Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 21 Μαΐου

Κριός
Σήμερα εστιάζεις την προσοχή σου στον τομέα της καριέρας και των υποχρεώσεων, ωστόσο αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, τότε πιθανώς δικές σου υποθέσεις να σε πιέζουν, και να ξεσπάς τελικά στους λάθος ανθρώπους. Επίσης, σήμερα ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας έτσι την πιο επικοινωνιακή σου πλευρά στην επιφάνεια, ενώ σε βοηθά ιδιαίτερα σε συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες.

Ταύρος
Προσπαθείς με όποια μέσα διαθέτεις να προωθήσεις τα εγχειρήματά σου, ακόμη και αν συναντάς εμπόδια, καθώς έχεις τη δύναμη για να τα ξεπεράσεις, χάρη στην είσοδο της Σελήνη στον φιλικό για σένα Αιγόκερω. Ταυτόχρονα όμως, έχεις πολύ ισχυρή έμπνευση στο πώς να κινηθείς και το ένστικτο σε καθοδηγεί προς τα πού να πας. Διεύρυνε λοιπόν τους ορίζοντές σου και μην εγκλωβίζεσαι σε στεγανά που δεν σε αφήνουν να εξελιχθείς από φόβο και ανασφάλεια.

Δίδυμοι
Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει περισσότερο παρατηρητή, καθώς επιδιώκεις να βγάλεις κάποια συμπεράσματα, τόσο για τους άλλους, όσο και για τις επόμενες κινήσεις σου, έτσι είσαι πιο… ήσυχος από ότι σε έχουν συνηθίσει οι άλλοι. Το σημαντικότερο όμως νέο της ημέρας είναι πως ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν στο δικό σου ζώδιο εγκαινιάζοντας μια περίοδο όπου τα δικά σου προσωπικά ζητήματα γίνονται η προτεραιότητά σου, ενώ έρχονται στο προσκήνιο όλα όσα προετοίμαζες.

Καρκίνος
Με το πέρασμα του κυβερνήτη σου, της Σελήνης, απέναντι από το δικό σου ζώδιο φέρνει σχέσεις και συνεργασίες στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Επίσης, από σήμερα ο Ήλιος περνά στους Διδύμους και αυτό για σένα σημαίνει πως περνάς σε μια περίοδο όπου προετοιμάζεις τα επόμενα βήματά σου μυστικά, ενώ παράλληλα είσαι πιο εσωστρεφής στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις.

Λέων
Σήμερα έχεις τρέξιμο με τις υποχρεώσεις και αυτό σε αγχώνει αρκετά. Δεν αποκλείεται μάλιστα να νιώθεις ότι οι άλλοι λειτουργούν σήμερα σε άλλους ρυθμούς από τους δικούς σου και αυτό σε πιέζει. Παράλληλα όμως, από σήμερα ο κυβερνήτης σου Ήλιος και ο Ερμής περνούν σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, που σε βοηθά να κατακτήσεις πιο εύκολα τους στόχους που έχεις θέσει, ενώ έρχεσαι και εσύ πιο κοντά στα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος.

Παρθένος
Οι κοινωνικές σου υποχρεώσεις είναι πολλές και σήμερα, ενώ οι προσωπικές σου σχέσεις και τα δημιουργικά σου σχέδια είναι εκείνα που προσελκύουν το ενδιαφέρον σου. Επίσης, από σήμερα ο Ήλιος και ο κυβερνήτης σου Ερμής περνούν στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, πράγμα που σημαίνει πως εστιάζεις περισσότερο τις προσπάθειές σου στην επίτευξη των φιλοδοξιών που έχεις, χρησιμοποιώντας και τις γνωριμίες σου..

Ζυγός
Αν έχεις προγραμματίσει για σήμερα ανέμελες υποθέσεις ίσως να δυσκολευτείς καθώς πρέπει να υπακούσεις σε κανόνες και να μπεις σε συγκεκριμένο τρόπο σκέψης και δράσης. Ταυτόχρονα όμως, από σήμερα εγκαινιάζεται μια πιο ευχάριστη περίοδος για σένα καθώς ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν σε μια πιο φιλική θέση προς το δικό σου ζώδιο, πράγμα που σημαίνει πως διευθετείς τις υποθέσεις σου με περισσότερη άνεση.

Σκορπιός
Η σημερινή ημέρα στο ξεκίνημά της κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με τις προηγούμενες ημέρες, ενώ από πριν το μεσημέρι και μετά βγαίνει στην επιφάνεια ο πιο εξωστρεφής εαυτός σου. Επιπλέον, από σήμερα ο Ήλιος περνά στους Διδύμους στοιχείο που για σένα σημαίνει ότι προσπαθείς να έχεις εσύ τον τελευταίο λόγο για όσα γίνονται, ενώ ξεκινάς και μια βαθύτερη ενδοσκόπηση.

Τοξότης
Σήμερα κατά κύριο λόγο ασχολείσαι πιο εντατικά με τις οικονομικές σου συνδιαλλαγές με τρίτους, όπως και με τις οφειλές σου. Ταυτόχρονα όμως, από σήμερα ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν απέναντί σου, για να τονίσει τη σημασία των άλλων στη ζωή σου.

Αιγόκερως
Σήμερα η Σελήνη παίρνει θέση στο ζώδιό σου, φέρνοντας έτσι τις προσωπικές σου υποθέσεις στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος. Επίσης, ο Ήλιος και ο Ερμής από σήμερα περνούν σε μια θέση που ευνοεί τις προσπάθειες που κάνεις στη δουλειά, ενώ χειρίζεσαι καλύτερα πρακτικές λεπτομέρειες στο εργασιακό περιβάλλον.

Υδροχόος
Σήμερα προσπαθείς να προωθήσεις τα σχέδιά σου ωστόσο καλείσαι να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που εκκρεμούν μέσα στην καθημερινότητά σου. Ταυτόχρονα, από σήμερα ο Ήλιος και ο Ερμής περνώντας στους Διδύμους, σε βοηθά περισσότερο να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου και να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια.

Ιχθείς
Η προσοχή σου αυτό το διάστημα είναι στραμμένη σε ζητήματα που σχετίζονται με πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, ειδικά αν είσαι γεννημένος το πρώτο δεκαήμερο. Μέσα στην ημέρα γίνεσαι πιο εξωστρεφής, περισσότερο δημιουργικός και θέλεις να περάσεις όμορφες στιγμές με δικούς σου ανθρώπους.

Πηγή: http://astropedia.gr

Original Source: like.philenews.com