Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 2 Ιουνίου

Κριός
Μέχρι το μεσημέρι της σημερινής ημέρας, τα πράγματα κυλούν σε γνώριμα πλαίσια και το σκηνικό σου δίνει πρόσφορο έδαφος να εντείνεις τις προσπάθειές σου για να υλοποιήσεις δημιουργικά σχέδια, ενώ αργότερα γίνεσαι πιο εξωστρεφής, αλλά και πιο διαλλακτικός με την αντίθετη άποψη, κάτι που σε φέρνει πιο κοντά στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν.

Ταύρος
Μέχρι το μεσημέρι της σημερινής ημέρας η Σελήνη παραμένει στο δικό σου ζώδιο και φέρνει την ανάγκη για νέα ξεκινήματα στους γεννημένους από τα μέσα Μαΐου και μετά, ενώ παράλληλα προσπαθείς περισσότερο να σταθεροποιήσεις θέματα στο οικείο περιβάλλον. Από το απόγευμα και μετά επιδιώκεις γνώριμα μονοπάτια και γενικότερα επιθυμείς ήρεμες και χαλαρές στιγμές.

Δίδυμοι
Μέχρι το μεσημέρι της σημερινής ημέρας παραμένεις εσωστρεφής, μπορείς όμως να προετοιμάσεις τα επόμενα βήματά σου, ρυθμίζοντας και πρακτικές υποθέσεις, ενώ από νωρίς το απόγευμα και μετά, η Σελήνη περνά στο δικό σου ζώδιο, φέρνοντας στο προσκήνιο τα δικά σου προσωπικά θέματα, θυμήσου όμως ότι διανύεις μια περίοδο με πολλές ευκαιρίες, μην ξεχνάς όμως να έχεις μελετήσει τις κινήσεις σου σε βάθος.

Καρκίνος
Μέσα στη σημερινή ημέρα μπορείς να αδράξεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να προωθήσεις τους στόχους σου και βάζοντας σήμερα μέχρι το μεσημέρι κάποιες σημαντικές συναντήσεις που έχεις, μπορείς να είσαι ένα βήμα πιο κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα, χωρίς κυρώσεις. Από νωρίς το απόγευμα όμως και μετά η διάθεσή σου γίνεται πιο εσωστρεφής και εσύ προτιμάς να περάσεις λίγο χρόνο μόνος ή με λίγους δικούς σου ανθρώπους δίπλα σου.

Λέων
Το ξεκίνημα της ημέρας σε βρίσκει να ασχολείσαι με τις κοινωνικές σου επαφές, αλλά και με τον τρόπο που προβάλλεις την εικόνα σου προς τα έξω. Από νωρίς το απόγευμα όμως και μετά έχεις περισσότερη ελευθερία να ακολουθήσεις τα σχέδια που έχεις καταστρώσει και να θέσεις τους στόχους σου προς υλοποίηση, αν και πρέπει να περιορίσεις τους παρορμητισμούς.

Παρθένος
Το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας σου δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις πιο εύκολα τις υποθέσεις σου και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, ενώ γενικότερα παίρνεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις πάνω σε θέματα που σε απασχολούν, ενώ από νωρίς το απόγευμα και μετά η Σελήνη περνώντας στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνει στο προσκήνιο την κοινωνική σου ζωή, όπου και εστιάζεις τη δράση σου.

Ζυγός
Το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας σε βρίσκει περισσότερο εσωστρεφή και αφουγκράζεσαι τα πράγματα πριν αποφασίσεις να δράσεις, Παρόλα αυτά, θα πρέπει να θυμάσαι πως αυτές οι μέρες είναι πιεστικές και αν έχεις γενέθλια αυτές τις μέρες, οι υποχρεώσεις θα σε ακολουθούν μέχρι τα επόμενα γενέθλιά σου. Ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, σε ευνοϊκή όψη με τον Πλούτωνα όμως δείχνει πως ο Άσσος στο μανίκι σου είναι η υγιής αυτοκριτική.

Σκορπιός
Η ημέρα σήμερα ξεκινά με τη Σελήνη να παραμένει για λίγο απέναντί σου, που σε καλεί να αναλάβεις υποχρεώσεις τρίτων, αλλά και γενικότερα να δεις και την οπτική γωνία των άλλων μέσα στην καθημερινότητά σου, ενώ αργότερα, από νωρίς το απόγευμα και μετά, προσπαθείς να ικανοποιήσεις τα θέλω των γύρω σου, πρόσεξε όμως την αξία που δίνεις σε κάποιες καταστάσεις.

Τοξότης
Μέχρι το μεσημέρι σήμερα τακτοποιείς ακόμη υποθέσεις που σχετίζονται με πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, αλλά και με εκκρεμότητες ρουτίνας που έμειναν στη μέση το προηγούμενο διάστημα, ενώ από νωρίς το απόγευμα και μετά, η Σελήνη περνά απέναντί σου, στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, τονίζοντας τη σημασία των άλλων στη ζωή σου, φρόντισε όμως να έχεις ξεκάθαρες θέσεις και όρια.

Αιγόκερως
Μέχρι το μεσημέρι, η σημερινή ημέρα σου δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις τις υποθέσεις που έχεις κατά νου, ενώ παράλληλα το κλίμα είναι περισσότερο βοηθητικό για να έρθεις πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Αργότερα όμως μέσα στην ημέρα, η προσοχή σου στρέφεται στις υποχρεώσεις που σε περιμένουν μέσα στην καθημερινότητά σου, ακόμη και αν σου φαίνονται ιδιαίτερα κουραστικές.

Υδροχόος
Η σημερινή ημέρα ξεκινά με την προσοχή σου να παραμένει στραμμένη στο σπίτι και τις υποθέσεις που σχετίζονται με αυτό, αλλά και με τα ζητήματα των οικογενειακών σου προσώπων που σε επηρεάζουν, έμμεσα ή άμεσα. Αργότερα όμως, νωρίς το απόγευμα, η διάθεσή σου ανεβαίνει και μπορείς πιο εύκολα να προωθήσεις τα σχέδιά σου και ταυτόχρονα να περάσεις όμορφα, παρά το ότι οι στόχοι σου δεν είναι ξεκάθαροι.

Ιχθείς
Μέχρι νωρίς το μεσημέρι επικοινωνείς πιο εύκολα τις ιδέες και τις απόψεις σου στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, ενώ εντείνεις τις προσπάθειές σου για υλοποίηση στόχων και σχεδίων. Αργότερα όμως μέσα στην ημέρα στρέφεσαι σε πιο ασφαλείς επιλογές, ωστόσο αυτές τις μέρες δυσκολεύεσαι να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια.

Πηγή: http://astropedia.gr

Original Source: like.philenews.com