Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 5 Μαρτίου

Κριός
Πρόκειται για μια εξαιρετική ημέρα για να προετοιμάσεις βήμα προς βήμα τις επόμενες κινήσεις σου μολονότι η Σελήνη στο προηγούμενο ζώδιο σε κάνει πιο ονειροπόλο. Ωστόσο από σήμερα εγκαινιάζεται μια περίοδος όπου θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός καθώς υπάρχει έντονα ο σχολιασμός σε βάρος σου, ενώ εσύ συναντάς εμπόδια στις επαφές σου και παρανοήσεις στην επικοινωνία σου.
Αισθηματικά: Πρέπει να σιγουρευτείς ότι η άλλη πλευρά πήρε το μήνυμα που θέλησες να στείλεις, ενώ οι σχέσεις με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου σήμερα είναι κάπως μπερδεμένες. Παράλληλα, καλείσαι να φανείς πιο διαλλακτικός και να αφουγκραστείς όσα έχουν να σου πουν χωρίς… ξεροκεφαλιά!
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Ακόμη και στα δύσκολα δεν είσαι μόνος, αφού υπάρχει υποστήριξη στο πρόσωπό σου, είτε υλική, είτε ηθική, ωστόσο τα οικονομικά σου είναι πιο πιεσμένα αυτό το διάστημα λόγω του Άρη στον Ταύρο, οπότε οι κινήσεις σου θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικές.

Ταύρος
Σήμερα έχεις πολύ σημαντικούς συμμάχους στο πλευρό σου, από τη μια τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν και από την άλλη ένα φιλικό σου πρόσωπο που σε «παίρνει από το χέρι» και σου δείχνει διεξόδους. Ωστόσο από σήμερα ξεκινά μια περίοδος όπου ο Ερμής, δικός σου κυβερνήτης, αρχίζει την ανάδρομη πορεία του σε ένα φιλικό προς το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας αρκετές αναθεωρήσεις σε σχέδια, ενώ πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος που είχες καιρό να δεις, θα κάνουν ξανά την εμφάνισή τους στο προσεχές διάστημα.
Αισθηματικά: Από σήμερα εξετάζεις πάλι κάποιες αποφάσεις που πήρες, ενώ κάνεις υπαναχωρήσεις σε κάποιους στόχους που είχες θέσει. Γενικότερα όμως, σήμερα έχεις μια έντονα κτητική διάθεση απέναντι στα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Παλιές ιδέες, παλιές πληροφορίες και ρηξικέλευθα σχέδια από το παρελθόν σε βγάζουν από αδιέξοδα, πρόσεξε όμως τις επιπόλαιες επιλογές.

Δίδυμοι
Η σημερινή ημέρα δεν είναι τόσο ανέμελη όσο οι προηγούμενες, ωστόσο να θυμάσαι πως μέρες σαν και αυτή, παράγεις σημαντικό έργο και δείχνεις προς τα έξω τα ταλέντα σου. Σήμερα μπορείς να «διαφημίσεις» τον εαυτό σου με τον καλύτερο τρόπο αλλά και να προσεγγίσεις σημαντικούς ανθρώπους για να ρυθμίσεις πρακτικά ζητήματα.
Αισθηματικά: Ξεκλέβεις λίγο χρόνο από το πρόγραμμά σου για να τον αφιερώσεις στην υγεία και στην ξεκούραση σου, ενώ μπορείς να προωθήσεις τα ερωτικά σου, αρκεί να μην τα κοινολογείς στον οποιοδήποτε. Γενικότερα η μέρα σε καλεί να πορευτείς «καθώς πρέπει» για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Εγκαινιάζεται από σήμερα ένα διάστημα όπου ο κυβερνήτης σου Ερμής γυρνά ανάδρομος στον τομέα της καριέρας σου, φέρνοντας έτσι πολλές αναθεωρήσεις σχετικά με πρόσωπα στη δουλειά, αλλά και ασυνεννοησία με ανωτέρους, καθυστερήσεις και παρανοήσεις.

Καρκίνος
Μια ιδιαίτερα ευνοϊκή ημέρα για τα σχέδιά σου, καθώς μπορείς με άνεση να προωθήσεις τους στόχους σου, αλλά και να βασιστείς σε συλλογικές προσπάθειες για το βέλτιστο αποτέλεσμα. Από σήμερα όμως ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του σε ένα φιλικό ζώδιο, γεγονός που φέρνει πολλές αναθεωρήσεις σε διαδικαστικά ή νομικά ζητήματα. Επίσης, κράτα κατά νου πως όποια εμπόδια ή καθυστερήσεις συναντήσεις, θα είναι υπέρ σου.
Αισθηματικά: Θέλεις να δεις φίλους και να βγεις έξω, οπότε εσύ βρίσκεις τρόπο να ξεκλέψεις χρόνο για να δεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Γενικότερα λοιπόν σήμερα η επικοινωνία είναι το δυνατό σου στοιχείο και μπορείς πιο άνετα να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.
Επαγγελματικά και Οικονομικά:Η διαίσθηση είναι εκείνη που μπορεί να σε οδηγήσει σε λύσεις στα οικονομικά αδιέξοδα που μπορεί να αντιμετωπίζεις, θα πρέπει όμως κι εσύ να είσαι περισσότερο εγκρατής με τα έξοδα που κάνεις.

Λέων
Η Σελήνη σήμερα από τον μυστικιστικό όγδοο οίκο του ωροσκοπίου σου πορεύεται σε ένα θετικό κλίμα, στοιχείο που μαρτυρά πως η κοινωνική σου ζωή είναι έντονη με πολλές προσκλήσεις, αλλά εσένα σε ενδιαφέρει να έχεις τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.
Αισθηματικά: Από σήμερα ξεκινά μια περίοδος όπου ο Ερμής, αρχίζει την ανάδρομη πορεία του και παλιά «πάθη» θα κάνουν ξανά την εμφάνισή τους στο προσεχές διάστημα. Επίσης, η Αφροδίτη απέναντί σου κρατά τις ερωτικές μετοχές σου στα ύψη.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Από σήμερα ο Ερμής αναδρομεί σε έναν τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με οικονομικά τρίτων, έτσι λοιπόν ενώ είναι απαγορευτική περίοδος για να δανείσεις ή να δανειστείς όσο διαρκεί η ανάδρομη κίνησή του, μπορείς όμως να εισπράξεις χρήματα που σου οφείλονταν στο παρελθόν. Δεν αποκλείεται όμως να υπάρξουν αναβολές και καθυστερήσεις σε δάνεια, τράπεζες, κάρτες ή επιχορηγήσεις.

Παρθένος
Η σημερινή ημέρα είναι ευνοϊκή για σένα καθώς σου δίνονται πολλές δυνατότητες να προωθήσεις τα σχέδιά σου χάρη στις δυνατές σου συνεργασίες. Επιπλέον, η μέρα σήμερα σε καλεί να πάρεις πρωτοβουλίες για να βγεις από αδιέξοδα, φρόντισε όμως να είσαι συνεπής και στις υποχρεώσεις σου.
Αισθηματικά: Από σήμερα ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Ερμή, και δικός σου κυβερνήτης μαζί με των Διδύμων, στον τομέα που σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και ενώ από τη μια φέρνει εμπόδια στις νέες γνωριμίες, φέρνει ξανά στο δρόμο σου πρόσωπα από το συναισθηματικό σου παρελθόν, ειδικά αν υπάρχουν υποθέσεις που έμειναν στη μέση. Γενικότερα όμως, το κλίμα της ημέρας δείχνει πως είσαι πιο συναισθηματικός.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι οφειλές σου κι ο τρόπος που χειρίζεσαι υποθέσεις που σχετίζονται με δάνεια, τράπεζες κι ασφάλειες είναι ο λόγος που υπάρχουν εμπόδια στο δρόμο σου, ενώ παράλληλα εκκρεμούν πολλές υποχρεώσεις σου.

Ζυγός
Η σημερινή ημέρα σε κινητοποιεί να βρεις λύσεις σε αντίστοιχες υποθέσεις που σε είχαν προβληματίσει παλιότερα, ωστόσο από σήμερα ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τις υποθέσεις της καθημερινότητας, φέρνοντας πολλές καθυστερήσεις, παρανοήσεις αλλά και εμπόδια σε ζητήματα που ενώ δεν είναι υψίστης σημασίας, σε εξαντλούν.
Αισθηματικά: Οι φίλοι διαδραματίζουν έναν καταλυτικό ρόλο στα προσωπικά σου, φέρνοντας ευκαιρίες για φλερτ ή γνωριμίες εκεί που δεν το είχες προγραμματίσει, ενώ γενικότερα το κλίμα είναι αρκετά βοηθητικό για τα αισθηματικά σου θέματα.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Αναθεωρείς πολλά πράγματα στο εργασιακό σου περιβάλλον, ενώ καταπιάνεσαι ξανά με θέματα που σου απασχόλησαν κατά το παρελθόν και έμειναν ημιτελή. Επίσης, στα οικονομικά σου καλείσαι να κάνεις όσο πιο ορθή διαχείριση μπορείς, ακόμη κι αν σε ενισχύουν πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος.

Σκορπιός
Η σημερινή ημέρα σου δίνει ώθηση να προωθήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν επενδύοντας στην δημιουργικότητά σου, θα πρέπει όμως να είσαι περισσότερο διαλλακτικός με τον περίγυρό σου καθώς από σήμερα ασχολείσαι ξανά με δημιουργικά σχέδια που είχες στο παρελθόν και ανοίγεις ξανά το συρτάρι με τις καλές ιδέες, μέσα στο προσεχές διάστημα, αφού ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Ερμή σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σου.
Αισθηματικά: Είσαι κάπως δεσποτικός με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ δεν λείπει και το στοιχείο της κτητικότητας. Παράλληλα όμως επιστρέφουν από το ερωτικό σου παρελθόν κάποια πρόσωπα που έχουν μαζί σου ανοιχτούς λογαριασμούς.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Η καθημερινότητά σου είναι γεμάτη κι εσύ τρέχεις για να τα προλάβεις όλα, εντούτοις πετυχαίνεις πολύ επικερδείς συμφωνίες. Επιπλέον, σταδιακά υπάρχουν και πάλι ευκαιρίες για έσοδα.

Τοξότης
Σήμερα είναι μια εξαιρετική ημέρα για να βάλεις σε τάξη το σπίτι σου, να ρυθμίσεις υποχρεώσεις, ωστόσο από σήμερα ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Ερμή σε ένα ζώδιο κόντρα προς το δικό σου, δυσχεραίνοντας έτσι την επικοινωνία σου με τους ανθρώπους του οικείου περιβάλλοντος, φέρνοντας παράλληλα σημαντικές αναθεωρήσεις αλλά και καθυστερήσεις σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια.
Αισθηματικά:Η κοινωνική σου ζωή κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις, ενώ η Αφροδίτη σε φιλική θέση με το ζώδιό σου, δίνει εύνοια στα προσωπικά σου. Δεν λείπουν όμως γενικότερα και οι διενέξεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, η αίσθηση ότι κάτι λείπει και το παρασκήνιο.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Τα οικονομικά σου είναι η πρώτη σου προτεραιότητα και κάνεις πολλές συζητήσεις γύρω από αυτά, ωστόσο παρασύρεσαι σε σπατάλες αυτή την περίοδο, πιέζοντας το ήδη ταλαιπωρημένο πορτοφόλι σου.

Αιγόκερως
Σήμερα μαθαίνεις ευχάριστα νέα, μοιράζεσαι τις ιδέες σου και μέσα από πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος μπορείς να δεις τους στόχους σου να παίρνουν σάρκα και οστά. Ωστόσο αυτές οι προσπάθειές σου ίσως συναντούν εμπόδια καθώς ο Ερμής ξεκινά από σήμερα την ανάδρομη φορά του, φέρνοντας έτσι αρκετές παρανοήσεις αλλά και αναθεωρήσεις πάνω σε επαφές και συζητήσεις. Προσπάθησε λοιπόν να είσαι όσο πιο σαφής γίνεται, ενώ πρόσεξε και τα μέσα επικοινωνίας, κινητά, υπολογιστές, κλπ.
Αισθηματικά: Θα πρέπει να είσαι σίγουροι ότι η άλλη πλευρά πήρε το μήνυμα που θέλεις να στείλεις, παρόλα αυτά, η επικοινωνία σου με το πρόσωπο που σου ενδιαφέρει είναι ανθεκτική στα εμπόδια.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Οι οικονομικές υποθέσεις των άλλων αυτές τις μέρες είναι καθοριστικής σημασίας για σένα, παράλληλα όμως και εσύ παίρνεις αποφάσεις για μια οφειλή, μια επιχορήγηση ή μια διατροφή στην οποία υπολόγιζες.

Υδροχόος
Η σημερινή ημέρα σου δίνει τη δυνατότητα να ζητήσεις υποστήριξη ή βοήθεια για ένα ζήτημα που σε απασχολεί και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να βγεις κερδισμένος, ενώ παράλληλα σήμερα μπορείς με τον καλύτερο τρόπο να διαχειριστείς υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια.
Αισθηματικά: Προτιμάς τις δοκιμασμένες συνταγές και αυτό ελαχιστοποιεί την πιθανότητα ρίσκου, ενώ σήμερα γενικότερα είσαι πιο συναισθηματικός. Επιπλέον, θυμήσου πως μέσα από φίλους και παρέες έρχεσαι πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αρκεί να μην είσαι τόσο επικριτικός.
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Ο Ερμής ξεκινά σήμερα την ανάδρομη πορεία του στον τομέα των οικονομικών σου, φέρνοντας πολλές αναθεωρήσεις για αποφάσεις που πήρες, αλλά και καθυστερήσεις στις πληρωμές σου. Παρόλα αυτά μπορείς με επιτυχία να επαναφέρεις στο προσκήνιο χρηματοοικονομικά ζητήματα του τότε που για διάφορους λόγους δεν ευδοκίμησαν.

Ιχθείς
Η σημερινή ημέρα έχει πολλές ευκαιρίες για σένα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται ζώδιό σου, όπως και ο Ερμής, ο οποίος ξεκινά σήμερα την ανάδρομη πορεία του. Έτσι λοιπόν σήμερα υπάρχουν δυσκολίες στην προσπάθειά σου να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με τους οικείους σου, ενώ ταυτόχρονα από σήμερα ξεκινούν αναθεωρήσεις για αποφάσεις που πήρες στο παρελθόν, αλλά και καθυστερήσεις στα σχέδιά σου.
Αισθηματικά: Σκέφτεσαι καταστάσεις και πρόσωπα που λόγω δικών σου ενεργειών έμειναν στη μέση, οπότε δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να σου δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία. Ωστόσο οι νέες γνωριμίες δεν δείχνουν να ευδοκιμούν αρκετά, αντίθετα, οι παλιές… ανθίζουν!
Επαγγελματικά και Οικονομικά: Μια νέα συνεργασία μπορεί να αποδειχτεί επικερδής, όμως θα πρέπει να εξετάσεις όλες τις λεπτομέρειες πριν δεσμευτείς σε συμφωνία. Παρόλα αυτά κάνεις αργά και σταθερά βήματα για να προσεγγίσεις στόχους.

Πηγή: http://astropedia.gr

Original Source: like.philenews.com