσκολέψει περισσότερο τις διαπροσωπικές σχέσεις.
Επαγγελματικά και Οικονομικά
Δεν αποκλείεται σήμερα κάποιες πιεστικές οφειλές να σε αναγκάζουν να επανεξετάσεις το οικονομικό σου πλάνο, ενώ προτιμότερο είναι να μην προβείς σε κάποια ενέργεια που θα έχει μακροπρόθεσμο αντίκτυπο στο πορτοφόλι σου. Το σημαντικό στοιχείο που διατηρεί κάπως τις εύθραυστες ισορροπίες είναι η σκληρή δουλειά στο κομμάτι της εργασίας σου.

Καρκίνος
Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα απαιτητική για σένα καθώς μπορεί να νιώθεις πως βρίσκεσαι σε «εμπόλεμη ζώνη». Καλείσαι λοιπόν να φανείς δυνατός απέναντι στις όποιες προκλήσεις εμφανιστούν και άφησε την διευθέτηση των σημαντικών σου υποθέσεων για την αυριανή μέρα που είναι σαφώς πιο βοηθητική για σένα σε σχέση με την σημερινή.
Αισθηματικά
Οι άλλοι και κυρίως ο/η σύντροφος έχουν πολλές απαιτήσεις και προσδοκίες από σένα, ενώ δεν αποκλείεται να έχουν ελεγκτικές τάσεις απέναντί σου, όμως και εσύ έχεις αφήσει τις καταστάσεις στην τύχη τους γιατί δεν θέλεις να πάρεις δύσκολες αποφάσεις. Έτσι, πρέπει να προβείς σε επίπονες αλλαγές και αναλάβεις το μερίδιο ευθύνης που σου αναλογεί.
Επαγγελματικά και Οικονομικά
Νέα δεδομένα στο κομμάτι της δουλειάς ταράζουν τα νερά σήμερα και σε βγάζουν εκτός προγράμματος, ενώ παράλληλα μπορεί να υπάρξουν διενέξεις με πρόσωπα κύρους. Παράλληλα, καλύτερα να αποφύγεις τα οικονομικά ανοίγματα.

Λέων
Σήμερα ενδεχομένως η πίεση της καθημερινότητας με τις πολλές υποχρεώσεις ενδεχομένως να σε φορτίσει και να σου χαλάσει την ανάγκη σου για ηρεμία. Παράλληλα, σήμερα ο ανάδρομος Ερμής σε ασύμβατη θέση για το ζώδιό σου συναντά τον κυβερνήτη σου Ήλιο, δείχνοντας πως από τη μια δείχνει πως «φωτίζονται» μέσα σου κάποια πράγματα, από την άλλη όμως ακούς μόνο την δική σου φωνή και κλείνεις τα αυτιά σου σε όσα οι άλλοι σου λένε.
Αισθηματικά
Ενδεχομένως σήμερα να έχουν τον πρώτο λόγο οι άλλοι στις σχέσεις σου και αυτό δεν σε ευχαριστεί ιδιαίτερα. Μην δίνεις λοιπόν λαβές για δυσμενή σχόλια και προσπάθησε να είσαι διπλωμάτης.
Επαγγελματικά και Οικονομικά
Πρέπει να τρέξεις να προλάβεις όλες τις εκκρεμότητές σου και αυτό ενδεχομένως να σε εξαντλήσει. Οι απαιτήσεις στον χώρο της δουλειάς είναι αρκετές σήμερα και προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους.

Παρθένος
Κάποια σχέδια που είχες προγραμματίσει για σήμερα ενδεχομένως να μην προχωρήσουν όπως θα ήθελες, μιας και ο ανάδρομος κυβερνήτης σου Ερμής συναντά τον Ήλιο στον των διαπροσωπικών σχέσεων, φέρνοντας και κάποιες ευκαιρίες από τα παλιά. Παράλληλα, αν συμμετέχεις σε κάποια συλλογική προσπάθεια δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε κάποιες ρήξεις.
Αισθηματικά
Η απόλυτη συμπεριφορά και η αδιαλλαξία δεν είναι ορθοί σύμβουλοι σήμερα για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Άλλωστε, μέσω της σωστής επικοινωνίας θα κάνεις σημαντικά βήματα, ακόμη και αν χρειαστεί να κουραστείς γι’ αυτό.
Επαγγελματικά και Οικονομικά
Μπορεί να χρειαστεί να επανεξετάσεις τους στόχους σου γιατί κάποιες οικονομικές σου οφειλές προς τρίτους, εκκρεμούν και πιέζουν για να καλυφθούν. Χρησιμοποίησε λοιπόν κάποιες γνωριμίες ή κάνε επαφές που θα μπορούσαν να σε στηρίξουν σε όποια δυσκολία τυχόν εμφανιστεί σήμερα.

Ζυγός
Αν έχεις προγραμματίσει για σήμερα κάποιο σημαντικό βήμα για την καριέρα ή τα επαγγελματικά, καλύτερα να το μεταθέσεις για αύριο που η μέρα είναι αρκετά πιο ευνοϊκή σε σχέση με την πίεση της σημερινής ημέρας. Όπως και να έχει, οπλίσου με υπομονή, ειδικά αν είσαι γεννημένος τον Οκτώβρη, διότι θα κληθείς να βγάλεις το «φίδι από την τρύπα», ακόμη και σε οικογενειακό επίπεδο. Ένας στόχος από τα παλιά όμως «φωτίζεται» πάλι.
Αισθηματικά
Από τη μια η ανάγκη σου για ασφάλεια και από την άλλη η ανάγκη σου για χώρο ελεύθερο και ανεξαρτησία, δημιουργούν μια μεγάλη σύγκρουση μέσα σου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικές διενέξεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.
Επαγγελματικά και Οικονομικά
Απόφυγε να είσαι εριστικός με τους συνεργάτες ή με πρόσωπα κύρους καθώς οι καταστάσεις είναι τεταμένες, ενώ γενικότερα σε σχέση με τα οικονομικά σου, περνάς σε μια σταθεροποιητική περίοδο.

Σκορπιός
Η σημερινή μέρα είναι κάπως πιο έντονη και καλείσαι να φέρεις πολλά σε πέρας. Πρόσεξε όμως πώς χειρίζεσαι τον λόγο γιατί δεν αποκλείεται να έχεις παρωπίδες και να δυσκολεύεις με αυτή σου την στάση τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ο Άρης όμως σε τρίγωνο με τον Κρόνο σε βοηθητική θέση δείχνει πως έχεις το σθένος που χρειάζεται!
Αισθηματικά
Ενδεχομένως να σου είναι δύσκολο να αφήσεις τον εγωισμό στην άκρη και να φανείς πιο συνεργάσιμος με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Δείξε εγκράτεια απέναντι στις προκλήσεις που τυχόν θα αντιμετωπίσεις σήμερα, είσαι άλλωστε σε θετικό διάστημα.
Επαγγελματικά και Οικονομικά
Κάποια γεγονότα στην καθημερινότητα ανατρέπουν το πρόγραμμα που είχες κατά νου για σήμερα. Μην παρασύρεσαι λοιπόν σε διενέξεις στο εργασιακό σου περιβάλλον και φρόντισε να διατηρήσεις το ομαδικό πνεύμα. Παράλληλα όμως, συνέχισε τις προσπάθειές σου να υλοποιήσεις σχέδια που αφορούν τα οικονομικά.

Τοξότης
Μια μέρα αρκετά πιεστική που μπορεί να σε βγάζει εκτός προγράμματος είναι η σημερινή. Έτσι, αν έχεις κάποιο δημιουργικό σχέδιο, μπορεί να μην προχωρά σήμερα, ενώ αν είσαι γονιός, πιθανώς να χρειαστεί να προσέξεις τα παιδιά σου σήμερα, λιγάκι παραπάνω. Η συνάντηση όμως ανάδρομου Ερμή-Ήλιου σε θέση κόντρα για το ζώδιό σου, φέρνει σύγχυση για σένα.
Αισθηματικά
Δεν αποκλείεται να νιώσεις συναισθήματα ζήλιας ή πάθους να σε πνίγουν. Χρειάζεται λοιπόν περισσότερη ηρεμία και επιστράτευσε την λογική, ενώ παράλληλα προσπάθησε να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις όσο λιγότερο έντονα μπορείς.
Επαγγελματικά και Οικονομικά
Η σημερινή μέρα δεν είναι και η ευνοϊκότερη για να προβείς σε σημαντικές αποφάσεις για τα οικονομικά σου, αφού ενδεχομένως να υιοθετείς ακραίες σκέψεις που τελικά μπορεί να σε ζημιώσουν. Παράλληλα, δεν είναι καλή μέρα και για να ασχοληθείς με οικονομικά τρίτων, να δανείσεις ή να δανειστείς.

Αιγόκερως
Μια αρκετά πιεστική μέρα με πολλά μέτωπα ανοιχτά είναι η σημερινή, ειδικά αν είσαι γεννημένος τον Ιανουάριο. Ένα από αυτά είναι και κάποιες εντάσεις που ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους στο σπίτι ή την οικογένεια ή για κάποια υπόθεση ακίνητης περιουσίας. Σε αυτή την απαιτητική ημέρα, σημαντικοί σου σύμμαχοι είναι οι φίλοι, οι οποίοι στηρίζουν τις προσπάθειές σου.
Αισθηματικά
Μην προβείς σε αποφάσεις σήμερα για ό,τι αφορά τα προσωπικά σου, αφού είσαι μάλλον σε βρασμό και πιθανώς να δράσεις παρορμητικά. Απόφυγε λοιπόν να είσαι καταπιεστικός με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν και προσπάθησε να βλέπεις τις καταστάσεις και από την θέση των άλλων.
Επαγγελματικά και Οικονομικά
Το έντονο κλίμα στις σχέσεις και το σπίτι, προτιμότερο θα ήταν να μην το μεταφέρεις και στον εργασιακό σου χώρο, αν ανήκεις σε εκείνους που εργάζονται.

Υδροχόος
Η σημερινή ανήκει στις κουραστικές μέρες του μήνα, καθώς οι υποχρεώσεις και οι εκκρεμότητες μέσα στην καθημερινότητα είναι πολλές. Απόφυγε να είσαι αντιδραστικός και προκλητικός με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου σήμερα και στον τρόπο που εκφράζεσαι, ενώ παράλληλα πρόσεξε να μην καταπονείς την υγεία σου.
Αισθηματικά
Ενδεχομένως κάποια απωθημένα συναισθήματα ή σκέψεις βγαίνουν στην επιφάνεια μετά από κάποια ξαφνική αφορμή, γεγονός που σε κάνει πιο κλειστό και εσωστρεφή, ενώ ο ανάδρομος Ερμής συναντά τον Ήλιο και βοηθά να αναθεωρήσεις σημαντικά τον τρόπο που λειτουργείς στα αισθηματικά.
Επαγγελματικά και Οικονομικά
Σήμερα δεν αποκλείεται να χρειαστεί να κάνεις αγώνα ταχύτητας για να προλάβεις όλες τις υποθέσεις που σε απασχολούν στην δουλειά. Τα καλά νέα είναι πως πρόσωπα κύρους βλέπουν την σημαντική προσπάθεια που κάνεις και σε στηρίζουν. Μείνει όμως μακριά από παρασκηνιακές ενέργειες σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου.

Ιχθείς
Μέσα στην σημερινή μέρα δεν αποκλείεται να αισθάνεσαι πως σου λείπει η ασφάλεια, σε υλικό ή συναισθηματικό επίπεδο. Αν είσαι γονιός, πρόσεξε επιπλέον σήμερα κάποια ζητήματα που μπορεί να προκύψουν και αφορούν τα παιδιά σου. Έχεις ευκαιρίες πάντως να φτιάξεις την εικόνα σου, όπως μαρτυρά και η συνάντηση του ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο στο ζώδιό σου.
Αισθηματικά
Δεν αποκλείεται σήμερα να υπάρξουν κάποιες εντάσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα ή μικροκαυγαδάκια με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Γενικότερα δεν είναι μια απαγορευτική μέρα, απλώς καλείσαι να κάνεις πιο λεπτούς χειρισμούς στα ερωτικά σου ζητήματα και να αποφύγεις εριστικές συμπεριφορές.
Επαγγελματικά και Οικονομικά
Πιθανώς να χρειαστεί να δαπανήσεις κάποια έξοδα που δεν συμπεριλαμβάνονταν στον οικονομικό προγραμματισμό. Ωστόσο η αφοσίωση στους στόχους σου είναι ένα από τα δυνατά σου σημεία, στο εργασιακό περιβάλλον όμως ίσως επικρατεί αλαλούμ, λόγω της συνάντησης ανάδρομου Ερμή-Ήλιου.

Πηγή: http://astropedia.gr

Original Source: like.philenews.com