Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 29 Μαρτίου

Κριός
Το σημερινό πρωινό πιθανώς να σε πιέσει με τις υποχρεώσεις και τις απαιτήσεις που έχουν σημαντικά πρόσωπα απέναντί σου, καθώς η Σελήνη συναντά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου τον Πλούτωνα, κάτι που για κάποιους Κριούς δείχνει και παιχνίδια εξουσίας με σκοτεινά κίνητρα. Το απόγευμα όμως είναι πιο βοηθητικό, ακόμα και αν οι σχέσεις σου με τους άλλους έχουν αποχρώσεις υπερβολής.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι σε μια περίοδο που ακολουθείς, αντί να πρωταγωνιστείς τις εξελίξεις, ωστόσο χρειάζεται να κάνεις μια αυτοκριτική για όσα συμβαίνουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και που πιστεύεις πως δεν σου ταιριάζουν. Κάποια πρόσωπα από το παρελθόν σε συζητούν.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά θα μπορούσαν να είναι το θετικό σημείο της ημέρας αυτής, καθώς είναι ένα εξαιρετικό διάστημα για να κάνεις διορθωτικές κινήσεις και να αιτηθείς χρήματα που σου οφείλουν εδώ και καιρό.

Ταύρος
Η σημερινή ημέρα έχει εξαιρετικές δυνατότητες για να προωθήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν, ειδικά νωρίς το μεσημέρι, καθώς η Σελήνη συναντώντας τον Πλούτωνα ενισχύει τις δικές σου διεκδικήσεις σε τομείς στους οποίους «παλεύεις». Θυμήσου όμως πως πρέπει να δείξεις ευελιξία και να μην δημιουργείς πολεμικό κλίμα με όσους έχουν αντίθετη άποψη από την δική σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα ζητήματα καρδιάς φτάνουν την σταθεροποίηση, όσο η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σου, συνεχίζει την πορεία της στον τομέα της φιλίας, μολονότι πρέπει να αναθεωρήσεις τι ζητάς από την σχέση τελικά. Οι σχέσεις πάντως με γερά θεμέλια, απλώς θα γίνουν δυνατότερες, μην ανησυχείς.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στο εργασιακό περιβάλλον υπάρχει μια δυσκολία στην συνεννόηση με υφιστάμενους, πελάτες ή προμηθευτές, κυρίως το απόγευμα, όμως η μέρα σήμερα είναι αρκετά παραγωγική. Τέλος, συνεργασίες φέρνουν έσοδα.

Δίδυμοι
Σήμερα οτιδήποτε έξω από την σφαίρα επιρροής σου σε αγχώνει, κυρίως νωρίς το μεσημέρι, καθώς θέλεις να έχεις τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε ό,τι γίνεται, προσπαθώντας να διαβάσεις πίσω από τα λόγια των άλλων. Από το απόγευμα όμως και μετά είσαι πιο δημιουργικός και το κλίμα γίνεται πιο ελαφρύ, σε σχέση με το σημερινό πρωινό.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα αγαπημένα σου πρόσωπα σήμερα κάτι θέλουν να σου πουν και εσύ είσαι κάπως καχύποπτος, γενικότερα όμως η λίμπιντό σου είναι ανεβασμένη και αν είσαι ήδη σε σχέση προτίμησε αυτό το πάθος να το εκφράσεις στην κρεβατοκάμαρα και όχι με… καβγά!
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι οικονομικές σου υποχρεώσεις σε κάνουν να πιέζεσαι, τουλάχιστον στην αρχή, αργότερα μες την μέρα όμως καταλαβαίνεις ότι καλείσαι να κάνεις πιο ορθή διαχείριση και να μην δικαιολογείς συνεχώς τον εαυτό σου για κάποιες σπάταλες επιλογές!

Καρκίνος
Η «μπάλα» βρίσκεται στο γήπεδο των άλλων και στο ξεκίνημα της σημερινής ημέρας εκείνοι «κάνουν παιχνίδι», έτσι πιθανώς να έρθεις αντιμέτωπος με απότομες ή απόλυτες συμπεριφορές, μην ξεχνάς όμως ότι εκείνοι βρίσκουν πάτημα όταν εσύ τους το δίνεις. Από το απόγευμα πάντως τα πράγματα ηρεμούν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και μολονότι οι ανασφάλειες δεν λείπουν, μπορείς να βρεις την άκρη του νήματος.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη σε φιλικό ζώδιο προς το δικό σου σε ωθεί να ξεκαθαρίσεις όλες εκείνες τις περιπέτειες και να αποδεσμευτείς από καταστάσεις, πρόσωπα και ενέργειες που δεν σε αντιπροσωπεύουν πια, ώστε η Αγάπη να «ρέει» στην ζωή σου απρόσκοπτα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αυτό το διάστημα είσαι πιο προστατευμένος καθώς τα έξοδα είναι αρκετά, αλλά εισπράττεις και έσοδα, κάτι που δίνει ανάσα στο πορτοφόλι. Τέλος, στα επαγγελματικά σήμερα χρειάζεται προσοχή μια συνεργασία σου.

Λέων
Η καθημερινότητα σήμερα είναι πιο κουραστική, ειδικά στο ξεκίνημα της μέρας και έχεις πολλά να κάνεις, πράγματα που πρέπει να τακτοποιηθούν, γεγονός που σε κουράζει. Επίσης, από το απόγευμα και μετά έχεις μια δυσκολία στο να επικοινωνήσεις με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν και υπάρχει μια γκρίνια από μέρους σου όταν τα πράγματα δεν γίνονται όπως θες.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι επικριτικός απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και βρίσκεις συνεχώς ψεγάδια, γενικότερα όμως είσαι σε μια πιο «στεγνή» περίοδο στα αισθηματικά, τουλάχιστον όσο ο Άρης παραμένει σε θέση κόντρα. Θα πρέπει όμως και εσύ να αποδεσμευτείς από ανασφάλειες που έχεις.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το εργασιακό περιβάλλον σου έχει την μερίδα του λέοντος της προσοχής σου, καθώς η δουλειά –με τις υποχρεώσεις της– πρωταγωνιστεί και υφιστάμενοι ή πελάτες ενδεχομένως να είναι εριστικοί.

Παρθένος
Η σημερινή ημέρα σου δίνει πολλές ευκαιρίες για να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια και σου δίνεται ώθηση καθώς βρίσκεις το σθένος που απαιτείται για να πας παρακάτω, όπως δείχνει η συνάντηση Σελήνης-Πλούτωνα σε ευνοϊκή θέση. Παράλληλα βρίσκεσαι σε μια περίοδο που αναθεωρείς τους στόχους σου, παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις. Τηρουμένων των αναλογιών λοιπόν η σημερινή ημέρα είναι αρκετά θετική για σένα.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα αγαπημένα σου πρόσωπα σήμερα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου, είτε τα ίδια, είτε με τις υποθέσεις που τα απασχολούν, ενώ αν είσαι γονιός θα πρέπει να εστιάσεις περισσότερο σήμερα στα θέλω των παιδιών σου. Επιπλέον, σήμερα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες, όσο η Αφροδίτη είναι σε βοηθητική θέση.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Υπάρχει πολύ απόσταση ακόμη που πρέπει να διανυθεί ώστε τα οικονομικά σου να σταθεροποιηθούν, ωστόσο μπορείς να κυνηγήσεις έξτρα εισόδημα, έχοντας όμως γύρω σου ασφαλιστικές δικλείδες.

Ζυγός
Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένεια και συναντά τον Πλούτωνα νωρίς το μεσημέρι, φέρνοντας έτσι στο προσκήνιο θέματα που υπάρχουν εδώ και καιρό. Επιπλέον, κερδίσεις περισσότερο επενδύοντας σε ήδη γνωστά μονοπάτια που δεν περιέχουν το ρίσκο, ενώ είναι προτιμότερο να οργανώσεις τη δράση σου από το απόγευμα και μετά, καθώς νωρίς το μεσημέρι το κλίμα είναι πιεστικό.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αφουγκράσου τα θέλω και τις ανάγκες των προσώπων του οικείου σου περιβάλλοντος και μην αφήσεις για αργότερα σημαντικές υποθέσεις. Γενικότερα σήμερα έχεις περισσότερο ανάγκη από ότι συνήθως να βρίσκεσαι με δικούς σου ανθρώπους που σου προσφέρουν το αίσθημα της ασφάλειας και της σιγουριάς.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κατευθύνεις τον δυναμισμό που σε διακατέχει αυτή την περίοδο σε δημιουργικά κανάλια, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο.

Σκορπιός
Η σημερινή ημέρα σου δίνει αρκετές ευκαιρίες για να κινηθείς, να προωθήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν, κυρίως το σημερινό πρωινό που η Σελήνη συναντά τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα και σε κάνει πιο παθιασμένο από ό,τι συνήθως. Παράλληλα, μέσα από συζητήσεις μπορείς να βρεις σημαντικούς υποστηρικτές στα θέλω σου, αφού κάνεις επαφές και έρχεσαι πιο κοντά στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σήμερα ευνοείσαι στο κομμάτι που σχετίζεται με την επικοινωνία, στείλε λοιπόν μηνύματα στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ παράλληλα συλλέγεις πληροφορίες που σου είναι ιδιαίτερα χρήσιμες με τον Ερμή στον τομέα των ερωτικών σου, συν το γεγονός ότι έχεις και ευκαιρίες με τα προσωπικά σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αυτή η περίοδος απαιτεί από σένα πιο μετρημένες κινήσεις, ενώ παράλληλα το πορτοφόλι σου συνεχίζει να ενισχύεται από τα εισοδήματα τρίτων ή από επιχορηγήσεις, τα έξοδα όμως επίσης συνεχίζουν να είναι πολλά.

Τοξότης
Η σημερινή ημέρα έχει για σένα το στοιχείο της σταθερότητας, αφού μπορείς μόνος σου να διαμορφώσεις τις συνθήκες στις οποίες θα κινηθείς, ενώ παράλληλα σου δίνεται η δυνατότητα να ασχοληθείς και με πρακτικές υποθέσεις. Παρόλα αυτά σήμερα υιοθετείς αδιάλλακτες συμπεριφορές και χρειάζεται κανείς να επιμείνει αρκετά για να σου αλλάξει γνώμη, αφού προτιμάς τη σιγουριά της πεπατημένης.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αυτές τις μέρες βλέπεις να έρχονται στο προσκήνιο κοινωνικές επαφές, ενώ και εσύ σκέφτεσαι καταστάσεις με σημαντικά πρόσωπα. Παράλληλα, μέσα από τις δικές σου προσπάθειες μπορείς να χτίσεις κάτι πιο γερό στα προσωπικά σου, έχοντας παράλληλα τα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος σαν κινητήριο μοχλό.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Δίνεις μεγάλη σημασία στις οικονομικές σου συναλλαγές σήμερα, ενώ γενικότερα ο ισολογισμός εσόδων και εξόδων αποτελούν την πρώτη σου προτεραιότητα. Θυμήσου όμως ότι είναι προτιμότερο να διευθετήσεις τις υποθέσεις σου άμεσα.

Υδροχόος
Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σου συναντά τον Πλούτωνα νωρίς το μεσημέρι, έτσι από σένα εξαρτάται το αν θα βελτιώσεις την εικόνα που προβάλλεις ή αν θα εκτεθείς προς τα έξω με μια παρορμητική συμπεριφορά. Μπορείς όμως με σύνεση και υπομονή να βρεις την καλύτερη δυνατή διέξοδο που προσφέρουν οι τωρινές συνθήκες, βρίσκοντας την δύναμη εντός σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Νιώθεις την ανάγκη να κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, εντούτοις είναι προτιμότερο να αφήσεις τους εγωισμούς στην άκρη και να βρεις τις ισορροπίες. Άλλωστε, αρωγοί σε αυτή σου την προσπάθεια είναι οι φίλοι σου που με πιο αντικειμενική ματιά σου δείχνουν πώς να κινηθείς στα προσωπικά.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ακόμη και αν τα οικονομικά δεν έχουν σταθεροποιηθεί εντελώς, αναζητάς μια περίοδο όπου έχεις ευκαιρίες πάνω σε υποθέσεις που σχετίζονται άμεσα με το πορτοφόλι. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να προκληθούν ξαφνικά έξοδα.

Ιχθείς
Η σημερινή ημέρα διευρύνει το πλαίσιο των επιλογών σου και σε βρίσκει με περισσότερο εξωστρεφή διάθεση, ενώ παράλληλα εστιάζεις την προσοχή σου στους στόχους που θέλεις να υλοποιήσεις, με την συνάντηση της Σελήνης και το Πλούτωνα νωρίς το μεσημέρι. Επίσης, μπορείς σήμερα να στηριχτείς στη βοήθεια που σου προσφέρουν τρίτα πρόσωπα, ενώ ταυτόχρονα έχεις τη δυνατότητα να καταφέρεις περισσότερα μέσα από συλλογικές δραστηριότητες.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος σήμερα διαδραματίζουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο, ενώ τα αγαπημένα σου πρόσωπα παραμένουν η πρώτη σου προτεραιότητα, Αν λοιπόν το πρόγραμμά σου το επιτρέπει, μη διστάσεις να διασκεδάσεις με φίλους ή γενικά με καλή παρέα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ενταγμένος μέσα σε ομάδες μπορείς να επιτύχεις περισσότερα σήμερα σε σχέση με τις ατομικές προσπάθειες, γενικότερα όμως είσαι σε περίοδο που σταθεροποιείς τα σχέδιά σου, παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζεις εδώ και καιρό σε οικονομικό επίπεδο.

Πηγή: http://astropedia.gr

Original Source: like.philenews.com