Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 26 Μαΐου

Κριός
Η μέρα σήμερα είναι αρκετά βοηθητική, όχι τόσο για πρακτικά ζητήματα, όσο για θέματα που βρίσκονται πέρα από την ύλη, όπως ο ψυχισμός σου για παράδειγμα. Μάλιστα, αν είχες ταλαιπωρηθεί σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας, η σημερινή μέρα σου δίνει μια μικρή ανάπαυλα και σε βοηθά να μειώσεις τις εντάσεις, εισπράττοντας παράλληλα κάποια βοήθεια, χάρη στην θετική όψη της Σελήνης με τον κυβερνήτη σου Άρη.

Ταύρος
Εκμεταλλεύσου την σημερινή ημέρα, ειδικά αν δεν έχεις κοπιαστικές υποχρεώσεις, για να προωθήσεις τα σχέδιά σου, τώρα που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί. Έτσι λοιπόν με την πολύτιμη στήριξη του κοντινού σου περιβάλλοντος, καταφέρνεις να εστιάσεις στους στόχους σου και να τους κάνεις πράξη. Μην αμελήσεις όμως και τις πρακτικές λεπτομέρειες.

Δίδυμοι
Αν σήμερα έχεις να βρεθείς να κοινωνικές εκδηλώσεις ή έχεις γενικότερα προσκλήσεις, καταφέρνεις να τραβάς τα βλέμματα από σημαντικά πρόσωπα. Παράλληλα, παρά το γεγονός ότι οι Κυριακές συνήθως είναι μέρες ξεκούρασης, αυτή την Κυριακή έχεις όσα σου χρειάζονται για να παράξεις έργο και να κάνεις σημαντικά βήματα.

Καρκίνος
Ο κυβερνήτης σου η Σελήνη ενεργοποιεί θετικά τον Άρη στο ζώδιό σου και εσύ θέλεις να δράσεις, παίρνεις πρωτοβουλίες και δεν φοβάσαι να ανοιχτείς στο άγνωστο, βγαίνοντας από το καβούκι σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Ιούνιο. Δεν χρειάζεσαι όμως να «σέρνεις» μαζί σου κύκλους από τα παλιά που κανονικά θα έπρεπε να ήταν οριστικά παρελθόν.

Λέων
Η εβδομάδα κλείνει τον κύκλο της και εσύ κάνεις απολογισμό των προηγούμενων ημερών σε σχέση και δουλειά για να δεις πώς θα κινηθείς στο επόμενο διάστημα. Η σημερινή μέρα λοιπόν λειτουργεί σαν μια μικρή ανάπαυλα, που το πρόγραμμά σου σε βοηθά να απομονωθείς και να ξεκουραστείς κάνοντας μόνο πράγματα που σε γεμίζουν.

Παρθένος
Συνήθως προτιμάς να κάνεις τα πράγματα μόνος/η σου ώστε να έχεις τον πλήρη έλεγχο και επίβλεψη των υποθέσεων που σε απασχολούν. Σήμερα όμως οι άλλοι σου χαρίζουν λύσεις και διεξόδους, όπως δείχνει και η Σελήνη θετικά τοποθετημένη απέναντί σου, στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Τώρα λοιπόν οι άλλοι σε βοηθούν να υλοποιήσεις στόχους.

Ζυγός
Αν η εβδομάδα που τελειώνει σήμερα ήταν γεμάτη και δεν πρόλαβες να ολοκληρώσεις τις πρακτικές υποχρεώσεις σου, η σημερινή ημέρα είναι πολύ καλή για να ρυθμίσεις υποθέσεις, να βάλεις σε τάξη τα πράγματα και να ασχοληθείς με μικρολεπτομέρειες που συσσωρεύτηκαν το προηγούμενο διάστημα. Αν μάλιστα έχεις γεννηθεί τον Σεπτέμβριο και σε ταλαιπωρούσε ένα θέμα υγείας, σήμερα βρίσκεις λύσεις.

Σκορπιός
Η εβδομάδα δεν θα μπορούσε να κλείνει καλύτερα για σένα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Οκτώβρη, καθώς η Σελήνη απο τον οίκο του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την χαρά, την δημιουργία και την θέληση, σχηματίζει ευνοϊκή όψη με τον παραδοσιακό σου κυβερνήτη Άρη. Έτσι έχεις όρεξη για δράση και μπορείς να δεις τις υποθέσεις σου να προχωρούν με ταχύτητα!

Τοξότης
Ασχολήσου σήμερα με τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας, μπορεις να δεις θεαματικά αποτελέσματα πως βάζοντας σε τάξη κάποια ζητήματα -ακόμα και το σπίτι σαν χώρο- έρχεται ένα είδος «κάθαρσης» και στο ενεργειακό σου πεδίο, κάτι που έχεις τόσο, μα τόσο ανάγκη. Για κάποιους Τοξότες μάλιστα, η σημερινή μέρα βοηθά να διορθώσουν πράγματα στην οικογένεια, ένας τομέας πολύπαθος και μπερδεμένος.

Αιγόκερως
Μια ιδιαίτερα επικοινωνιακή Κυριακή αυτή για σένα, που ευνοείσαι σε κάθε είδους συναντήσεις, συμφωνίες και επαφές για να προωθήσεις την δική σου ατζέντα, ειδικά αν είσαι γεννημένος τον Δεκέμβριο, που είχες συναντήσει κάποιες αντιρρήσεις από συγκεκριμένα πρόσωπα. Μην παραβλέπεις κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες μέσα στην μέρα.

Υδροχόος
Μια ήρεμη μέρα που μέσα στην «ήσυχη» ροή της εσύ καταφέρνεις να κάνεις τους στόχους σου πραγματικότητα, κάνεις πράγματα, βάζεις σε τάξη εκκρεμότητες και απολαμβάνεις τα μικρά, απλά και καθημερινά. Η μέρα δεν είναι τόσο για νέα ξεκινήματα, όσο για να δεις υποθέσεις που ξεκίνησαν τις προηγούμενες ημέρες, να σταθεροποιούνται και να… ριζώνουν.

Ιχθείς
Η μέρα αυτή βρίσκει την Σελήνη στο ζώδιό σου θετικά τοποθετημένη και σε καλή όψη με τον δυναμικό Άρη, έτσι σήμερα είσαι… ασυγκράτητος, θες να πάρεις πρωτοβουλία και να βάλεις την έμπνευση που θα έχεις σε παραγωγικά κανάλια. Και πράγματι το καταφέρνει καθώς οι οιωνοί είναι μαζί σου, αρκεί να μην μείνεις σε ανασφάλειές σου, εξαιτίας των φορών που αντίστοιχοι στόχοι σου όπως αυτοί τώρα, δεν ευοδώθηκαν στο παρελθόν.

Πηγή: http://astropedia.gr

Original Source: like.philenews.com