Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 24 Μαΐου

Κριός
Οι στόχοι σου είναι το πρώτο σου μέλημα σήμερα και μέσα στον ορίζοντα της ημέρας θα έχεις την ευκαιρία να υλοποιήσεις πολλούς από αυτούς, κυρίως μέσω σημαντικών επαφών και συμφωνιών που θα κάνεις, από όπου και λαμβάνεις ουσιαστική βοήθεια. Παράλληλα, φίλοι είναι στο πλευρό σου και στηρίζουν τα βήματά σου.

Ταύρος
Η σημερινή μέρα σου προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες να υλοποιήσεις κάποια σχέδια που ετοιμάζεις, με το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σου να παραμένει στραμμένο σε ζητήματα καριέρας. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να υπάρχει μέσα σου ένα σημαντικό δίλημμα αυτή την περίοδο, ενώ οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου θα πρέπει να είναι πατούν περισσότερο στα πόδια τους.

Δίδυμοι
Η Σελήνη σήμερα κινείται σε μια πιο ανέμελη και αισιόδοξη θέση, που σε βοηθά να ανοιχτείς σε νέα δεδομένα, κάτι που σου είναι απαραίτητο, ενώ θα υπάρξουν μέσα στον ορίζοντα της ημέρας σημαντικές ευκαιρίες, τις οποίες μπορείς να εκμεταλλευτείς. Είναι λοιπόν μια πολύ καλή μέρα για να ρυθμίσεις τις υποθέσεις σου, κάνε λοιπόν τις απαραίτητες ενέργειες για τα σχέδιά σου.

Καρκίνος
Η σημερινή μέρα είναι αρκετά καλή σε γενικές γραμμές, ακόμη και αν δεν βγάζεις προς τα έξω τους φόβους σου. Πήρες πάντως κάποιες κατευθύνσεις από σημαντικά πρόσωπα τις προηγούμενες ημέρες, έτσι τώρα κάνεις ένα βήμα πίσω και «κλείνεσαι» ώστε να επεξεργαστείς αυτές τις πληροφορίες. Εκεί όμως που θα πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο είναι να μην αφήσεις τις εμμονές σου να βάζουν τρικλοποδιά στην εξέλιξή σου.

Λέων
Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της απέναντί σου, κρατώντας στο προσκήνιο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, μέσα από τις οποίες μπορείς να επωφεληθείς. Επίσης, αυτές τις μέρες ίσως αισθανθείς κάποιες εριστικές διαθέσεις από τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, όμως οι διαφωνίες αυτές είναι τελικά δημιουργικές.

Παρθένος
Το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σου είναι στραμμένο σήμερα στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και στην δουλειά, ωστόσο μπορείς να έχεις την ευκαιρία να διευθετήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις με τον καλύτερο τρόπο. Παρόλα αυτά, η σημερινή μέρα προειδοποιεί γιαυπερβολές στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου.

Ζυγός
Η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό για το δικό σου ζώδιο του Υδροχόου και μπορείς σήμερα να προωθήσεις με τον καλύτερο τρόπο ένα δημιουργικό σου σχέδιο. Έχεις άλλωστε ζωντάνια και ενεργητικότητα, ίσως όμως θα έπρεπε να είσαι πιο υπομονετικός με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν γιατί ο Ερμής σε βοηθητική θέση πλέον για το ζώδιό σου σε καλεί να είσαι διπλωμάτης, αλλά εσύ πετάς τη σκούφια σου για καβγά!

Σκορπιός
Ένα μεγάλο μέρος της προσοχής σου βρίσκεται στο σπίτι, ή την οικογένεια, ωστόσο σήμερα είναι μια καλή ημέρα να επιλύσεις θέματα που πιθανώς να σε απασχολούν σχετικά με αυτούς τους τομείς και να βρεις λύσεις αν υπήρξαν σημαντικά προβλήματα, κυρίως για όσους έχουν γεννηθεί τον Νοέμβριο.

Τοξότης
Η σημερινή μέρα είναι πολύ σημαντική για σένα, σε πολλά επίπεδα και προτιμότερο είναι σήμερα να αφήσεις στην άκρη ανασφάλειες και φοβίες, και να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Παράλληλα, κάνεις επαφές ή συναντήσεις που είναι ουσιαστικές για το μέλλον, προωθώντας τους στόχους που έχεις θέσει, μπορείς όμως να επωφεληθείς από πληροφορίες, όπως μαρτυρά και ο Ήλιος τοποθετημένος ευνοϊκά απέναντι από το ζώδιο σου.

Αιγόκερως
Το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σου σήμερα είναι εστιασμένο στο κομμάτι των οικονομικών σου. Έτσι, ακόμη και αν οι ευκαιρίες σε αυτό τον τομέα είναι λιγότερες από αυτές που περίμενες, γεγονός που σου δημιουργεί ένα δίλημμα σε αυτά που θέλεις και σε αυτά που χρειάζεσαι, μπορείς να επωφεληθείς.

Υδροχόος
Η Σελήνη σήμερα ταξιδεύει στο δικό σου ζώδιο και κινούμενη σε ένα θετικό κλίμα, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να κάνεις ένα νέο σημαντικό ξεκίνημα, ειδικά αν είσαι γεννημένος τον Ιανουάριο. Έτσι, από τη μια όσα σχεδιάζεις μπορούν να υλοποιηθούν, ενώ από την άλλη, μπορείς να πάρεις κάποια σημαντική βοήθεια σε ένα δημιουργικό σου σχέδιο.

Ιχθείς
Σήμερα πρόκειται για μια θετική ημέρα κυρίως για τα πολύ προσωπικά σου ζητήματα και ειδικότερα για την σχέση σου με τον εαυτό σου. Ταυτόχρονα, ένας πολύ βοηθητικός παράγοντας για αυτή την εσωτερική διαδρομή είναι οι οικείοι σου, πρόσωπα της οικογένειάς σου ή το σπίτι γενικότερα.

Πηγή: http://astropedia.gr

Original Source: like.philenews.com