Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 25 Μαρτίου

Κριός
Έχεις πολλά όνειρα και φιλοδοξίες, αλλά είσαι ιδιαίτερα ανασφαλής και διστακτικός ως προς την υλοποίησή τους. Σήμερα, έχοντας την εύνοια της τύχης, θα μπορέσεις να απαλλαγείς από τους φόβους σου.

Ταύρος
Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει αρκετά απογοητευμένο, αφού τα πράγματα στη ζωή σου δεν έρχονται όπως τα περίμενες. Δεν πρέπει όμως να επιτρέψεις να σε πάρει από κάτω, γιατί όλα όσα έχεις καταφέρει θα πάνε χαμένα. Αναθεώρησε ορισμένα πράγματα στην τακτική σου και με μικροαλλαγές και υπομονή, θα τα καταφέρεις.

Δίδυμοι
Σήμερα το ενδιαφέρον σου θα μονοπωλήσουν τα προβλήματα οικείων σου προσώπων. Χρειάζονται τη στήριξη και τη βοήθειά σου, οπότε οπλίσου με υπομονή και επιστράτευσε τη λογική σου, προκειμένου να τους δώσεις τις πιο σωστές συμβουλές. Ακόμη κι αν κάποιες στιγμές νιώσεις ότι κουράζεσαι, μην πανικοβάλλεσαι και με ψυχραιμία συνέχισε να είσαι δίπλα τους.

Καρκίνος
Η σημερινή ημέρα είναι κάπως περίεργη για εσένα, με το γενικότερο τοπίο αρκετά θολό και την ψυχολογία σου πεσμένη. Βλέπεις τα πάντα αρνητικά και δύσκολα, γεγονός που σε κάνει να απελπίζεσαι. Άλλαξε άμεσα στάση, γιατί όλο αυτό σε μπλοκάρει και σε πάει πίσω. Αν γίνεις λίγο πιο αισιόδοξος, θα δεις ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο χάλια τελικά και θα αποκτήσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Λέων
Θέλεις να βελτιώσεις κάποιους τομείς της ζωής σου, αλλά δεν ξέρεις πώς. Πάντως για να βρεις τις λύσεις θα πρέπει να εξωτερικευθείς περισσότερο και να μην επαναπαύεσαι αναβάλλοντας τις λύσεις στα προβλήματά σου. Σήμερα άλλωστε θα έχεις την ευκαιρία να δώσεις απαντήσεις σε βασικά ζητήματα που σε απασχολούν και σε κρατούν πίσω.

Παρθένος
Σήμερα σε χαρακτηρίζει μια έντονη ζωντάνια και όρεξη, που σε βοηθάει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και με αποφασιστικότητα να αλλάξεις ό,τι σε δυσαρεστεί. Μην αφήσεις όμως τον εαυτό σου να παρασυρθεί σε βιασύνες και επιπολαιότητες, γιατί θα βρεθείς σε ανεπιθύμητες καταστάσεις. Επίσης, πρόσεχε τη συμπεριφορά σου προς τους γύρω σου, γιατί ενδέχεται να έρθεις σε ρήξη μαζί τους.

Ζυγός
Σήμερα οι πλανήτες στο σύνολό τους σε ευνοούν να υλοποιήσεις κάθε στόχο, που καιρό τώρα δίσταζες να προσεγγίσεις. Περιόρισε όμως την τάση σου να απελπίζεσαι εύκολα, γιατί σε καθυστερεί στα σχέδιά σου. Οργανώσου σωστά, ώστε να λύνεις άμεσα τα προβλήματά σου και να μην αγχώνεσαι με τη συσσώρευσή τους.

Σκορπιός
Η σκέψη σου είναι αρκετά θολή και ενδεχομένως να μη βλέπεις την πραγματική διάσταση των συνθηκών της ζωής σου και τις αληθινές προθέσεις των ατόμων που σε περιβάλλουν. Βρες το χρόνο να καθαρίσεις τη σκέψη σου και να αναθεωρήσεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα πράγματα. Έτσι, θα ξέρεις ακριβώς πού βαδίζεις και θα μπορέσεις να χαλαρώσεις.

Τοξότης
Οι απρόσμενες εξελίξεις της σημερινής ημέρας θα σε εκπλήξουν ευχάριστα. Τα νέα δεδομένα είναι πολύ καλύτερα απ’ όσο υπολόγιζες και αυτό σε κάνει να βλέπεις πιο θετικά πλέον τα πράγματα. Έτσι, προχωράς με περισσότερη αισιοδοξία στην διαδικασία υλοποίησης των στόχων σου.

Αιγόκερως
Η πίεση που έχεις υποστεί τελευταία σε έχει εξουθενώσει ψυχικά, αλλά και σωματικά. Συνεπώς, η κρίση σου δεν είναι καθαρή και σωστή, γεγονός που με τη σειρά του σε έχει οδηγήσει σε βιαστικές και λάθος κινήσεις. Σήμερα όμως, είναι μια καλή ευκαιρία να βρεις λίγο χρόνο ώστε να ξεκουραστείς και να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου. Θα μπορέσεις τότε να επανέλθεις δριμύτερος και να τα βάλεις όλα σε μια σειρά.

Υδροχόος
Έχεις την τάση να μεγαλοποιείς πολύ κάποιες καταστάσεις και δεδομένα. Οφείλεις να συνειδητοποιήσεις όμως, ότι το πρόβλημα είναι μόνο στο μυαλό σου και ότι η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική και σίγουρα πολύ καλύτερη απ’ όσο πιστεύεις. Το να κάνεις τα πάντα τραγικά, έχει σαν αποτέλεσμα μόνο να απελπίζεσαι και να μένεις στάσιμος. Ηρέμησε λοιπόν και με καθαρή σκέψη αντιμετώπισε τα προβλήματά σου.

Ιχθείς
Έχεις πολλά ανοιχτά μέτωπα και προκειμένου να ανταπεξέλθεις, έχεις ξεπεράσει τα όρια αντοχής σου. Κάνε μια μικρή παύση για να καθαρίσεις το μυαλό σου και να βάλεις ένα πρόγραμμα, ώστε να διευθετήσεις με σειρά και χωρίς πανικό τις υποχρεώσεις σου.

Original Source: like.philenews.com