Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 20 Απριλίου

Κριός
Δίνοντας σήμερα βάση στα θέλω και τις ανάγκες των άλλων καταφέρνεις πολλά που μπορεί να μην είχες υπολογίσει. Όμως, το πιο σημαντικό νέο της ημέρας σήμερα είναι πως η Αφροδίτη περνά στο δικό σου ζώδιο, δίνοντας τέλος σε μια μοναχική και εσωστρεφή περίοδο, που ξεκίνησε περίπου στις 27 Μαρτίου.

Ταύρος
Ο Ήλιος από σήμερα περνά στο δικό σου ζώδιο, όπου και θα παραμείνει ένα περίπου μήνα, εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων σου. Έτσι, αρχής γενομένης ακόμη και από σήμερα, φέρνεις στην επιφάνεια όσα είχες προετοιμάσει το προηγούμενο διάστημα. Κράτησε όμως κατά νου πως είναι προτιμότερο να κρατάς μυστικά τα σχέδια σου και να μην τα κάνεις γνωστά στο ευρύ κοινό.

Δίδυμοι
Μετά από τις κάπως πιο ανέμελες προηγούμενες ημέρες έρχεται η ώρα να στρωθείς στη δουλειά, τακτοποιώντας τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, που άφησες στην άκρη της προηγούμενες ημέρες. Όμως, ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Ταύρου, στοιχείο που για εσένα μεταφράζεται ως μια περίοδο ενδοσκόπησης και προετοιμασίας.

Καρκίνος
Από σήμερα βρίσκεις σημαντικούς συμμάχους, καθώς ο Ήλιος μετακινείται σε μια σαφώς πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, στέλνοντας στο δρόμο σου τους κατάλληλους ανθρώπους, την στιγμή που τους χρειάζεσαι, ενώ ταυτόχρονα οι φίλοι σου αποκτούν σημαίνοντα ρόλο στην εξέλιξη των υποθέσεων σου.

Λέων
Το σπίτι και η οικογένεια έχει πολλά να σου προσφέρει σήμερα, ειδικά αν ανήκεις σε εκείνους οι οποίοι έχουν αρκετά μπερδέματα με πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος. Γενικότερα η διαίσθησή σου σήμερα είναι τονισμένη, κυρίως στο να καταλαβαίνεις τους άλλους και να δείχνεις κατανόηση.

Παρθένος
Ευνοϊκή μέρα για εσένα καθώς Ήλιος και Σελήνη περνούν σε ιδιαίτερα φιλικές θέσεις για το δικό σου ζώδιο. Από τη μια ο Ήλιος από τον Ταύρο σε κάνει πιο εξωστρεφή, πιο αισιόδοξο και ταυτόχρονα σε βοηθά να επιλύσεις κάποιες διαδικαστικές υποθέσεις μέσα στο επόμενο διάστημα, ενώ η Σελήνη από τον τρίτο οίκο σου, φέρνει πιο κοντά τα φιλικά σου πρόσωπα.

Ζυγός
Η σημερινή ημέρα συγκαταλέγεται στις πολύ θετικές σε ό,τι αφορά ζητήματα περισσότερο πρακτικά ή υλικής φύσης, ενώ ταυτόχρονα εισπράττεις κάποιου είδους ανταμοιβή, ακόμη και αν πρόκειται για ηθική. Από σήμερα όμως αποκτάς έναν σημαντικό σύμμαχο, την Αφροδίτη, η οποία περνά στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και των συνεργασιών.

Σκορπιός
Η έμπνευση είναι ο ισχυρός σου σύμμαχος, ενώ παράλληλα και εσύ ο ίδιος δεν αφήνεις τις καταστάσεις στη μοίρα τους, αλλά κάνεις το δικό σου αγώνα για να υλοποιήσεις τα όνειρά σου. Το σίγουρο είναι πως τακτοποιείς πιο εύκολα σήμερα τις υποθέσεις σου αν είσαι γεννημένος τον Νοέμβριο.

Τοξότης
Είναι μια πολύ καλή ημέρα για να προετοιμάσεις τα επόμενα βήματά σου, ενώ ταυτόχρονα μπορείς να ξεκουραστείς στο σπίτι και να έρθεις πιο κοντά με τους οικείους σου, ξεκλέβοντας λίγο χρόνο από το πρόγραμμά σου.

Αιγόκερως
Ο Ήλιος περνώντας στον τομέα της χαράς, της δημιουργίας και των παιδιών εγκαινιάζει μια περίοδο πιο ευχάριστη, ενώ παράλληλα εσύ συνεχίζεις να κάνεις σημαντικές επαφές και συναντήσεις. Παράλληλα όμως, από σήμερα η Αφροδίτη περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, έτσι λοιπόν, από σήμερα και στο προσεχές διάστημα ανοίγεις το σπίτι σου στους δικούς σου ανθρώπους, ενώ ταυτόχρονα κάνεις βήματα προσέγγισης των οικείων σου, γεφυρώνοντας τα χάσματα.

Υδροχόος
Από σήμερα ο Ήλιος περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την οικογένεια και το σπίτι, στοιχείο που δείχνει πως ένα μεγάλο μέρος της προσοχής σου θα είναι στραμμένο εκεί, ενώ μπορείς να βελτιώσεις τις σχέσεις με τους οικείους σου, αλλά και να τακτοποιήσεις υποθέσεις που αφορούν ένα ακίνητο. Παράλληλα, ένα ακόμη πιθανό σενάριο για την περίοδο που εγκαινιάζεται σήμερα είναι πως οικογενειακά πρόσωπα σε στηρίζουν έμπρακτα στα θέματα που σε απασχολούν.

Ιχθείς
Ο Ήλιος περνά στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Ταύρου, γεγονός που μεταφράζεται σε πολλές και σημαντικές επαφές, συζητήσεις, συναντήσεις αλλά και συμφωνίες, ενώ η Σελήνη από τον Σκορπιό σε ευνοϊκή όψη με τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σου, μεταξύ άλλων, σε κάνει πιο αισιόδοξο, πιο εξωστρεφή και πιο κοινωνικό, ενώ η διαίσθησή σου σήμερα είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη, ακόμη και αν υπάρχουν κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία σου με τα πρόσωπα του οικείου σου περιβάλλοντος.

Πηγή: http://astropedia.gr

Original Source: like.philenews.com