Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 6 Απριλίου

Κριός
Σήμερα μέχρι το απόγευμα κάποιες υποθέσεις σε αγχώνουν αρκετά και αυτό σου δημιουργεί εκνευρισμό, ταυτόχρονα θα ήθελες περισσότερη στήριξη από το περιβάλλον σου καθώς αισθάνεσαι ότι μέσα στην ημέρα επωμίζεσαι ευθύνες τρίτων, που υπό άλλες συνθήκες δεν θα σου ζητούσε κανείς να φέρεις εις πέρας. Ωστόσο έχεις το παιχνίδι στα χέρια σου.

Ταύρος
Η Σελήνη στο ζώδιό σου το απόγευμα συναντά τον απρόβλεπτο πλανήτη των ανατροπών, Ουρανό, και εσύ αντίστοιχα θες να δράσεις χωρίς κανόνες και περιορισμούς, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Αυτή η αντιδραστικότητά σου όμως μπορεί να εγείρει αντιδράσεις, πρόσεξε λοιπόν να είσαι και διαλλακτικός και τους άλλους.

Δίδυμοι
Η Σελήνη στον φιλικό για σένα Κριό μέχρι το απόγευμα σε κάνει εξωστρεφή, ενώ δεν αποκλείεται μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, τη συμμετοχή σου σε συλλόγους, ομάδες ή παρέες να έχεις μια απρόσμενη ευκαιρία για μια υπόθεση που σε αφορά άμεσα. Από την άλλη, θα πρέπει να δείξεις περισσότερη ευελιξία αν κάποιο σχέδιό σου συναντήσει εμπόδια.

Καρκίνος
Μέσα στον ορίζοντα της σημερινής ημέρας σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις, ειδικά αν είσαι γεννημένος στην αρχή του ζωδίου, κυρίως σε υποθέσεις που σχετίζονται με μέρη ή πρόσωπα που βρίσκονται μακριά, σε θέματα νομικά, διαδικαστικά ή σπουδών, αν είσαι σπουδαστής. Τα κάνεις όλα άλλωστε με ενέργει και ζωντάνια.

Λέων
Η Σελήνη σήμερα το απόγευμα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου συναντά τον ανατρεπτικό Ουρανό και πιθανώς να υπάρξουν αλλαγές που δεν είχες υπολογίσει στις υποχρεώσεις που είχες για σήμερα να κάνεις, ειδικά αν είσαι γεννημένος στο τέλος του ζωδίου. Από το μεσημέρι και μετά όμως προχωρούν όσα μέχρι το απόγευμα σε είχαν κουράσει ή σε είχαν θυμώσει.

Παρθένος
Αυτές τις μέρες έχεις θετικά νέα πάνω σε ένα δημιουργικό σου σχέδιο, σήμερα πάντως είσαι κάπως «σφιγμένος» καθώς κάποιες υποθέσεις σου δεν προχωρούν ακριβώς όπως θες, κάτι που κάνει τα λαμπάκια σου να «ανάβουν», έτσι τελειομανής που είσαι! Από αργά το απόγευμα πάντως και μετά το κλίμα αλλάζει και μπορείς με άνεση να βρεις τις διεξόδους σου.

Ζυγός
Έχεις πολλά να βάλεις σε σειρά, πιθανώς κάποιες υποχρεώσεις που ξέμειναν για το σαββατοκύριακο, αλλά και πάλι νιώθεις πως πιέζεσαι με όλα τα πρακτικά ζητήματα που ζητούν να τακτοποιηθούν όχι σήμερα, αλλά… χθες! Κάνε λοιπόν καλό προγραμματισμό, ενώ αν χρειαστείς βοήθεια, από το βραδάκι και μετά οι άλλοι σε στηρίζουν περισσότερο.

Σκορπιός
Η Σελήνη κινείται απέναντί σου από το μεσημέρι και μετά, και συναντά τον πλανήτη της ανατροπής, Ουρανό, έτσι δεν αποκλείεται κάποιες καταστάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις να έχουν εκπλήξεις, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στην αρχή του ζωδίου, που επηρεάζεσαι περισσότερο. Μέχρι το απόγευμα λοιπόν καλείσαι να φανείς πιο διπλωμάτης, αλλά και ευέλικτος.

Τοξότης
Η «χαρά» του σαββατοκύριακου σε γεμίζει με ενέργεια, ενώ αν είσαι γεννημένος στο τέλος του ζωδίου τότε θα μπορούσες να έχεις μια ευχάριστη έκπληξη, είτε σε κάποιο προσωπικό σου ζήτημα, είτε σε ένα δημιουργικό σχέδιο που ετοιμάζεις. Από το βραδάκι πάντως ξεκινάς να ασχολείσαι πιο εντατικά με τις υποθέσεις που εκκρεμούν.

Αιγόκερως
Ακόμα μια μέρα που στο κοντινό σου περιβάλλον βρίσκεις λύσεις για πράγματα που σε προβλημάτιζαν, ενώ από τα κοντινά σου άτομα, ένα νεαρό πρόσωπο ή από έναν συγγενή παίρνεις απρόσμενα μια ευχάριστη είδηση. Επίσης, έχεις ευκαιρίες για να κλείσεις μια συμφωνία από το απόγευμα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου.

Υδροχόος
Το κλείσιμο της εβδομάδας δεν είναι όσο βοηθητικό θα ήθελες για υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία ή την οικογένεια, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου, που έχεις περάσει πολλές ανατροπές σε αυτούς τους τομείς. Πιθανώς λοιπόν οι οικείοι σου να λειτουργούν σε άλλα μήκη κύματος από τα δικά σου και δεν συντονίζεστε.

Ιχθείς
Στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας θα ήθελες περισσότερη ηρεμία, ωστόσο κάποιες απρόβλεπτες εξελίξεις μέχρι το απόγευμα πιθανώς να σε βγάλουν έξω από τα νερά σου, γενικότερα όμως μπορείς να τα καταφέρεις μια χαρά. Το μόνο μειονέκτημα για σήμερα ίσως είναι ότι δεν είσαι αρκετά ευέλικτος, όσο οι συνθήκες απαιτούν.

Πηγή: http://astropedia.gr

Original Source: like.philenews.com