Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 21 Ιανουαρίου

Κριός
Κάπως μπερδεμένη χαρακτηρίζεται η σημερινή ημέρα για σένα καθώς η ατζέντα της περιέχει ευκολίες αλλά και πολλές προκλήσεις. Έτσι λοιπόν, από τη μια θέλεις να αφεθείς και να φανείς πιο αισιόδοξος, αλλά από την άλλη υπάρχει ο κίνδυνος να πέσεις σε παγίδες, αυτές τις μέρες άλλωστε έχεις πιεστεί καθώς ο Κρόνος και ο Πλούτωνας φέρνουν βαθιές τομές στη ζωή σου.

Ταύρος
Η σημερινή ημέρα είναι κάπως πιο εσωτερική σε σχέση με τις προηγούμενες, ωστόσο αν έχεις γεννηθεί τον Μάιο τότε αυτές οι μέρες φέρνουν μοναδικές ευκαιρίες για σένα με την τυχερή όψη Αφροδίτης-Δία. Οι του Απριλίου θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί, καθώς οι άλλοι μπορεί να τους βάζουν… τρικλοποδιές, με τη δυσμενή όψη Ήλιου-Ουρανού!

Δίδυμοι
Η Σελήνη κινείται απέναντί σου σήμερα, φέροντας στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος σου τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ωστόσο, κινείται σε κενό πορείας και προειδοποιεί για λάθη που μπορεί να βλάψουν την εικόνα σου, ενώ στα συν υπολογίζουμε την απρόσμενη βοήθεια που παίρνεις από δικούς σου ανθρώπους οι οποίοι σε στηρίζουν ουσιαστικά, όπως δείχνει και το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία.

Καρκίνος
Η μέρα σήμερα προειδοποιεί για λάθος εκτιμήσεις κυρίως πάνω σε θέματα καθημερινότητας με την Σελήνη κενή πορείας στον Τοξότη. Οργάνωσε λοιπόν όσο πιο πολύ μπορείς το πρόγραμμά σου και τήρησέ το χωρίς παρεκκλίσεις, αν θέλεις να επιτύχεις το βέλτιστο αποτέλεσμα, αφού μπορεί τελικά να είναι μια αφορμή για να δείξεις τα ταλέντα σου –το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία σε βοηθά να λάμψεις!

Λέων
Σε γενικές γραμμές η σημερινή ημέρα είναι αρκετά καλή και μπορείς να βγεις κερδισμένος αν προβείς στις σωστές ενέργειες. Η Σελήνη σήμερα σε ένα φιλικό σου ζώδιο φέρνει διεξόδους σε ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν, παρόλα αυτά είναι προτιμότερο να εξετάζεις με προσοχή το κάθε σου βήμα, διότι πρόκειται για μια ημέρα με αρκετές παγίδες, με τη δυσμενή όψη του κυβερνήτη σου Ήλιου με τον εκρηκτικό Ουρανό.

Παρθένος
Το βλέμμα σου σήμερα είναι στραμμένο στο σπίτι και στα πρόσωπα της οικογένειάς σου, ωστόσο ενώ εσύ προσπαθείς να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου, συναντάς κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις από πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεσαι. Στα θετικά της ημέρας είναι οι δικοί σου άνθρωποι που στέκουν στο πλευρό σου, στους οποίους μπορείς να απευθυνθείς όταν χρειάζεσαι κάτι. Μάλιστα, αν είσαι γεννημένος τον Σεπτέμβριο, με το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία όλα τα καλά μπορούν να συμβούν!

Ζυγός
Το στοιχείο της επικοινωνίας σήμερα είναι τονισμένο, στοιχείο βοηθητικό για να γεφυρώσεις τα χάσματα που έχουν δημιουργηθεί όλο αυτό το διάστημα λόγω του Κρόνου και του Πλούτωνα, που έβαλαν τρικλοποδιά σε πολλά σου σχέδια, με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Ωστόσο οι δυσκολίες κάθε άλλο παρά ανήκουν στο παρελθόν, ενώ και εσύ ο ίδιος αισθάνεσαι πως οι υποθέσεις σου δεν κινούνται με τον ρυθμό που θα ήθελες.

Σκορπιός
Χωρίς μεγάλες εναλλαγές χαρακτηρίζεται η σημερινή ημέρα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως εσύ δεν έχεις ανάγκη αυτό το κάτι παραπάνω. Ταυτόχρονα, σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με ζητήματα πρακτικής φύσεως, αρκεί να μείνεις πιστός στον αρχικό σχεδιασμό.

Τοξότης
Η Σελήνη σήμερα κινείται στο δικό σου ζώδιο, φέρνοντας στο προσκήνιο τα δικά σου θέλω, όμως πορεύεται σε κενό πορείας προλέγει κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένεια που δημιουργούν εμπόδια σε όσα θέλεις να κάνεις.

Αιγόκερως
Είσαι αρκετά κλειστός και εσωστρεφής σήμερα, ενώ αν έχεις γεννηθεί τον Ιανουάριο θα προτιμούσες να αποδράσεις από την πιεστική καθημερινότητα που φέρνουν ο Κρόνος και ο Πλούτωνας μαζί στο ζώδιό σου. Οι υποχρεώσεις ωστόσο τρέχουν και οι προκλήσεις αυτής της περιόδου είναι ακόμη εδώ, ακόμα και αν εσύ έχεις ανάγκη από ένα διάλλειμα.

Υδροχόος
Η Σελήνη σε ένα φιλικό προς το δικό σου ζώδιο, φέρνει στο προσκήνιο τους στόχους που θέτεις, φρόντισε όμως να συνυπολογίσεις και τους οικονομικούς συντελεστές στο εκάστοτε εγχείρημά σου, διότι υπάρχει η τάση να τρέφεις κάποιες αυταπάτες πάνω σε αυτόν τον τομέα. Επίσης, σήμερα θέλεις να δεις φίλους και να νιώσεις πως μπορείς να αφεθείς στους άλλους, αλλά αν έχεις γενέθλια αυτές τις μέρες, πρόσεχε τις ανατροπές στο σπίτι.

Ιχθείς
Η Σελήνη σήμερα σε ένα ζώδιο κόντρα με το δικό σου, σε κενό πορείας φέρνει κάποια μπερδέματα στον ορίζοντα της ημέρας, τα οποία τελικά λειτουργούν σαν τροχοπέδη για την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω. Φρόντισε λοιπόν να είσαι απόλυτα προσγειωμένος και συνετός στην προσέγγιση των άλλων.

Πηγή: http://astropedia.gr

Original Source: like.philenews.com