Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 28 Μαΐου

Κριός
Η σημερινή ημέρα σε καλεί να προετοιμάσεις τις υποθέσεις που θα σε απασχολήσουν το προσεχές διάστημα, ενώ αν το πρόγραμμά σου το επιτρέπει, θα ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να αποδράσεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να αφιερώσεις τον ελεύθερο χρόνο σου κάπου, έξω από υποχρεώσεις και προγράμματα.

Ταύρος
Η σημερινή ημέρα σου προσφέρει ένα πολύ βοηθητικό πλαίσιο μέχρι το βραδάκι για να κινηθείς, ενώ παράλληλα είναι ευνοϊκή για να θέσεις νέους στόχους ή να υλοποιήσεις τους παλιούς. Γενικότερα όμως η αντισυμβατικότητα σήμερα είναι το δυνατό σου σημείο και μπορείς να βασιστείς σε ανθρώπους που μοιράζεσαι τα ίδια οράματα, ενώ οι συλλογικές προσπάθειες μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη.

Δίδυμοι
Η Σελήνη σήμερα από το ζενίθ του ωροσκοπίου σου πορεύεται ακυβέρνητη για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Το αρνητικό σε αυτό λοιπόν είναι ότι δεν σε βοηθά να παράξεις αποτέλεσμα που θα αντέχει στον χρόνο. Από την άλλη όμως δεν έχεις συνέπειες αν κάνεις κάποιο λάθος, πράγμα σχεδόν βέβαιο καθώς ο θολός Ποσειδώνας “τυφλώνει” τον κυβερνήτη σου Ερμή και δεν βλέπεις καθαρά…

Καρκίνος
Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται σε μια φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο όμως στις προσπάθειές σου να διευθετήσεις διαδικαστικές υποθέσεις, νομικά ζητήματα, επαφές με εξωτερικό ή θέματα σπουδών, πιθανώς να μην βρίσκεις το πρόσφορο έδαφος που έψαχνες. Γενικότερα όμως μπορείς σήμερα να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, και μπορείς να έλξεις θετικά πλαίσια σκεπτόμενος αισιόδοξος. Γίνε ο μαγνήτης της καλής σου τύχης!.

Λέων
Η σημερινή ημέρα κυλά ουδέτερα για εσένα, ενώ αναζητάς διακαώς απαντήσεις σε θέματα που σε απασχολούν. Ωστόσο πρέπει να θυμάσαι πως για την ώρα δεν αποκαλύπτεται το παρασκήνιο που υπάρχει εδώ και λίγο καιρό γύρω από τις κινήσεις σου. Πάντως, βρίσκεσαι σε μια περίοδο που προσπαθείς να σταθεροποιήσεις τα σχέδιά σου, ακόμη και αν υπάρχουν πολλά μέτωπα που απαιτούν την προσοχή σου, ειδικά αν είσαι γεννημένος τον Αύγουστο.

Παρθένος
Σήμερα οι άλλοι μπορούν να δώσουν λύσεις σε πιο ανάλαφρες υποθέσεις που σε απασχολούν, παρά τις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να φέρεις σε πέρας. Επιπλέον, επιστρατεύεις τη διπλωματικότητα προκειμένου να προωθήσεις τις υποθέσεις σου, όμως το πλαίσιο είναι πιο ευνοϊκό για να γίνει η θεωρία πράξη, από το βραδάκι και μετά.

Ζυγός
Η σημερινή ημέρα σου δίνει περισσότερες ευκαιρίες από το βραδάκι και μετά, ενώ μέχρι τότε δεν ευνοεί αρκετά τα πράγματα ώστε να διευθετήσεις πρακτικά ζητήματα μέσα στην καθημερινότητά σου, υποχρεώσεις ή θέματα που εκκρεμούν. Το καλό όμως είναι ότι σήμερα αντιμετωπίζεις ευχάριστα ακόμη και βαρετές υποθέσεις ρουτίνας. Παρόλα αυτά αυτή την περίοδο πρέπει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις και να οργανώσεις τα ζητήματα που σχετίζονται με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν.

Σκορπιός
Η σημερινή ημέρα είναι ευνοϊκή για εσένα καθώς η Σελήνη σε φιλικό ζώδιο προς το δικό σου σε κάνει να βρίσκεις την χαρά πιο εύκολα, ή μάλλον η χαρά σήμερα σε βίσκει από μόνη της, στοιχείο που μαρτυρά πως μπορείς με άνεση να προωθήσεις τις ανάλαφρες υποθέσεις σου! Παράλληλα εμπνέεσαι τρόπους πώς θα προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια.

Τοξότης
Η Σελήνη παραμένει σήμερα στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένεια, έτσι λοιπόν οι υποθέσεις που σχετίζονται με αυτά είναι το επίκεντρο της προσοχής σου, ωστόσο η σημερινή ημέρα σου παρέχει πολλές ευκαιρίες από το βραδάκι και μετά να γεφυρώσεις το χάσμα που υπάρχει με τα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντός σου, με την προϋπόθεση ότι και εσύ είσαι διατεθειμένος να βάλεις νερό στο κρασί σου.

Αιγόκερως
Η σημερινή ημέρα σε φέρνει πιο κοντά στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, ενώ η επικοινωνία είναι το στοιχείο που σε βοηθά να προχωρήσεις πολλά βήματα. Παράλληλα, επικοινωνείς πιο εύκολα τις ιδέες σου στον περίγυρό σου, ενώ είναι μια μέρα που κάνεις ευχάριστες επαφές, συναντήσεις ή συζητήσεις. Είναι όμως όλα όπως σου τα λένε τελικά;

Υδροχόος
Η σημερινή ημέρα σου δίνει περισσότερες ευκαιρίες να κινηθείς από το βραδάκι και μετά, κυρίως σε πρακτικά ζητήματα που σου απασχολούν, αλλά αντί να παρασύρεσαι σε απότομα ξεσπάσματα, δες με ησυχία ποιος φταίει, θυμήσου όμως πως πρέπει να είσαι και με τον εαυτό σου αυστηρός κριτής. Μπορείς όμως να επενδύσεις στην εικόνα που έχουν οι άλλοι για σένα και να επωφεληθείς από αυτό. Το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας πάντως κυλά σε γνώριμες γραμμές, χωρίς εκπλήξεις.

Ιχθείς
Η Σελήνη παραμένει στο δικό σου ζώδιο χωρίς να σχηματίζει όψεις και ασχολείσαι περισσότερο με τον εαυτό σου και τις υποθέσεις που σε απασχολούν σήμερα μέχρι το βραδάκι, ενώ τα βλέμματα είναι στραμμένα σε εσένα. Επιπλέον, είσαι ιδιαίτερα μαχητικός και αυτό σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σου, ωστόσο υπάρχουν και υποχρεώσεις στις οποίες θα πρέπει να φανείς συνεπής.

Πηγή: http://astropedia.gr

Original Source: like.philenews.com