Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 5 Απριλίου

Κριός
Το βλέμμα στρέφεται σήμερα σε όσα σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια, αλλά και στα αποκτήματά σου, συναισθηματικά ή υλικά. Έτσι λοιπόν, σε ένα γενικότερο πλαίσιο είναι μια καλή μέρα για την διαχείριση των οικονομικών σου, ενώ παράλληλα δεν πρέπει να ξεχνάς πως ο Άρης στους Διδύμους φέρνει πίεση στο σπίτι, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο.

Ταύρος
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου, σε ωθεί να προετοιμάσεις σημαντικά νέα ξεκινήματα καθώς μπορεί οι τωρινές συνθήκες να μην είναι στρωμένες με ροδοπέταλα, όμως δίχως να κοινολογείς τα σχέδιά σου μπορείς να καταφέρεις πολλά σε μυστικό επίπεδο. Από αύριο άλλωστε η Σελήνη περνώντας στο ζώδιό σου σε φέρνει στο επίκεντρο των εξελίξεων.

Δίδυμοι
Σήμερα πραγματοποιείται Νέα Σελήνη σε μια ευνοϊκή θέση του ωροσκοπίου σου που συνδέεται με τους στόχους, τους φίλους αλλά και γενικότερα τις συλλογικές προσπάθειες, φέρνοντας ευχάριστες αλλαγές, αλλά και την ώθηση να γυρίσεις σελίδα. Αυτά όμως τα νέα δεδομένα χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μην σε παρασύρουν σε λάθος μονοπάτια, κυρίως λόγω βιαστικών ή παρορμητικών αποφάσεων που μαρτυρούν ότι παρασύρεσαι από τη στιγμή χωρίς να έχεις όλα τα δεδομένα.

Καρκίνος
Η σημερινή Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου φέρνει νέα δεδομένα για την κοινωνική σου ζωή και την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω, πρωτίστως όμως για την καριέρα σου και τα θέματα που σχετίζονται μαζί της. Επιπλέον, ένα ακόμη πιθανό σενάριο είναι πως διευρύνεις τον κοινωνικό σου περίγυρο, χάρη στην μαχητικότητα με την οποία μοιράζεσαι τις σκέψεις σου.

Λέων
Η σημερινή Νέα Σελήνη πραγματοποιείται σε ένα ιδιαίτερα φιλικό ζώδιο προς το δικό σου, δίνοντάς σου μια νέα πνοή αισιοδοξίας, ενώ γυρνάς σελίδα σε διαδικαστικά, νομικά θέματα, υποθέσεις εξωτερικού ή σπουδών αν σπουδάζεις, χάρη στις δικές σου προσπάθειες, μετά από μια μακρά περίοδο στασιμότητας. Αυτό που πρέπει να προσέξεις όμως είναι η τάση σου να παρακάμπτεις τις πρακτικές λεπτομέρειες που πολλές φορές είναι καθοριστικές.

Παρθένος
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, γίνεται σε ένα σημείο του ωροσκοπίου σου λιγότερο φανερό που αγγίζει τα οικονομικά εκείνα που συνδέονται με τρίτους, είτε πρόκειται για οφειλές, είτε για χρήματα άλλων που επηρεάζουν έμμεσα το δικό σου πορτοφόλι. Έτσι λοιπόν αυτή η Νέα Σελήνη προλογίζει κάποια νέα ξεκινήματα σε αυτούς τους τομείς, ενώ από το βράδυ και μετά έχεις περισσότερη ελευθερία και ανεμελιά για να χαρείς στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.

Ζυγός
Σήμερα πραγματοποιείται Νέα Σελήνη απέναντί σου, στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σχέσεις και τις συνεργασίες, προλογίζοντας έτσι νέα ξεκινήματα ή νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σου, κυρίως αν είσαι γεννημένος το δεύτερο δεκαήμερο. Επίσης, αυτές τις μέρες ασχολείσαι πιο πολύ με τις βαθύτερες ανάγκες σου, εκείνες που δεν καλύπτονται μόνο από την ύλη, αλλά από την ουσιαστική πνευματική σύνδεση με τους άλλους.

Σκορπιός
Η σημερινή Νέα Σελήνη στον Κριό μεταφράζεται για σένα ως νέα ξεκινήματα μέσα στην ρουτίνα της καθημερινότητας, ταράζοντας λίγο τα νερά. Ένα πιθανό σενάριο είναι πως τακτοποιείς κάποιες υποχρεώσεις και αναλαμβάνεις νέες, ενώ γενικότερα προσπαθείς να ρυθμίσεις εκκρεμότητες. Παράλληλα, είναι μια καλή ημέρα για να φροντίσεις την υγεία σου και να κάνεις τις κατάλληλες ενέργειες για τον οργανισμό σου.

Τοξότης
Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για δημιουργικά σου σχέδια, για να υλοποιήσεις στόχους, αλλά και για να έρθεις πιο κοντά στα παιδιά σου αν είσαι γονιός. Επίσης, μια σημαντική έμπνευση μπορεί να υπάρχει στην ατζέντα της ημέρας και προτίμησε την σημερινή για να διαχειριστείς τις υποθέσεις σου.

Αιγόκερως
Η σημερινή Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την οικογένεια, το σπίτι ή ακόμα και την ακίνητη περιουσία, προλογίζοντας έτσι νέα ξεκινήματα σε αυτούς τους τομείς, ωστόσο οι τάσεις φυγής είναι έντονες όταν τα πράγματα δυσκολεύουν. Το σίγουρο είναι πως πρέπει να δείξεις περισσότερη αντικειμενικότητα και ρεαλισμό.

Υδροχόος
Νέα Σελήνη σήμερα σε ένα φιλικό ζώδιο σημαίνει κάποια ευχάριστη αλλαγή στις υποθέσεις που σχετίζονται με το περιβάλλον σου, με συζητήσεις επαφές ή σημαντικές συμφωνίες, ενώ αξίζει να θυμάσαι πως με την ενισχυμένη προσπάθεια από συνεργάτες μπορείς να καταφέρεις πολλά περισσότερα. Ωστόσο είσαι πιο εσωστρεφής και προτιμάς να ασχοληθείς με το σπίτι και τις υποθέσεις του!

Ιχθείς
Το βλέμμα στρέφεται σήμερα σε όσα σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια, αλλά και στα αποκτήματά σου, συναισθηματικά ή υλικά. Έτσι λοιπόν, σε ένα γενικότερο πλαίσιο είναι μια καλή μέρα για την διαχείριση των οικονομικών σου, ενώ παράλληλα δεν πρέπει να ξεχνάς πως ο Άρης στους Διδύμους φέρνει πίεση στο σπίτι, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο.

Πηγή: http://astropedia.gr

Original Source: like.philenews.com