Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 6 Μαρτίου

Κριός
Το βλέμμα στρέφεται σήμερα σε όσα σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια, αλλά και στον ψυχικό σου κόσμο. Παράλληλα, από σήμερα ο απρόβλεπτος Ουρανός που πέρασε τα τέλη του 2011 στο ζώδιό σου, σήμερα περνά οριστικά στον Ταύρο και αυτό για σένα μεταφράζεται σαν το επίσημο τέλος μιας μακρόχρονης εκρηκτικής «εφηβείας» που πέρασες!
Αισθηματικά: Με μια πρώτη ανάγνωση, η μέρα είναι αρκετά σταθεροποιητική, μείνε μακριά όμως από αυταπάτες και αυτοθυματοποίηση. Νιώθεις άλλωστε την ανάγκη να κινηθείς σε μια πιο ρομαντική βάση στον τομέα των προσωπικών και έχοντας μάθει από το παρελθόν, προσανατολίζεσαι σε πιο σίγουρες και ασφαλείς επιλογές.
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου προλογίζει κάτι καινούργιο που ετοιμάζεις στα κρυφά, όμως ο Ουρανός περνά οριστικά στον τομέα των οικονομικών σου, φέρνοντας αποκαλύψεις του τρόπου με τον οποίο λειτουργείς ως προς το χρήμα, αλλά και απρόσμενες εξελίξεις.

Ταύρος
Σήμερα πραγματοποιείται Νέα Σελήνη σε φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, ωθώντας σε να θέσεις νέους στόχους. Το πιο σημαντικό νέο της ημέρας όμως είναι η οριστική είσοδος του Ουρανού στο ζώδιό σου, ο οποίος θα παραμείνει εκεί για εφτά χρόνια και θα φέρει τεράστιο κύμα αλλαγών, εγκαινιάζοντας παράλληλα ένα μεγάλο διάστημα που αποτινάζεις επαναστατικά από επάνω σου ό,τι δεν σου ταιριάζει.
Αισθηματικά: Ο ανάδρομος πλέον Ερμής σου φέρνει κάποιες απρόσμενες συναντήσεις με πρόσωπα φιλικά που είχες καιρό να δεις και παίζουν ρόλο, γενικότερα όμως η Νέα Σελήνη που αναφέρθηκε πιο πάνω δεν αποκλείεται να φέρει σημαντικές ευχάριστες εκπλήξεις στα προσωπικά.
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Η καριέρα είναι ο τομέας που θα πρέπει να δείξεις περισσότερη προσοχή στις κινήσεις σου, προσπάθησε λοιπόν να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να μην βιάζεσαι, ενώ παράλληλα στο εργασιακό περιβάλλον μπορείς να καταφέρετε πολλά.

Δίδυμοι
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου σε προειδοποιεί να προσέξεις σημαντικά νέα ξεκινήματα. Το πιο σημαντικό νέο της ημέρας όμως είναι η οριστική είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο, κάτι που για σένα μεταφράζεται σαν μια μακρά περίοδο που αντιμετωπίζεις με σθένος φοβίες, ενοχές, ανασφάλειες και γενικότερα ότι σε κρατά πίσω, προετοιμάσου όμως καθώς είναι πιο απρόβλεπτη περίοδος σε σχέση με πριν.
Αισθηματικά: Είναι πιθανό να θέλεις να αποδεσμευτείς από ενοχές και φοβίες που κουβαλάς και σε αυτό δρουν αρκετά υποστηρικτικά πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος που σε κινητοποιούν, παρότι εσύ νιώθεις πως υπάρχουν δυσκολίες να μοιραστείς τα συναισθήματά σου.
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Τα οικονομικά σου έχουν περάσει αρκετά και εσύ προσπαθείς μέσα από την καριέρα να ενισχύσεις το πορτοφόλι σου, φρόντισε όμως να δείξεις περισσότερη τυπικότητα στη δουλειά και το εργασιακό περιβάλλον, δίχως… παρεκτροπές.

Καρκίνος
Σήμερα πραγματοποιείται Νέα Σελήνη σε μια ευνοϊκή θέση του ωροσκοπίου σου που συνδέεται με σημαντικά εγχειρήματα, νομικά ή διαδικαστικά, υποθέσεις σπουδών ή επαφές με το εξωτερικό, φέρνοντας ευχάριστες αλλαγές, αλλά και την ώθηση να γυρίσεις σελίδα. Επίσης, από σήμερα ξεκινά ένα πιο άνετο διάστημα με ευκαιρίες για ολοκαίνουργιους στόχους, αλλά και «παράξενους» φίλους στο πλευρό σου.
Αισθηματικά: Οι φίλοι διαδραματίζουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο, ενώ μέσα από παρέες ανοίγεσαι, έχεις περισσότερη αισιοδοξία και αυτό εκπέμπεται στο περιβάλλον σου, προσελκύοντας νέα πρόσωπα, ωστόσο μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, αφού ο Ερμής είναι πλέον ανάδρομος και μπορεί να αλλάξεις γνώμη.
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Η εύνοια όμως της σημερινής ημέρας δεν πρέπει να σε ξεγελά καθώς χρειάζονται εξαιρετικά λεπτοί χειρισμοί από μέρους σου για τις οικονομικές σου υποχρεώσεις προς τρίτους ή προς οργανισμούς. Κλείνει όμως μια περίοδος πίεσης στην καριέρα που ξεκίνησε το 2011!

Λέων
Η σημερινή Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, φέρνει νέα δεδομένα για την προσωπική σου ζωή και τις εμμονές σου, όμως υπάρχει ένα θολό τοπίο που πρέπει να προσέξεις. Επίσης, από σήμερα ο Ουρανός περνά οριστικά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου και σε ωθεί να δεις κατάματα τις πιο βαθιές σου φιλοδοξίες για τα επόμενα επτά χρόνια, ενώ παράλληλα προλογίζονται απρόσμενες αλλαγές με σημαντικά πρόσωπα που έχουν κάποια «εξουσία» πάνω σου.
Αισθηματικά: Η περίοδος αυτή σε έχει κουράσει αρκετά, ωστόσο έχεις περάσει πλέον σε μια φάση που πολλά πράγματα εγκυμονούνται στα προσωπικά, ακόμη κι αν δεν είναι έτοιμες οι συνθήκες, ενώ δίνεις πολύ μεγάλη αξία στη δική σου ηρεμία.
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Τα οικονομικά σου μοιάζουν να κινούνται ταχύτερα, οδηγώντας τις αλλαγές που περιγράφονται πιο πάνω, όμως καλείσαι να δείξεις περισσότερη αντικειμενικότητα και ρεαλισμό. Άλλωστε, περνάς οριστικά πλέον σε ένα μεγάλο διάστημα ριζικών αλλαγών στη δουλειά.

Παρθένος
Η σημερινή Νέα Σελήνη απέναντί σου δείχνει πως αναζητάς μια νέα πνοή αισιοδοξίας, όμως δεν βλέπεις καθαρά την πραγματικότητα… Από την άλλη, ξεκινά ένα ιδιαίτερα ελπιδοφόρο διάστημα όπου προχωρούν οι προσπάθειές σου, καθώς ο Ουρανός από σήμερα περνά οριστικά σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο. Θέματα σπουδών όμως, εξωτερικού και νομικές υποθέσεις θα χρειαστούν στο εξής μεγαλύτερη προσοχή καθώς έρχονται αλλαγές που αρχικά θα σε ξεβολέψουν.
Αισθηματικά: Ο ανάδρομος πλέον Ερμής σε μια ιδιαίτερα κομβική θέση για τα προσωπικά σου, θα ξαναφέρει στο προσκήνιο πρόσωπα και καταστάσεις που δεν έκλεισαν τον κύκλο τους, ενώ αυτό το νέο φεγγάρι φέρνει κάτι νέο. Πόσο θα διαρκέσει όμως;
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Η ανάγκη σου να ξεφύγεις από τη ρουτίνα σε οδηγεί σε πολλές απερισκεψίες, αφήνοντας στην άκρη πολλές υποχρεώσεις σου που αργότερα θα βρεις μπροστά σου και πάλι.

Ζυγός
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, γίνεται σε ένα σημείο του ωροσκοπίου σου που αγγίζει την καθημερινότητα, τις πρακτικές υποχρεώσεις και τις μικρολεπτομέρειες, γενικότερα θέματα ρουτίνας. Έτσι λοιπόν αυτή η Νέα Σελήνη προλογίζει κάποια νέα ξεκινήματα σε αυτούς τους τομείς, ωστόσο μπορεί η δημιουργική σου πλευρά να είναι έντονη, όμως καμιά φορά παρασύρεσαι σε λάθη.
Αισθηματικά:Μπορείς να έρθεις σε επαφή με τον βαθύτερο συναισθηματικό σου κόσμο και να ανακαλύψεις πρώτα τι θέλεις εσύ από τον εαυτό σου και έπειτα από μια σχέση. Είναι πάντως μια σημαντική μέρα για τα προσωπικά σου, καθώς μια δύσκολη περίοδος επτά χρόνων στα προσωπικά, φτάνει τώρα στο τέλος της.
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Από σήμερα όμως ξεκινά μια μακρά περίοδος ανατροπών των οφειλών σου με το οριστικό πέρασμα του Ουρανού στον Ταύρο και οι σχέσεις σου με εφορία, δάνεια, τράπεζες ή οργανισμούς, περνούν από ριζικές αλλαγές.

Σκορπιός
Σήμερα πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τις ερωτικές σχέσεις, την δημιουργικότητα και όσα σου προσφέρουν χαρά, προλογίζοντας έτσι νέα ξεκινήματα ή νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σου. Από σήμερα όμως ο Ουρανός περνά οριστικά απέναντί σου, στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δείχνοντας αλήθειες και φέρνοντας ριζικές αλλαγές ως προς τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου.
Αισθηματικά: Αν είσαι μόνος ή μόνη δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνισή του ένα νέο πρόσωπο στον ορίζοντα, όμως –με τον ανάδρομο Ερμή– ο χρόνος θα δείξει την εξέλιξη. Επίσης, η νέα θέση του Ουρανού, ο οποίος θα παραμείνει απέναντί σου για μια επταετία σχεδόν, θα φέρει κεραυνοβόλους έρωτες, ανάγκη για ελευθερία, αλλά και απρόσμενους χωρισμούς.
Επαγγελματικά & Οικονομικά:Έχεις εναποθέσει πολλές ελπίδες στις συλλογικές προσπάθειες και γι’ αυτό καταβάλλεις κάθε δυνατή προσπάθεια για να τις δεις να υλοποιούνται, πρόσεξε όμως την ανάγκη σου για ασφάλεια που τελικά γίνεται τροχοπέδη.

Τοξότης
Η σημερινή Νέα Σελήνη στους Ιχθύς μεταφράζεται για σένα ως νέα ξεκινήματα μέσα στην οικογένεια, το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία, ταράζοντας λίγο τα νερά. Ένα πιθανό σενάριο είναι πως τακτοποιείς κάποιες υποχρεώσεις και αναλαμβάνεις νέες, ενώ γενικότερα προσπαθείς να ρυθμίσεις εκκρεμότητες. Από σήμερα επίσης ξεκινούν πολλές αλλαγές μέσα στην καθημερινότητά σου, λόγω της νέας θέσης του Ουρανού στον Ταύρο.
Αισθηματικά: Μολονότι χτίζεις πιο βαθιές και ουσιαστικές σχέσεις, υπάρχουν ουκ ολίγες στιγμές που η συμπεριφορά σου αλλά και ο τρόπος που μοιράζεσαι τις ιδέες σου περιπλέκει τα πράγματα δημιουργώντας παρανοήσεις.
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Το κοντινό σου περιβάλλον επηρεάζεται άμεσα από την επιρροή της Νέα Σελήνης, δημιουργώντας μια νέα αφετηρία για τις δραστηριότητές σου και μπορείς όμως να δεις το πορτοφόλι σου να γεμίζει χάρη στις ενέργειες άλλων. Ξεκινά όμως ένα μεγάλο διάστημα αλλαγών σε επαγγελματικό επίπεδο.

Αιγόκερως
Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για δημιουργικά σου σχέδια, για να υλοποιήσεις στόχους, αλλά και για να έρθεις πιο κοντά στα παιδιά σου αν είσαι γονιός. Σε γενικές γραμμές είναι μια θετική μέρα για τις επιδιώξεις σου, ενώ από σήμερα ξεκινά ένα διάστημα που τα δημιουργικά σχέδιά σου ανανεώνονται, χάρη στη νέα, ευνοϊκή θέση που έχει ο Ουρανός για σένα από τον Ταύρο.
Αισθηματικά: Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται πάντως στο κομμάτι της επικοινωνίας, δείχνει πως θα μπορούσε να υπάρξει ένα σημαντικό ξεκίνημα, κυρίως για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο. Από την άλλη όμως μια πολύ πιεστική περίοδος που σχετιζόταν με το σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία ολοκληρώνεται και κλείνει ένας κύκλος ανατροπών και ρήξεων!
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Μέσω της δουλειάς δημιουργείς έσοδα, τα οποία όμως δεν προλαβαίνεις να τα διαθέσεις εκεί που θα ήθελες, αφού πρέπει πρώτα να καλυφθούν έξοδα και οφειλές. Επιπλέον, κάνεις κινήσεις για να έρθεις πιο κοντά με τα πρόσωπα της δουλειάς.

Υδροχόος
Η σημερινή Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την ασφάλεια και την ανάγκη για σταθερότητα, προλογίζοντας έτσι νέα ξεκινήματα σε αυτούς τους τομείς. Επίσης, από σήμερα ξεκινά ένα μεγάλο διάστημα όπου γίνονται πολλές αλλαγές στο σπίτι ή την οικογένεια, κι εσύ είναι πιθανό να κληθείς να προσαρμοστείς στο νέο οικείο περιβάλλον, μιας και τώρα τα πράγματα αλλάζουν ριζικά με την οριστική είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο.
Αισθηματικά: Μπορείς να προωθήσεις τα προσωπικά σου σε γενικές γραμμές, ειδικά αν είσαι γεννημένος το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, ενδεχομένως όμως σήμερα να βρίσκεσαι σε μια πιο εσωστρεφή διάθεση, και θες να μείνεις μέσα μια περίπτωση όμως καθόλου κακή αν ζείτε μαζί με το ταίρι σου.
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Κάνεις συζητήσεις για οικονομικά, σε μια περίοδο που ενώ ευνοούνται τα σχέδιά σου, δεν βλέπεις ακόμη άμεσα τα αποτελέσματα στο πορτοφόλι σου.

Ιχθείς
Νέα Σελήνη σήμερα στο δικό σου ζώδιο σημαίνει κάποια ευχάριστη αλλαγή στις υποθέσεις που σχετίζονται με το περιβάλλον σου, με συζητήσεις επαφές ή σημαντικές συμφωνίες, ενώ αξίζει να θυμάσαι πως με την ενισχυμένη προσπάθεια από συνεργάτες μπορείς να καταφέρεις πολλά περισσότερα ειδικά αν έχεις γενέθλια αυτές τις μέρες. Επίσης, από σήμερα ο Ουρανός περνώντας σε μια ευνοϊκή θέση σου χαρίζει πολλές ευκαιρίες να εξελίξεις τα βήματά σου και να προωθήσεις σχέδια.
Αισθηματικά:Η ξεκάθαρη επικοινωνία είναι το κλειδί για να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και σήμερα μπορεί να εκπλαγείς από το πόσα μπορείς να καταφέρεις συζητώντας. Το σίγουρο είναι πάντως πως επικοινωνείς ευκολότερα τις ιδέες σου.
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Αν σκοπεύεις να κάνεις μια σημαντική επένδυση, μπορείς να στηριχτείς στους δικούς σου ανθρώπους, προσέχοντας όμως και τα «ψιλά γράμματα» στις συμφωνίες διότι το παιχνίδι μπορεί να κριθεί και εκεί.

Πηγή: http://astropedia.gr

Original Source: like.philenews.com