Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 30 Μαρτίου

Κριός
Οι στόχοι σου είναι το πρώτο σου μέλημα σήμερα και μέσα στον ορίζοντα της ημέρας θα έχεις την ευκαιρία να υλοποιήσεις πολλούς από αυτούς, κυρίως μέσω σημαντικών επαφών και συμφωνιών που θα κάνεις, από όπου και λαμβάνεις ουσιαστική βοήθεια. Παράλληλα, φίλοι είναι στο πλευρό σου και στηρίζουν τα βήματά σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σήμερα είναι μια αρκετά καλή μέρα, κυρίως για να μιλήσεις και να βγάλεις από μέσα σου κάποιο μυστικό ή «κρυφά» κομμάτια του εαυτού σου και να τα μοιραστείς με το πρόσωπο που επιθυμείς. Ο κυβερνήτης σου Άρης όμως για τελευταία μέρα στον Ταύρο δημιουργεί ένα ηλεκτρισμένο κλίμα που φέρνει διενέξεις στα προσωπικά σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η σημερινή ημέρα σε κινητοποιεί και σε καλεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες πάνω στους στόχους και τα σχέδιά σου. Παράλληλα όμως, κάποια συνεργασία σου σταθεροποιείται, παρότι στο εργασιακό σου περιβάλλον έχεις πολλά που σε προβληματίζουν.

Ταύρος
Η σημερινή μέρα σου προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες να υλοποιήσεις κάποια σχέδια που ετοιμάζεις, με το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σου να παραμένει στραμμένο σε ζητήματα καριέρας. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να υπάρχει μέσα σου ένα σημαντικό δίλημμα αυτή την περίοδο, ενώ οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου θα πρέπει να είναι πατούν περισσότερο στα πόδια τους.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η ενέργεια της σημερινής ημέρας είναι εστιασμένη σε κοινωνικές επαφές. Γενικότερα όμως μπορείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αρκεί να μην παρασυρθείς σε υπερβολές, λόγω του Άρη για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι περίοδος παρασκηνίου στην δουλειά, σήμερα όμως μπορείς να προωθήσεις υποθέσεις που αφορούν την εργασία σου και κυρίως την αναγνώρισή σου μέσα από αυτήν. Ενδεχομένως όμως να πρέπει να προσέξεις σε μια συνεργασία σου, καθώς μπορεί να σου υποσχεθούν πολλά που ίσως να μην εκπληρωθούν τελικά.

Δίδυμοι
Η Σελήνη σήμερα περνά σε μια πιο ανέμελη και αισιόδοξη θέση, που σε βοηθά να ανοιχτείς σε νέα δεδομένα, κάτι που σου είναι απαραίτητο, ενώ θα υπάρξουν μέσα στον ορίζοντα της ημέρας σημαντικές ευκαιρίες, τις οποίες μπορείς να εκμεταλλευτείς. Είναι λοιπόν μια πολύ καλή μέρα για να ρυθμίσεις τις υποθέσεις σου, κάνε λοιπόν τις απαραίτητες ενέργειες για τα σχέδιά σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σήμερα τα προσωπικά σου ζητήματα προχωρούν σε μια πιο στέρεα βάση, προσοχή όμως σε αυταπάτες αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Επίσης, είναι μια περίοδος που θα μπορούσε να σε κάνει ωριμότερο στα προσωπικά, αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Του πρώτου, καλούνται να ακολουθήσουν τους άλλους.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα δημιουργικά σου σχέδια σταθεροποιούνται, ενώ ταυτόχρονα μπορείς να δείξεις τα ταλέντα σου και να ακολουθήσεις την δική σου φωνή. Ωστόσο σήμερα δεν αποκλείεται να χρειαστεί να τρέξεις για να ρυθμίσεις κάποιες υποχρεώσεις.

Καρκίνος
Η σημερινή μέρα είναι αρκετά καλή σε γενικές γραμμές, ακόμη και αν δεν βγάζεις προς τα έξω τους φόβους σου. Πήρες πάντως κάποιες κατευθύνσεις από σημαντικά πρόσωπα τις προηγούμενες ημέρες, έτσι τώρα κάνεις ένα βήμα πίσω και «κλείνεσαι» ώστε να επεξεργαστείς αυτές τις πληροφορίες. Εκεί όμως που θα πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο είναι να μην αφήσεις τις εμμονές σου να βάζουν τρικλοποδιά στην εξέλιξή σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αν θέλεις σήμερα να βρεις την χρυσή τομή της ισορροπίας, καλείσαι να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή, χωρίς να παρασύρεσαι από τις παρορμήσεις. Παρόλα αυτά, κάποια ευχάριστα γεγονότα, βελτιώνουν σημαντικά την διάθεσή σου, με την Αφροδίτη σε ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση πλέον.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι μια εξαιρετική μέρα για να κάνεις ευνοϊκές ρυθμίσεις για σένα σε θέματα που αφορούν οικονομικά άλλων, οφειλές σου προς τρίτους, εφορίες, δάνεια, τράπεζες, ενώ παράλληλα στον τομέα της δουλειάς μπορείς με τις δικές σου δυνάμεις να διαμορφώσεις τα πράγματα.

Παρθένος
Το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σου είναι στραμμένο σήμερα στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και στην δουλειά, ωστόσο μπορείς να έχεις την ευκαιρία να διευθετήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις με τον καλύτερο τρόπο. Παρόλα αυτά, η σημερινή μέρα προειδοποιεί για υπερβολές στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θετική για τα προσωπικά σου η σημερινή μέρα, ευνοώντας περισσότερο όσους από Παρθένους έχουν ήδη κάποια σχέση, παρά εκείνους που αναζητούν ένα ταίρι, εντούτοις δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποια απρόσμενα νέα πάνω στο κομμάτι των ερωτικών σου. Είναι όμως περίοδος που θέλεις να κάνεις μπόλικα φλερτ, πρόσεξε όμως μην μπλεχτείς σε μπελάδες.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ευνοϊκά νέα για την καριέρα σου, ενώ ταυτόχρονα σταθεροποιούνται τα επαγγελματικά. Επίσης πρόσωπα κύρους σε βοηθούν, εντούτοις η περίοδος σου φέρνει μπόλικα έξοδα, έτσι δεν καταφέρνεις να μαζέψεις χρήματα στην άκρη.

Ζυγός
Η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό για το δικό σου ζώδιο του Υδροχόου και μπορείς σήμερα να προωθήσεις με τον καλύτερο τρόπο ένα δημιουργικό σου σχέδιο. Έχεις άλλωστε ζωντάνια και ενεργητικότητα, ίσως όμως θα έπρεπε να είσαι πιο υπομονετικός με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν γιατί ο Ήλιος απέναντι από το ζώδιό σου σε καλεί να είσαι διπλωμάτης, αλλά εσύ πετάς τη σκούφια σου για καβγά!
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το μεγαλύτερο μερίδιο της εύνοιας το έχουν τα ερωτικά σου, ειδικά αν είσαι γεννημένος το πρώτο δεκαήμερο. Αν λοιπόν είσαι μόνος ή μόνη, μπορείς να έχεις ουσιαστικές ευκαιρίες, ενώ αν είσαι δεσμευμένος, είναι μια θετική μέρα για να αναθερμάνεις την σχέση σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το δύσκολο κομμάτι που θα πρέπει να προσέξεις είναι η διαχείριση των επαγγελματικών σου, αφού ενδεχομένως να παρασύρεσαι από απατηλές επιδιώξεις. Επίσης υπάρχουν θετικές εξελίξεις στην καθημερινότητα της δουλειάς.

Σκορπιός
Ένα μεγάλο μέρος της προσοχής σου βρίσκεται στο σπίτι, ή την οικογένεια, ωστόσο σήμερα είναι μια καλή ημέρα να επιλύσεις θέματα που πιθανώς να σε απασχολούν σχετικά με αυτούς τους τομείς και να βρεις λύσεις αν υπήρξαν σημαντικά προβλήματα, κυρίως για όσους έχουν γεννηθεί τον Νοέμβριο.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η σημερινή ημέρα είναι πολύ βοηθητική για τον συναισθηματικό σου κόσμο, για να αφήσεις πίσω ό,τι σε πλήγωσε και να βρεις την εσωτερική σου δύναμη. Παράλληλα, έρχονται στα αυτιά σου σημαντικές πληροφορίες, ενώ εσύ κινείσαι μυστικά και μεθοδικά, όπως άλλωστε φημίζεσαι, προκειμένου να φέρεις με τα νερά σου το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μπορείς να κάνεις ευνοϊκές ρυθμίσεις πάνω σε οφειλές σου ή υποθέσεις που αφορούν τράπεζες, εφορίες, δάνεια και παρόμοια θέματα, ωστόσο υπάρχει μια σημαντική πιθανότητα να μην είσαι όσο ρεαλιστής θα έπρεπε.

Τοξότης
Η σημερινή μέρα είναι πολύ σημαντική για σένα, σε πολλά επίπεδα και προτιμότερο είναι σήμερα να αφήσεις στην άκρη ανασφάλειες και φοβίες, και να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Παράλληλα, κάνεις επαφές ή συναντήσεις που είναι ουσιαστικές για το μέλλον, προωθώντας τους στόχους που έχεις θέσει, μπορείς όμως να επωφεληθείς από πληροφορίες, όπως μαρτυρά και ο Ήλιος τοποθετημένος ευνοϊκά για το ζώδιο σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θετικά τα νέα της σημερινής ημέρας και για τα προσωπικά όπου μπορείς να επικοινωνήσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να επιτύχεις το βέλτιστο αποτέλεσμα, φρόντισε όμως να είσαι σαφής και επί της ουσίας σε όσα λες.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Θα μπορούσες σήμερα να θέσεις τις βάσεις για μια πολύ καλή συνεργασία, σε συνεννόηση με τους κατάλληλους παράγοντες. Φρόντισε όμως να μην κοινολογείς τα σχέδιά σου, ενώ παίρνεις χρήματα.

Αιγόκερως
Το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σου σήμερα είναι εστιασμένο στο κομμάτι των οικονομικών σου. Έτσι, ακόμη και αν οι ευκαιρίες σε αυτό τον τομέα είναι λιγότερες από αυτές που περίμενες, γεγονός που σου δημιουργεί ένα δίλημμα σε αυτά που θέλεις και σε αυτά που χρειάζεσαι, μπορείς να επωφεληθείς.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η σημερινή ημέρα ευνοεί κυρίως σταθεροποίηση των σχέσεων, άρα είναι μια καλή μέρα για όσους είναι ήδη σε σχέση ή υπάρχει κάτι σε εξέλιξη με κάποιο πρόσωπο από το προηγούμενο διάστημα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είσαι σε μια περίοδο που ένα σημαντικό εγχείρημά σου μπορεί να βρει λύσεις, κυρίως αν είσαι γεννημένος τον Δεκέμβριο, ενώ είναι μια εξαιρετική ημέρα για να προωθήσεις οικονομικά ζητήματα, αφού από τη μια πρόσωπα εξουσίας σταθεροποιούν τα σχέδιά σου στην καριέρα και από την άλλη υπάρχει κάποια σημαντική βοήθεια στην καθημερινότητα της δουλειά σου.

Υδροχόος
Η Σελήνη σήμερα ταξιδεύει στο δικό σου ζώδιο και κινούμενη σε ένα θετικό κλίμα, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να κάνεις ένα νέο σημαντικό ξεκίνημα, ειδικά αν είσαι γεννημένος τον Φεβρουάριο. Έτσι, από τη μια όσα σχεδιάζεις μπορούν να υλοποιηθούν, ενώ από την άλλη, μπορείς να πάρεις κάποια σημαντική βοήθεια σε ένα δημιουργικό σου σχέδιο.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η σημερινή μέρα σε ευνοεί και στο κομμάτι των προσωπικών, αφού δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες στον έρωτα, όπως γνωριμίες για τους ελεύθερους αλλά και πολύ καλές προοπτικές για όσους βρίσκονται ήδη σε σχέση, για να κάνουν το επόμενο βήμα. Έχεις όμως μέσα σου κάποια μπερδεμένα συναισθήματα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η παγίδα της ημέρας ενδεχομένως να αφορά τις οφειλές σου όπου πρέπει να είσαι προσεκτικός στις συμφωνίες που κάνεις, παράλληλα όμως μπορείς να έχεις κάποια θετική εξέλιξη στο κομμάτι του εισοδήματος.

Ιχθείς
Σήμερα πρόκειται για μια θετική ημέρα κυρίως για τα πολύ προσωπικά σου ζητήματα και ειδικότερα για την σχέση σου με τον εαυτό σου. Ταυτόχρονα, ένας πολύ βοηθητικός παράγοντας για αυτή την εσωτερική διαδρομή είναι οι οικείοι σου, πρόσωπα της οικογένειάς σου ή το σπίτι γενικότερα.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σίγουρα προτιμάς να ξεκουραστείς, παρά να ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο, όμως η σημερινή μέρα ευνοεί να κινηθείς σε ένα πιο «μυστικό» επίπεδο, μακριά από αδιάκριτες γνώμες και βλέμματα. Πρόσεξε όμως μήπως κάνεις λάθος επιλογές προσώπων στα αισθηματικά με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα στο ζώδιό σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ακόμη και αν δεν είναι αρκετά βοηθητική η μέρα για να ασχοληθείς με νομικά ή διαδικαστικά ζητήματα, σπουδές ή επαφές με το δημόσιο, μπορείς να προωθήσεις τα σχέδιά σου, αρκεί να μην τα κοινολογείς. Παράλληλα, οικονομικά που αφορούν τρίτους, αλλά έχουν άμεση σχέση με το πορτοφόλι σου, σταθεροποιούνται.

Πηγή: http://astropedia.gr

Original Source: like.philenews.com