Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα 19 Μαΐου

Κριός
Μια πιο ξέγνοιαστη Κυριακή είναι αυτή εδώ, υποστηρικτική για τα σχέδια που έχεις κατά νου, καθώς η Σελήνη βρίσκεται σε μια αρκετά βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, έτσι λοιπόν σήμερα με την εύνοια της τύχης, παίρνεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και προωθείς τις υποθέσεις που σε απασχολούν.

Ταύρος
Εκμεταλλεύσαι αυτήν την Κυριακή εποικοδομητικά και ασχολείσαι περισσότερο με τις δικές σου βαθύτερες ανάγκες, παρά τη δυσκολία που έχεις στην κατανόηση προς τους άλλους. Προσπαθείς να βρεις διεξόδους που θα έχουν θετικό αποτέλεσμα όχι μόνο για τα δικά σου θέλω, αλλά και για των άλλων, μπορείς όμως να δεις και κάποια θέματα να προχωρούν προς την πιο σταθερή οδό.

Δίδυμοι
Η Σελήνη κινείται απέναντί σου από σήμερα και δείχνει πως υπάρχουν ευχάριστες εξελίξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ βρίσκεις την ισορροπία μεταξύ των δικών σου θέλω και των ζητημάτων που απασχολούν τους άλλους. Θα πρέπει όμως να αφήσεις από την πλευρά σου στην άκρη τις εγωιστικές αποφάσεις, ειδικά τώρα που έχεις αποδεσμευτεί από την πιεστική παρουσία του Άρη στο ζώδιό σου, η οποία έφερε διενέξεις.

Καρκίνος
Παρά το γεγονός ότι το τέλος της εβδομάδας είναι χρόνος συνήθως για ξεκούραση, η σημερινή είναι μια καλή ημέρα για ζητήματα πρακτικής φύσεως, ενώ υπάρχουν ευχάριστες εκπλήξεις που κάνουν τη μέρα σου πιο ευχάριστη. Γενικότερα έχει πρόσφορο έδαφος για να βάλεις σε μια σειρά όλες εκείνες τις εκκρεμότητες μέσα στην καθημερινότητά σου, αλλά και να φροντίσεις την υγεία σου.

Λέων
Αυτή την Κυριακή μπορείς να προωθήσεις τις υποθέσεις σου πολύ καλά, καθώς παρά τις όποιες δυσκολίες έχεις να αντιμετωπίσεις κυρίως το πρωί, υπάρχουν ταυτόχρονα και διέξοδοι ή άτομα που σου δείχνουν το δρόμο και σε στηρίζουν. Έτσι λοιπόν μπορείς να υλοποιήσεις τα δημιουργικά σχέδια που έχεις στα σκαριά και να βρεις υποστηρικτές.

Παρθένος
Αυτήτην Κυριακή το βλέμμα σου είναι στραμμένο στις υποθέσεις του σπιτιού ή στις ανάγκες της οικογένειάς σου, ωστόσο χάρη στην παρέμβαση προσώπων του οικείου σου περιβάλλοντος βρίσκεις διεξόδους σε εκκρεμότητες και υποχρεώσεις πρακτικής φύσεως μέσα στην καθημερινότητά σου που σε είχαν απασχολήσει έντονα.

Ζυγός
Το τέλος της εβδομάδας έχει πολλές ευκαιρίες που μπορείς να αδράξεις καθώς η Σελήνη, βρίσκεται σε μια ευνοϊκή θέση που βοηθά τα σχέδιά σου. Έτσι λοιπόν μπορείς να τακτοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο τα ζητήματα που σε απασχολούν, κυρίως χάρη στα πρόσωπα του κοντινού σου περίγυρου, αλλά και μέσα από τις επαφές, τις συζητήσεις και τις συμφωνίες που κλείνεις. Τώρα κάνεις κινήσεις για το μέλλον σου!

Σκορπιός
Άλλες Κυριακές είσαι πιο δραστήριος, σήμερα ωστόσο θέλεις να ασχοληθείς μόνο με όσα σε παθιάζουν, ενώ παράλληλα μπορείς να αποκομίσεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από υποθέσεις πρακτικής φύσεως. Άλλωστε σήμερα έχεις εστιάσει στις βασικές σου ανάγκες και στην κάλυψή τους, ένα θέμα όμως σε καλεί να το δεις ορθολογιστικά και όχι συναισθηματικά.

Τοξότης
Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στο δικό σου ζώδιο και φέρνει πολλές ευκαιρίες στο δρόμο σου, αλλά και ευχάριστες εκπλήξεις ως προς τα δημιουργικά σχέδια που ετοιμάζεις, στοιχείο που μαρτυρά πως μπορείς με άνεση σήμερα να προωθήσεις τις υποθέσεις εκείνες που έχεις στα σκαριά, ενώ παράλληλα έχεις σαν προτεραιότητα τα δικά σου θέλω.

Αιγόκερως
Η σημερινή ημέρα σου δίνει τις ευκαιρίες να προετοιμάσεις τις υποθέσεις σου για το προσεχές διάστημα, ενώ σε φέρνει πιο κοντά με την εσωτερική σου φωνή, η οποία σε καθοδηγεί στα πραγματικά σου θέλω. Επιπλέον, ένα πιθανό σενάριο για σένα είναι πως κάποιο πρόσωπο χρειάζεται τη στήριξη και τη βοήθειά σου.

Υδροχόος
Πρόκειται για μια θετική ημέρα σήμερα για σένα που δίνει το πρόσφορο έδαφος που χρειάζεσαι για να προωθήσεις τα θέματα που σε απασχολούν με άνεση. Επίσης μπορείς να επενδύσεις σε συλλογικές προσπάθειες, καθώς ευνοούνται περισσότερο σε σχέση με τις ατομικές πρωτοβουλίες. Η καθημερινότητά σου άλλωστε στο εξής προβλέπεται κουραστική, εκμεταλλεύσου λοιπόν αυτήν την Κυριακή για να φορτίσεις μπαταρίες και να καταστρώσεις νέα πλάνα.

Ιχθείς
Η Σελήνη σήμερα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου πορεύεται σε ένα θετικό πλαίσιο πράγμα που δείχνει πως η κοινωνική σου ζωή είναι ευχάριστη, ενώ μπορείς να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται, ώστε να βγάλεις προς τα έξω την καλύτερή σου πλευρά, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Μπορείς λοιπόν σήμερα να στηριχτείς σε αυτές, προκειμένου να βρεις διεξόδους σε θέματα που σε απασχολούν.

Πηγή: http://astropedia.gr

Original Source: like.philenews.com