Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 2 Μαΐου

Κριός
Είστε πιο προσεκτικοί και κάπως κλειστοί σε συναισθηματικά θέματα. Θα σας μπουν βέβαια στον νου κάποιες ιδέες οι οποίες μπορεί να μην σας αφήσουν να ησυχάσετε και να δείτε τα πράγματα από την θετική τους σκοπιά.

Ταύρος
Νιώθετε ότι είστε κάπως εκτεθειμένοι απέναντι στους άλλους και για αυτό να είστε πιο προσεκτικοί με τους συνεργάτες σας ή με μια στενή σας σχέση. Ο Σκορπιός, κυρίαρχο άτομο στη ζωή σας, θα σας τραβήξει σαν μαγνήτης.

Δίδυμοι
Αναγκάζεστε να επιβληθείτε σε καταστάσεις που μπορεί να αφορούν και το παρελθόν σας. Οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους και γενικά πληρωμές που έχετε να κάνετε αυτή την περίοδο θα σας βάλουν στην πρίζα.

Καρκίνος
Νιώθετε ότι μπορείτε πιο εύκολα να εκφράσετε τον ψυχισμό σας και τα συναισθήματά σας με τους γύρω σας. Γενικά νιώθετε πολύ καλά και θέλετε να κάνετε πράγματα που λόγω μιας παλιάς κατάστασης δεν μπορούσατε να τα λειτουργήσατε όπως θέλατε.

Λέων
Αναγκαστικά χρειάζεται να ασχοληθείτε με πράγματα που μπορεί να μην σας ανεβάσουν ψυχολογικά. Ο θυμός που θα σας βγει μπορεί να σας μπλοκάρει και να γίνετε κάπως δύσκολοι στην προσέγγιση με τους άλλους.

Παρθένος
Ανανεώνεστε με γνώσεις και επαφές που θα σας βοηθήσουν σε έρευνες και αποφάσεις πολύ σημαντικές. Ένα ταξιδάκι θα σας κάνει πολύ καλό και θα σας ανανεώσει.

Ζυγός
Μπορεί να έχετε αποφασίσει να περιμένετε περισσότερο από ό,τι παλιά που ήσασταν και ανυπόμονοι και αναποφάσιστοι. Αυτό θα σας κάνει καλό και θα σας οργανώσει πιο πολύ σε οικονομικό επίπεδο.

Σκιορπιός
Είστε στο επίκεντρο της δύναμή σας για αυτό μην αφήνετε πράγματα και κυρίως κάποιες καταστάσεις, που εσείς δεν μπορείτε να δείξετε ανοχή, να σας χαλάνε την διάθεση.

Τοξότης
Έχετε ανάγκη να μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας για να κάνετε ένα απολογισμό ή να γυρίσετε πίσω στο παρελθόν για να εμπεδώσετε κάποια γεγονότα που έχουν γίνει και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Αιγόκερως
Είστε επιφορτισμένοι για να κάνετε τα πάντα πάρα πολύ καλά. Σίγουρα το έχετε πάρει σοβαρά για αυτό πηγαίνετε εις βάθος. Ίσως να έχετε ξεφορτωθεί κάποια άγχη για το πώς θα είναι η εικόνα σας.

Υδροχόος
Προσπαθήστε σήμερα να μην χαλάσετε τη διάθεσή σας με καταστάσεις που μπορεί να μην είναι πολύ σημαντικές για σας και παίζουν αρνητικό ρόλο στην ζωή σας. Δεν έχετε περιθώρια επιλογής όταν αναμασάτε κομμάτια του παρελθόντος ή ερευνάτε καταστάσεις που σας είχαν πληγώσει.

Ιχθείς
Οι βλέψεις σας για το εξωτερικό θα είναι πολύ έντονες και ίσως ένα άτομο συγγενικό θα σας βοηθήσει κάνοντας μια μικρή έρευνα για σας. Ίσως να πρέπει να ασχοληθείτε πιο έντονα με τις οικονομικές σας δυνατότητες.

Original Source: like.philenews.com