Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 17 Μαΐου

Κριός
Αυτή την περίοδο έρχονται σε εσένα πολύ σημαντικές πληροφορίες για μια υπόθεση που σε απασχολεί, ενώ παράλληλα έχεις και ρηξικέλευθες ιδέες που αργότερα μπορούν να μετατραπούν σε επικερδείς στόχους. Το ένστικτό σου επίσης είναι αρκετά ισχυρό, ενώ παράλληλα νιώθεις την ανάγκη να ανταποδώσεις μια εξυπηρέτηση που σου έκαναν ή μια βοήθεια που «εισέπραξες».

Ταύρος
Σήμερα η Σελήνη περνά απέναντί σου, στον τομέα που σχετίζεται στο ωροσκόπιό σου με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ωστόσο, επειδή η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα πιεστική για εσένα με την συνάντηση της Αφροδίτης και του εκρηκτικού Ουρανού στο ζώδιό σου, προτίμησε να τρέξεις τις υποθέσεις σου ήρεμα ή να ζητήσεις τη βοήθεια κάποιου προσώπου για ένα θέμα που σε απασχολεί έντονα.

Δίδυμοι
Μέσα στη σημερινή ημέρα αναλαμβάνεις να ξεκαθαρίσεις όλες τις υποχρεώσεις ρουτίνας που μαζεύτηκαν μέσα στην εβδομάδα και όσο και αν σου φαίνεται ως μια ανιαρή ή βαρετή διαδικασία, προτίμησε την σε σχέση με την αυριανή που φέρνει ακόμη περισσότερες υποχρεώσεις! Διεκπεραιώνεις λοιπόν εκκρεμότητες, ταυτόχρονα όμως καλείσαι να αφουγκραστείς και το σώμα σου, με τις ανάγκες του.

Καρκίνος
Η Σελήνη σήμερα περνά σε μια ευνοϊκότερη θέση για το δικό σου ζώδιο, δίνοντας σημαντικές ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις ευκολότερα τις υποχρεώσεις σου, αλλά και να προωθήσεις πιο άνετα τις υποθέσεις σου. Παράλληλα όμως, δεν είναι μόνο ημέρα υποχρεώσεων, αντίθετα η σημερινή ημέρα είναι βοηθητική για να διασκεδάσεις ή να ψυχαγωγηθείς.

Λέων
Η οικογένεια, το σπίτι και οι υποθέσεις των οικείων σου έρχονται στο προσκήνιο για εσένα, ενώ και εσύ ο ίδιος σήμερα νιώθεις πιο οικεία με τους δικούς σου ανθρώπους. Γεγονός είναι πάντως πως έχεις ανάγκη από την ασφάλεια και θέλεις να βρίσκεσαι σε ένα προστατευμένο περιβάλλον. Προτίμησε λοιπόν τη σημερινή ημέρα για τις υποθέσεις σου, αν δεν μπορείς να μεταθέσεις για την ερχόμενη εβδομάδα τα πιο σημαντικά.

Παρθένος
Επικοινωνείς πιο άνετα τις ιδέες σου στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, κάνεις πολλές συναντήσεις και επαφές, ενώ διεκπεραιώνεις πιο εύκολα τις υποθέσεις της καθημερινότητας. Παράλληλα και εσύ ο ίδιος βγαίνεις από το καβούκι σου δρομολογώντας εξελίξεις, ακολουθώντας ταυτόχρονα το ένστικτό σου. Άλλωστε έχεις ωριμάσει και χτίζεις κάτι σημαντικό αυτή την περίοδο.

Ζυγός
Χωρίς πολλές ανατροπές, τηρουμένων των αναλογιών της έντονης περιόδου που διανύουμε, κινείται η σημερινή ημέρα πιο ήρεμα και εσύ θέλεις να απολαύσεις τις απλές στιγμές της καθημερινότητας. Παράλληλα όμως καταπιάνεσαι με πρακτικά ζητήματα, ενώ κάνεις συζητήσεις με ανθρώπους από το περιβάλλον σου για να βρεις τρόπους να υλοποιήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια.

Σκορπιός
Η Σελήνη περνά σήμερα στο δικό σου ζώδιο, φέρνοντας στο προσκήνιο τα θέματα που σε απασχολούν, αλλά και εσένα στο επίκεντρο της προσοχής. Προτίμησε όμως τη σημερινή ημέρα για να αναπτύξεις τη δράση σου καθώς η ερχόμενη περίοδος είναι ιδιαίτερα πιεστική για εσένα. Ταυτόχρονα, μπορείς πιο εύκολα να ρυθμίσεις υποθέσεις με έγγραφα ή υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

Τοξότης
Με τη Σελήνη να περνά στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου, έχεις ανάγκη να ξεκουραστείς, αφού έτσι και αλλιώς η σημερινή μέρα φαντάζει για εσένα αρκετά ανιαρή και δεν έχεις πολύ όρεξη για να ασχοληθείς με τις καθημερινές υποχρεώσεις, οπότε το πιο πιθανό είναι να προσπαθήσεις να τις αποφύγεις. Αν λοιπόν το πρόγραμμά σου το επιτρέπει, αφιέρωσε τη σημερινή ημέρα στον εαυτό σου και μόνο.

Αιγόκερως
Η σημερινή πρόκειται για μια ευχάριστη ημέρα, όπου οι φίλοι σου διαδραματίζουν ένα σημαντικό ρόλο, ενώ και εσύ ο ίδιος κινείσαι πιο άνετα απαλλαγμένος από τα «πρέπει» και τις κοινωνικές υποχρεώσεις. Παράλληλα, υπάρχουν ευκαιρίες να προσεγγίσεις αγαπημένα σου πρόσωπα, ειδικά αν πρόκειται για άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

Υδροχόος
Η Σελήνη σήμερα περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, στρέφοντας τα βλέμματα του περιβάλλοντος πάνω σου, ωστόσο καλείσαι να ακολουθήσεις συγκεκριμένες οδούς, αφού θέλεις να σχηματίσεις την καλύτερη εντύπωση. Καλύτερα να αποφύγεις όμως να κοινοποιείς τα οικογενειακά σου ζητήματα στους άλλους, παρότι η κοινωνική σου ζωή είναι έντονη.

Ιχθείς
Η σημερινή είναι μια αρκετά βοηθητική ημέρα για να προωθήσεις τα ζητήματά σου καθώς η επικοινωνιακή σου δεινότητα είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Μάλιστα προτίμησε τη σημερινή ημέρα για να διεκπεραιώσεις τις υποθέσεις σου, καθώς η αυριανή δεν παρέχει τόσες ευκαιρίες. Το σίγουρο είναι πως είσαι πιο αισιόδοξος και η σημερινή ημέρα σου δίνει λόγους για να διατηρηθεί η καλή σου διάθεση.

Πηγή: http://astropedia.gr

Original Source: like.philenews.com