Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 4 Απριλίου

Κριός
Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά βοηθητική για τα σχέδιά σου, με την Σελήνη στο ζώδιό σου, δοθέντος πως θα τηρήσεις τους «κανονισμούς» κατά γράμμα. Επίσης καλείσαι να είσαι προσεκτικός στους χειρισμούς σου σε νομικά ή διαδικαστικά θέματα καθώς είσαι επιρρεπής σε παρανοήσεις ή και σε στοχευμένες ενέργειες τρίτων που σκοπό έχουν να σε παραπλανήσουν.

Ταύρος
Θέλεις να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων και αυτό πολλές φορές σου οδηγεί σε λάθη καθώς οι στόχοι σου δεν είναι αντικειμενικοί και πολλές φορές στερούνται ρεαλιστικής βάσης. Συσχετίζοντας λοιπόν το παραπάνω με το αυξημένο πρόγραμμα της καθημερινότητας, καταλαβαίνεις πως μια πιο αποστασιοποιημένη θεώρηση των πραγμάτων μπορεί να σε βοηθήσει να δεις πιο καθαρά τα πράγματα.

Δίδυμοι
Είσαι αρκετά υποκειμενικός σήμερα στις επαφές σου με τους άλλους και αυτό σου στερεί την αντικειμενική πλευρά της πραγματικότητας. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να έρθεις αντιμέτωπος με επιτηδευμένες συμπεριφορές τρίτων, το κλίμα σήμερα είναι αρκετά μπερδεμένο και τα όρια δεν είναι εντελώς ξεκάθαρα, ενώ εσύ προσπαθείς να βρεις λύσεις μέσα από τη συζήτηση. Επίσης, ο κυβερνήτης σου Ερμής από τους αφηρημένους Ιχθύς, σε συμβουλεύει να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

Καρκίνος
Σήμερα είναι απαραίτητος από μέρους σου ένα πολύ καλός προγραμματισμός, καθώς υπάρχει έντονα της σύγχυσης και της υποκειμενικότητας στον τρόπο που χειρίζεσαι τα θέματα της καθημερινότητας. Επιπλέον, μην ξεχνάς πως ο Κρόνος απέναντί σου φέρνει ψυχρότητα και αρκετές υποχρεώσεις στην καθημερινότητά σου, μπορείς όμως να τακτοποιήσεις πολλές εκκρεμότητες και να κάνεις διορθωτικές κινήσεις.

Λέων
Παρά το γεγονός ότι η Σελήνη περνάει σε ένα φιλικό για σένα ζώδιο, φέρνοντας ευχάριστες στιγμές αλλά τονίζοντας και την πιο δημιουργική σου πλευρά, υπάρχουν κάποιες λάθος κινήσεις στις οποίες παρασύρεσαι εξαιτίας της ανάγκης σου να ελέγχεις εξολοκλήρου τις καταστάσεις. Επιπλέον, μπορείς να κάνεις τις επαφές που θέλεις χρειάζεσαι όμως να καταβάλλεις μεγαλύτερη προσπάθεια από εκείνη που είχες αρχικά υπολογίσει.

Παρθένος
Το βλέμμα σου σήμερα στρέφεται στα θέλω σου, ωστόσο σε υποθέσεις της οικογένειας ή του σπιτιού υπάρχουν θολές καταστάσεις που δεν σου επιτρέπουν να έχεις ξεκάθαρη θεώρηση των καταστάσεων, με τα μπερδέματα να βρίσκονται στην κορυφή της ατζέντας της σημερινής ημέρας. Ταυτόχρονα θυμήσου πως χρειάζεται θάρρος και αυτογνωσία για να αποδεσμευτείς από λάθος εκτιμήσεις που οδήγησαν σε απωθημένα, λόγω ανασφαλειών.

Ζυγός
Θέλεις να κάνεις πολλές επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις για να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου, όμως δεν είναι λίγες οι φορές μέσα στην ημέρα που μπερδεύεις το πρόγραμμά σου, ενώ αφήνεις στην άκρη εκκρεμότητες που είναι σημαντικές και θα έπρεπε να τακτοποιηθούν. Μπορείς όμως να εκμεταλλευτείς προς δικό σου κέρδος τον δυναμισμό που σε χαρακτηρίζει το τελευταίο διάστημα, αρκεί να τον κατευθύνεις σε δημιουργικά κανάλια.

Σκορπιός
Είναι προτιμότερο σήμερα να επιλέξεις ασφαλείς επιλογές δίχως ρίσκα καθώς το κλίμα δεν ευνοεί παρακινδυνευμένες ενέργειες, ενώ στην προσπάθειά σου να προωθήσεις δημιουργικά σου σχέδια, υπάρχουν παγίδες που πρέπει να προσέξεις. Παράλληλα, υπάρχει και ένα έντονο παρασκήνιο γύρω σου, οπότε είναι σοφότερο να μην κοινολογείς τα σχέδιά σου σε τρίτους.

Τοξότης
Η Σελήνη από μια φιλική θέση για το ζώδιό σου δίνει ευκαιρίες, όμως η μέρα κινείται σε ένα πιο θολό κλίμα και η δράση σου μπλέκεται σε θολά τοπία που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που προσπάθησες να βάλεις μια τάξη στις μπερδεμένες αυτές καταστάσεις αλλά χωρίς μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα. Έτσι λοιπόν, γενικότερα θα πρέπει να εξετάζεις διπλά τις κινήσεις σου προτού ενεργήσεις.

Αιγόκερως
Έχεις ανάγκη να μείνεις μόνος σου και να βάλεις σε μια σειρά τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, ωστόσο πρόσεξε τα πρόσωπα που σε περιτριγυρίζουν, καθώς είναι πιθανό να υπάρχουν επιτηδευμένες συμπεριφορές που αποσκοπούν κάπου. Επιπλέον, αν δεν μπορείς να μεταθέσεις τα πιο σημαντικά για το επόμενο διάστημα, εξέτασε σε βάθος την κάθε μεταβλητή της εξίσωσης, πριν πάρεις αποφάσεις.

Υδροχόος
Η συλλογικές προσπάθειες σήμερα είναι η πρώτη σου προτεραιότητα και προσπαθείς να προωθήσεις τους στόχους και τα σχέδιά σου. Ωστόσο η προτίμησή σου για ασφαλείς επιλογές κρύβει τον κίνδυνο να παραμείνεις στάσιμος, ενώ το ρίσκο δεν δίνει σίγουρα αποτελέσματα. Είναι λοιπόν προτιμότερο να μεταθέσεις τα πιο σημαντικά για την ερχόμενη περίοδο.

Ιχθείς
Η Σελήνη από τον Κριό σε κάνει πιο ήρεμο παραδόξως, όμως αυτή την περίοδο ο Άρης σε θέση κόντρα για το ζώδιό σου κινείται σε ένα όχι και τόσο ξεκάθαρο πλαίσιο, δείχνοντας πως είσαι επιρρεπής σε λάθη ή απερισκεψίες που βάζουν σε κίνδυνο την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω, ενώ ταυτόχρονα χρειάζεται πιο ορθή διαχείριση από μέρους σου των σημαντικών ζητημάτων που σε απασχολούν.

Πηγή: http://astropedia.gr

Original Source: like.philenews.com