Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 22 Απριλίου

Κριός
Πρέπει να καταλάβεις πως η τακτική που ακολουθείς για να κερδίσεις όσα διεκδικείς, είναι λάθος. Όσο κι αν δε θες να το παραδεχτείς ότι κινείσαι λάθος, το γεγονός ότι δεν έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα μιλάει από μόνο του. Yιοθέτησε μία νέα στρατηγική φροντίζοντας να μην επαναλάβεις παλιά λάθη, και όλα θα γίνουν.

Ταύρος
Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει εξαιρετικά δυναμικό και αισιόδοξο, που υποστηρίζεις με τέτοιο τρόπο τις ιδέες σου, ώστε βρίσκεις πολλούς υποστηρικτές και συμμάχους. Ωστόσο, καλό θα ήταν να λαμβάνεις υπόψιν όλες τις απόψεις, γιατί όσο πιο ανοιχτόμυαλος είσαι, τόσο πιο πολλές εναλλακτικές θα έχεις σε τυχόν δυσκολίες.

Δίδυμοι
Σήμερα, φρόντισε σήμερα να είσαι σε επαγρύπνηση, καθώς πολλές και συμφέρουσες θα είναι οι ευκαιρίες και οι δυναμικές βελτίωσης της ζωής σου, που θα έρθουν στο προσκήνιο και που θα πρέπει να αντιληφθείς άμεσα. Αν τις εκμεταλλευτείς κατάλληλα, θα σε ωφελήσουν εξαιρετικά στο άμεσο μέλλον και θα δεις τα όνειρά σου να παίρνουν πνοή και να υλοποιούνται.

Καρκίνος
Είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου και όσα διεκδικείς, οπότε κακόβουλα και αρνητικά σχόλια τρίτων ατόμων δεν πρέπει να σε αφορούν και να σε βάζουν σε δεύτερες σκέψεις. Ο μόνος σκοπός που έχουν, είναι να σε βλάψουν και να σε κάνουν να παρεκκλίνεις από την ορθή πορεία που έχεις χαράξει. Συγκεντρώσου λοιπόν στο στόχο σου και μην επηρεάζεσαι από κανέναν εξωτερικό παράγοντα.

Λέων
Ζητήματα που αδυνατούσες να διαχειριστείς και που ήταν απαραίτητα για να εξασφαλίσεις ορισμένα προνόμια, πλέον διευκολύνονται και θα καταφέρεις αυτό που είχες βάλει στόχο. Χωρίς προβλήματα να αντιμετωπίσεις και με δυναμική διάθεση, θα κάνεις κινήσεις που θα εξασφαλίσουν το μέλλον σου και δε θα έχεις ουσιαστικό λόγο να αγχώνεσαι.

Παρθένος
Επιδίωξε να ρίξεις όλο σου το βάρος στη διόρθωση προβληματικών καταστάσεων της ζωής σου, που σε πιέζουν και σε στενοχωρούν. Μόλις απαλλαγείς από αυτές οριστικά, θα είσαι σε θέση να κάνεις πράγματα που θα σου εξασφαλίσουν ένα λαμπρό και ευοίωνο μέλλον. Πάντα να διατηρείς επιφυλακτική στάση με όσους σε προσεγγίζουν, γιατί ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τις προθέσεις κανενός.

Ζυγός
Η ανανεωμένη σου διάθεση σε βοηθάει να βλέπεις τις καταστάσεις της ζωής σου από μια πιο θετική και αισιόδοξη ματιά. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μπορείς να λύσεις ευκολότερα κάποια προβλήματα και να βάλεις μια τάξη, ώστε η καθημερινότητά σου να κυλάει ήρεμα και αρμονικά, όπως ακριβώς θα ήθελες.

Σκορπιός
Φρόντισε σήμερα να είσαι προσγειωμένος στην πραγματικότητα, καθώς η μέρα θα κυλήσει αρκετά δύσκολα κι εσύ θα πρέπει να κινείσαι σωστά, για να μην πέσεις σε παγίδες. Επιστράτευσε όλη σου τη λογική και τη διορατικότητα, ώστε να βρίσκεσαι μπροστά από τις εξελίξεις και να βγεις αλώβητος από τη σημερινή ημέρα.

Τοξότης
Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, ερχόμενος σε επαφή με πολύ ισχυρά και αξιόλογα άτομα. Διατήρησε καλή σχέση μαζί τους, ώστε να σου λύσουν τα χέρια με προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσεις, αλλά και να σου ανοίξουν νέες πόρτες και να εξελιχθείς.

Αιγόκερως
Η σημερινή ημέρα σε καλεί να διεκπεραιώσεις και να διευθετήσεις πολλές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, και εφόσον αυτές δε χωρούν καμία αναβολή, βάλε τα δυνατά σου και τακτοποίησέ τες άμεσα. Κατόπιν, φρόντισε να χαλαρώσεις, γιατί σίγουρα θα το έχεις ανάγκη.

Υδροχόος
Η απογοήτευσή σου σήμερα είναι μεγάλη, καθώς συνειδητοποιείς πως είσαι αρκετά απομακρυσμένος από όλους και αισθάνεσαι τρομερή μοναξιά. Μη σε παίρνει όμως από κάτω και κοίταξε να έρθεις πιο κοντά με αγαπημένα σου πρόσωπα, ώστε να χαλαρώσεις και να ανέβει η ψυχολογία σου.

Ιχθείς
Η γενικότερη αναστάτωση και σύγχυση που επικρατούν γύρω σου σε έχουν αποσυντονίσει και δεν ξέρεις πλέον προς τα που να κατευθυνθείς. Πάρε κάποιες αποστάσεις από την πραγματικότητα, ώστε να ανασυνταχθείς και να συνειδητοποιήσεις που βρίσκεσαι και τι πρέπει να διεκδικήσεις. Σύντομα όλα θα ηρεμήσουν κι εσύ θα μπορέσεις να αναλάβεις δράση.

Original Source: like.philenews.com