Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 17 Μαρτίου

Κριός
Η εβδομάδα τελειώνει με την Σελήνη να βρίσκεται στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την χαρά και την διασκέδαση, έτσι ακόμα και αν έχεις πολλές μάχες να δώσεις αυτό το διάστημα, η σημερινή μέρα σου δίνει λόγους για να χαμογελάσεις, είτε λόγω ευχάριστων συμβάντων, είτε επειδή πηγάζουν από μέσα σου. Θυμήσου όμως να μην το παρακάνεις, καθώς δεν θα λείψουν και οι… γκάφες από μέρους σου!
Αισθηματικά
Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σε κάνει πιο επικοινωνιακό από ότι συνήθως, ενώ σήμερα μπορείς να προσεγγίσεις πιο άνετα το αντικείμενο του πόθου σου και να βρείτε χρόνο, όσο φορτωμένο και αν είναι το πρόγραμμα του καθενός από εσάς. Αν είσαι ελεύθερος/η, είναι καλή μέρα για εφήμερα φλερτ!
Επαγγελματικά και Οικονομικά
Μπορεί να παρασυρθείς με τα οικονομικά σου, όμως ο υπάρχει και εύνοια μέσα στον τομέα της καριέρας σου, που μπορεί να μεταφραστεί και σε έσοδα, αρκεί να μην περιμένεις τα πράγματα να γίνουν από μόνα τους!

Ταύρος
Αν έχεις προγραμματίσει για αυτές τις μέρες κάποιες σημαντικές επαφές, καλύτερα προτίμησε την αυριανή μέρα, καθώς σήμερα το επικοινωνιακό σου κομμάτι είναι αρκετά μπερδεμένο, ενώ ο ανάδρομος Ερμής συναντά τον Ήλιο στους Ιχθύς και σε βοηθά να ξαναδείς κάποιους στόχους σου. Ενδεχομένως λοιπόν να είσαι εντελώς υποκειμενικός, ενώ παράλληλα καλύτερα να αποφύγεις σήμερα να ασχοληθείς με νομικά ή διαδικαστικά ζητήματα.
Αισθηματικά
Οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σου μπορούν να σε στηρίξουν αν τους ανοιχτείς και μιλήσεις χωρίς δογματισμούς και παρωπίδες. Παρόλα αυτά, έχοντας κατά νου πως χρειάζεται και εσύ να καταβάλλεις προσπάθεια για να προχωρήσουν τα ερωτικά σου, μπορείς να αφήσεις πίσω το παρελθόν.
Επαγγελματικά και Οικονομικά
Σε δύσκολες συναλλαγές, θα μπορούσες σήμερα να στηριχθείς στους συνεργάτες σου (ή στον/στην σύντροφο αν υπάρχει) για να βρεις από κοινού διέξοδο. Μην κάνεις ωστόσο επεκτατικά σχέδια για το πορτοφόλι σου, αν δεν τα έχεις μελετήσει σε βάθος.

Δίδυμοι
Σήμερα βγαίνει στην επιφάνεια μια πιο διπλωματική σου πλευρά καθώς προσεγγίζεις τους άλλους, ενώ οι συναντήσεις και οι επαφές είναι πολλές, γεμίζοντας την ατζέντα της ημέρας με τρέξιμο και επικοινωνία. Δεν είναι λίγες όμως οι φορές που υιοθετείς κάπως επιτηδευμένες συμπεριφορές, χωρίς να είσαι παράλληλα ευέλικτος στις απόψεις σου. Καλείσαι να φανείς λοιπόν πιο διαλλακτικός και μπορείς να κερδίσεις περισσότερα.
Αισθηματικά
Είσαι αμετακίνητος στις θέσεις σου και αυτό δημιουργεί αρκετές διενέξεις ανάμεσα σε σένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ειδικά για τον/την ερωτικό/ή σύντροφο, ενώ είναι πιθανό σήμερα να μην καλύπτεσαι πλήρως από τις απαντήσεις που θα σου δοθούν.
Επαγγελματικά και Οικονομικά
Δίνεις δυναμικό παρόν στην καριέρα σου ωστόσο υπάρχουν τυφλά σημεία αλλά και παγίδες που θα πρέπει να προσέξεις, αν εργάζεσαι σήμερα, κυρίως ως προς τις επαφές σου με πρόσωπα κύρους ή ανθρώπους που έχουν λόγο στη δουλειά σου.

Καρκίνος
Κάνεις μεγαλεπήβολα σχέδια σήμερα και δεν υπάρχουν τα εχέγγυα στα οποία να μπορείς να στηριχτείς πλήρως. Σε γενικές γραμμές η σημερινή είναι μια ουδέτερη ημέρα, παρότι είσαι επιρρεπής σε ευχάριστες «καταχρήσεις». Επιπλέον, μετά από πολύ κόπο και αρκετές υποχωρήσεις προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι ή την οικογένεια.
Αισθηματικά
Οι απαιτήσεις των άλλων απέναντί σου παραμένουν πολύ υψηλές και εσύ είσαι πολλές φορές αμελής απέναντι στις υποχρεώσεις που αναλαμβάνεις για τρίτους, βγάζοντας έτσι προς τα έξω μια πιο επιπόλαιη εικόνα. Επιπρόσθετα, είναι προτιμότερο να περιορίσεις την ανάγκη επίδειξης στο φιλικό σου περιβάλλον.
Επαγγελματικά και Οικονομικά
Οι σπατάλες είναι ο μεγάλος σου αντίπαλος σήμερα, καθώς καλείσαι να φανείς πιο συγκρατημένος στις επιδιώξεις σου. Παράλληλα, για κάποια μεγάλα ανοίγματα που σχεδιάζεις, πρόσεξε και τα «ψιλά γράμματα» που μπορεί να κρίνουν το αποτέλεσμα.

Λέων
Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, δίνοντάς σου πρόσφορο έδαφος για να υλοποιήσεις αυτά που είχες προετοιμάσει τις προηγούμενες ημέρες. Παράλληλα, τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω σου, φρόντισε λοιπόν να λειτουργείς εντός πλαισίου αν δεν θέλεις να βάλεις σε κίνδυνο την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω. Επιπλέον, είναι προτιμότερο να μην παρασύρεσαι σε επιδειξιομανίες ή κομπασμούς.
Αισθηματικά
Προσπαθείς πολύ με τα προσωπικά σου, όμως ο τρόπος που η άλλη πλευρά επικοινωνεί τις ιδέες της δεν βρίσκει εσάς στο ίδιο μήκος κύματος, ενώ και εσύ από τη δική σου πλευρά σήμερα είσαι περισσότερο εστιασμένος στα δικά σου θέλω.
Επαγγελματικά και Οικονομικά
Επιτηδευμένες συμπεριφορές δημιουργούν παρεξηγήσεις στο χώρο της εργασίας αν εργάζεσαι σήμερα, ενώ από την άλλη, οι χειρισμοί σου ως προς τις οικονομικές σου υποχρεώσεις ή τις οφειλές προς τρίτους έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Παρθένος
Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει περισσότερο εσωστρεφή να προετοιμάζεις τις επόμενες κινήσεις σου, ενώ πολλές φορές οι προσπάθειες που καταβάλλεις σε διαδικαστικά θέματα δεν έχουν πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά δίπλα σου βρίσκονται σημαντικοί φίλοι που με τις ιδέες τους μπορούν να σου βρουν λύσεις σε υποθέσεις που πιέζουν.
Αισθηματικά
Οι παρασκηνιακές ενέργειες φέρνουν πολλά μπερδέματα, φρόντισε λοιπόν να είσαι σαφής και ξεκάθαρος για αυτά που θέλεις. Επιπλέον, είσαι αρκετά σταθερός στις επιδιώξεις σου, ωστόσο υπάρχει ένα θολό τοπίο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, το οποίο καλείσαι να δεις με αντικειμενική ματιά.
Επαγγελματικά και Οικονομικά
Αν υπολόγιζες σήμερα να κάνεις κάποιο σημαντικό άνοιγμα, εξέτασε όλες τις λεπτομέρειες πριν δράσεις, καθώς είναι πιθανό να πληρώσεις σήμερα παραπάνω από την αντικειμενική αξία της αγοράς. Τέλος, συναντάς στη δουλειά κάποια εμπόδια, σε σχέση με τους συνεργάτες σου αν εργάζεσαι σήμερα.

Ζυγός
Κάνεις πολλά σχέδια και δίνεις ακόμα πιο πολλές υποσχέσεις χωρίς όμως να έχεις υπολογίσει αν τελικά θα μπορέσεις λόγω συνθηκών να είσαι απόλυτα συνεπής. Παράλληλα, δυσκολεύεσαι να μείνεις εντός προγράμματος και να φέρεις σε πέρας όλες τις αρμοδιότητες που σου έχουν ανατεθεί.
Αισθηματικά
Οι φίλοι σήμερα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην έκβαση των προσωπικών σου, ενώ ένα πιθανό σενάριο είναι πως μέσα από παρέες που κάνεις σήμερα, έρχονται στο προσκήνιο αναμνήσεις από παρελθοντικές καταστάσεις. Επιπλέον, αν είσαι γεννημένος στις αρχές του Οκτώβρη, είσαι αρκετά παρορμητικός και θέλεις τα πράγματα να γίνονται εδώ και τώρα.
Επαγγελματικά και Οικονομικά
Στο εργασιακό περιβάλλον υπάρχουν πολλές συμπεριφορές των άλλων που προκαλούν ερωτηματικά, αν εργάζεσαι σήμερα, ενώ ο τρόπος που χειρίζεσαι τα οικονομικά σου, ειδικά τα χρέη και τις οφειλές, ενδεχομένως να μην είναι και ο πλέον αποδοτικός.

Σκορπιός
Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας έτσι την κοινωνική σου ζωή σε πρώτο πλάνο. Ωστόσο, η επιλογή σου να βασίζεσαι αρκετά στους άλλους, ενδεχομένως να σε εκθέτει στα μάτια των ανωτέρων σου. Επιπλέον, είσαι αρκετά αισιόδοξος και δεν παρατηρείς λεπτομέρειες που μαρτυρούν κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες τρίτων προς εσένα.
Αισθηματικά
Θέλεις να αφιερώσεις χρόνο στην προσωπική σου ζωή, αλλά ο φόρτος εργασίας δεν σε αφήνει να δοθείς πλήρως. Παρόλα αυτά επιλέγεις έναν πιο θετικό τρόπο σκέψης και αντιδράσεων, που φέρνει τελικά το παιχνίδι στα μέτρα σου.
Επαγγελματικά και Οικονομικά
Η καριέρα απορροφά ένα μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου αν εργάζεσαι σήμερα, καθώς προσπαθείς να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Εντούτοις, δεν συμμερίζονται όλοι στο εργασιακό περιβάλλον τις απόψεις σου και αυτό δημιουργεί υπόγειες αντιζηλίες ή προστριβές.

Τοξότης
Παρότι η σημερινή ημέρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αρκετά βοηθητική για σένα, εντούτοις, δυσκολεύεσαι να ολοκληρώσεις κάποιες διαδικαστικές υποθέσεις λόγω άλλων υποχρεώσεων που τρέχουν ταυτόχρονα. Από την άλλη όμως είσαι σε μια πολύ δυναμική φάση που θέλεις να τρέξεις τις εκκρεμότητες που σε κρατούν πίσω. Επιπλέον, οι μπερδεμένες καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένεια συνεχίζουν να σε προβληματίζουν.
Αισθηματικά
Οι άλλοι αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι την ζωής σου αυτή την περίοδο, κυρίως ως προς το κομμάτι των διαπροσωπικών σου σχέσεων, ωστόσο δεν έχεις ως προτεραιότητα τα ζητήματα καρδιάς. Μπορείς όμως να περάσεις ευχάριστες στιγμές μέσα στην ημέρα.
Επαγγελματικά και Οικονομικά
Στο εργασιακό περιβάλλον υπάρχει η ανάγκη να αποδείξεις πως μπορείς να κάνεις πολλά, είτε ως μέλος μιας ομάδας, είτε μόνος, ενώ ταυτόχρονα κάνεις σημαντικές κινήσεις για να ρυθμίσεις τις οφειλές σου.

Αιγόκερως
Παρότι η σημερινή ημέρα είναι αρκετά ουδέτερη για σένα, εσύ από τη δική σου πλευρά είσαι αρκετά καχύποπτος με τους γύρω σου, καθώς δεν είσαι απόλυτα σίγουροι για τα κίνητρα που έχουν.
Αισθηματικά
Σήμερα είσαι πιο συναισθηματικός αλλά με έναν τρόπο περισσότερο εσωτερικό, αφού βιώνεις έντονα και την πιο ασήμαντη λεπτομέρεια, γεγονός που σε κάνει επιφυλακτικούς απέναντι στους άλλους, παράλληλα όμως σε απομακρύνει. Θυμήσου πως μπορείς να βασιστείς στα αγαπημένα σου πρόσωπα, ειδικά για ζητήματα καρδιάς που νιώθεις πως χρειάζεσαι καθοδήγηση.
Επαγγελματικά και Οικονομικά
Το τρέξιμο, η πίεση να τα προλάβεις όλα, αλλά και οι υποχρεώσεις στη δουλειά, απαιτούν από σένα να είσαι πολύ συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνεις, αν εργάζεσαι σήμερα, χωρίς παρεγγλίσεις από το πλάνο που έχεις καταστρώσει. Επιπλέον πρόσεξε πώς χειρίζεσαι τα οικονομικά που σχετίζονται με τρίτα πρόσωπα ή οργανισμούς.

Υδροχόος
Η Σελήνη σήμερα κινείται απέναντί σου στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, χωρίς όμως να βοηθά ώστε να επιλυθούν πλήρως τα ζητήματα που τυχόν υπάρχουν. Μάλιστα, το τρέξιμο των προηγούμενων ημερών δεν σου άφησε πολλά περιθώρια για να ασχοληθείς με τα δικά σου θέλω και σήμερα καλείσαι να υπάρξεις και να λειτουργήσεις αποδοτικά μέσα σε ένα σύνολο.
Αισθηματικά
Υπάρχουν ευκαιρίες να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, χωρίς όμως να έχεις την ανταπόκριση που σε καλύπτει πλήρως, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να κάνεις κάποιες γνωριμίες, άσχετα με το αν πληρούνται απόλυτα οι προϋποθέσεις που θέτεις.
Επαγγελματικά και Οικονομικά
Παίρνεις θετικά νέα για μια υπόθεση που σε είχε απασχολήσει στο εργασιακό περιβάλλον, αν εργάζεσαι σήμερα, ενώ παράλληλα, βρίσκεσαι σε μια πιο δημιουργική, αλλά και μαχητική φάση. Προσοχή όμως στον χειρισμό σου στα ζητήματα του πορτοφολιού σου.

Ιχθείς
Η εβδομάδα τελειώνει για σένα με τη σημερινή ημέρα γεμάτη με πολλές υποχρεώσεις, ενώ εσύ προσπαθείς να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου, χωρίς όμως τελικά να βρίσκεις κοινό κώδικα. Παράλληλα, ένα μεγάλο μέρος της προσοχής σου είναι στραμμένο στην οικογένεια ή υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι, όμως ο τρόπος που διεκπεραιώνεις τις εκκρεμότητες σου, δεν είναι και ο πλέον ενδεδειγμένος ώστε να επιτύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Αισθηματικά
Είσαι αρκετά επιφυλακτικός, παρόλα αυτά κάνεις πολλές επαφές και συναντήσεις, ενώ αν είσαι γεννημένος το τρίτο δεκαήμερο, μπορείς να δεις τα προσωπικά σου να σταθεροποιούνται ή να αναζωπυρώνονται με πολύ καλές προοπτικές για το μέλλον. Στο χέρι σου είναι να δεις καθαρά τις περιστάσεις.
Επαγγελματικά και Οικονομικά
Οι προσπάθειές σου να ρυθμίσεις οφειλές προς τρίτους, σταδιακά φέρνει αποτέλεσμα, αφού βεβαιωθείς όμως ότι βαδίζεις στη σωστή οδό.

Πηγή: http://astropedia.gr

Original Source: like.philenews.com