Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 18 Μαΐου

Κριός
Απόψε το βράδυ πραγματοποιείται πανσέληνος στον άξονα των οικονομικών σου και παρότι μπορεί να φέρει κάποια διλήμματα, τελικά βρίσκεις διεξόδους μέσα από πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Παράλληλα όμως, σήμερα δοκιμάζεται η αξία που δίνεις εσύ στον εαυτό σου και η ανταμοιβή που περίμενες από όσα προσφέρεις σε σένα και στους γύρω σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, που “βαλλεσαι” από τον Άρη.

Ταύρος
Πανσέληνος απόψε στον άξονα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και επηρεάζει κυρίως όσους έχουν γενέθλια αυτές τις μέρες, που φέρνει μεγεθύνει καταστάσεις σε πολύ προσωπικές υποθέσεις. Έτσι λοιπόν ενδεχομένως να έρχεσαι αντιμέτωπος με κάποιες συνειδητοποιήσεις, ενώ πιθανώς να υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις σε κάποιες σχέσεις σου και καλείσαι να αναλάβεις το μερίδιο ευθύνης που σου αναλογεί.

Δίδυμοι
Η πανσέληνος που πραγματοποιείται απόψε σε φορτίζει με άγχος λόγω πολλών υποχρεώσεων, οι οποίες ενδεχομένως να έχουν συσσωρευτεί εδώ και καιρό, οπότε ήρθε και η ώρα να μπουν σε τάξη. Ακόμα λοιπόν και αν ζοριστείς πάντως, μπορείς να ρυθμίσεις ζητήματα πρακτικής φύσεως. Καλό είναι να θυμάσαι πως πολλές εκκρεμότητες μέσα στο πρόγραμμά σου χρειάζονται περισσότερη προσοχή και το σώμα σου θέλει φροντίδα και ξεκούραση!

Καρκίνος
Απόψε πραγματοποιείται πανσέληνος σε ένα φιλικό ζώδιο για το δικό σου, που αγγίζει τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, φέρνοντας έτσι κορύφωση των προσπαθειών σου σε στόχους που προσπαθείς να υλοποιήσεις, αλλά και σε υποθέσεις που σχετίζονται με ομαδικές δραστηριότητες ή συλλογικό δυναμικό, ωστόσο αν έχεις γεννηθεί τον Ιούνιο η δράση σου θα πρέπει να είναι μετρημένη, καθώς ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει παρορμητικό.

Λέων
Η σημερινή ημέρα είναι λίγο πιεστική, καθώς απόψε πραγματοποιείται πανσέληνος σε ευαίσθητα σημεία του ωροσκοπίου σου και επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Έτσι λοιπόν ένα οικογενειακό θέμα μπορεί να σε απασχολήσει έντονα, όμως τελικά καταφέρνεις και βρίσκεις αν όχι τη λύση στο πρόβλημα, τότε σίγουρα μια προσωρινή διέξοδο. Παράλληλα όμως, ένα ζήτημα του σπιτιού γίνεται φορτικό.

Παρθένος
Απόψε πραγματοποιείται πανσέληνος στον άξονα της επικοινωνίας για σένα, όμως ανήκεις σε εκείνους για τους οποίους αυτή η πανσέληνος μπορεί να δράσει και ευνοϊκά φέρνοντας κορύφωση σε συζητήσεις ή επαφές που κάνεις, ενώ μέσα από τις όποιες συναντήσεις που θα κάνεις σήμερα, πλησιάζεις ένα βήμα πιο κοντά στο να επιτύχεις τους στόχους σου. Ωστόσο, μην χαλαρώσεις σήμερα την προσοχή σου στις μετακινήσεις σου.

Ζυγός
Η πανσέληνος που πραγματοποιείται απόψε αγγίζει έμμεσα το δικό σου ωροσκόπιο και δημιουργεί ερωτηματικά σχετικά με την αίσθηση της ασφάλειας, περισσότερο της υλικής και λιγότερο της συναισθηματικής, ενώ μέσα από τις δυσκολίες ενδεχομένως να γίνεσαι πιο δραστήριος στην διεκδίκηση αλλά και την προστασία των κεκτημένων σου.

Σκορπιός
Πανσέληνος απόψε στο δικό σου ζώδιο, ενώ επηρεάζεσαι κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Έτσι λοιπόν, είσαι σε σταυροδρόμι και καλείσαι να διαλέξεις προς τα πού θα βαδίσεις, αναλογιζόμενος το κέρδος αλλά και τις συνέπειες που συνοδεύουν την κάθε επιλογή. Τα προσωπικά σου θέματα τονίζονται, το συναίσθημα σε πλυμμηρίζει. Όμως παρά τις δυσκολίες οι πιθανότητες μοιάζουν να σε ευνοούν, αρκεί να έχεις κατά νου πως οι βιαστικές αποφάσεις δεν οδηγούν σε λύσεις.

Τοξότης
Άγχος, φοβίες και ανασφάλειες φέρνει στην επιφάνεια η πανσέληνος που πραγματοποιείται απόψε σε ένα πιο κρυφό κομμάτι του ωροσκοπίου σου. Παράλληλα όμως ενδέχεται να νιώσεις ενοχές γιατί πιστεύεις πως δεν προσπαθείς αρκετά ή δεν συνεισφέρεις αρκετά σε κάτι σημαντικό που έχεις αναλάβει να φέρεις εις πέρας.

Αιγόκερως
Η πανσέληνος που πραγματοποιείται απόψε σε φιλικά ζώδια για το δικό σου, φέρνει μια κορύφωση στις προσπάθειές σου να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου και να σταθεροποιήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, κλείνοντας παράλληλα και κάποια κεφάλαια, έχοντας ταυτόχρονα στο πλευρό σου σημαντικούς ανθρώπους που στηρίζουν τα βήματά σου. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως τα δύσκολα πέρασαν ανεπιστρεπτί, αλλά πως παρά τα εμπόδια που φέρνει ο Άρης απέναντί σου, κυρίως στους γεννημένους τον Δεκέμβριο, υπάρχουν ευκαιρίες.

Υδροχόος
Η πανσέληνος απόψε κόντρα στο δικό σου ζώδιο επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους από τα μέσα Φεβρουαρίου και μετά, φέρνει κορύφωση σε θέματα που σχετίζονται με τη εικόνα σου, αλλά και με τον τρόπο που την προβάλλεις προς τα έξω. Παράλληλα, τα «πρέπει» που καλείσαι να αντιμετωπίσεις είναι έντονα ενώ έρχεσαι αντιμέτωπος με σημαντικά ξεκαθαρίσματα.

Ιχθείς
Πανσέληνος πραγματοποιείται απόψεσε ζώδια φιλικά προς το δικό σου, στοιχείο που για εσένα δρα ευνοϊκά, αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, απέναντι στις όποιες δυσκολίες συναντήσεις. Παρόλα αυτά υπάρχουν εντάσεις ή πιέσεις σε διαδικαστικά ή νομικά ζητήματα, συμφωνίες, υποθέσεις σπουδών αν σπουδάζεις ή εξωτερικού. Επιπλέον είναι προτιμότερο να έχεις κάποια αντικειμενική φωνή δίπλα σου, γενικότερα όμως είσαι προστατευμένος από τα εμπόδια.

Πηγή: http://astropedia.gr

Original Source: like.philenews.com