Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 7 Μαρτίου

Κριός
Σήμερα μέχρι το βράδυ κάποιες υποθέσεις σε αγχώνουν αρκετά και αυτό σου δημιουργεί εκνευρισμό, ταυτόχρονα θα ήθελες περισσότερη στήριξη από το περιβάλλον σου καθώς αισθάνεσαι ότι μέσα στην ημέρα επωμίζεσαι ευθύνες τρίτων, που υπό άλλες συνθήκες δεν θα σου ζητούσε κανείς να φέρεις εις πέρας. Από το βραδάκι και μετά όμως έχεις το παιχνίδι στα χέρια σου.
Αισθηματικά: Ανάβουν ερωτικά πάθη αυτή την περίοδο, μολονότι σήμερα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει έχει δικά του θέματα να λύσει και δεν μπορεί να διαθέσει σε σένα όσο χρόνο θα ήθελες. Απόψε όμως με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο προωθείς την δική σου ατζέντα.
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Υπάρχει κάποιος «ηλεκτρισμός» στην δουλειά καθώς προκύπτουν κάποιες υποθέσεις εκτός προγράμματος, ενώ οι στόχοι σου στα οικονομικά χρειάζονται επανεξέταση, καθώς ενδεχομένως να μην έχεις κάνει ορθούς υπολογισμούς.

Ταύρος
Η Σελήνη στους φιλικούς για σένα Ιχθύς μέχρι το βράδυ σε κάνει εξωστρεφή, ενώ δεν αποκλείεται μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, τη συμμετοχή σου σε συλλόγους, ομάδες ή παρέες να έχεις μια απρόσμενη ευκαιρία για μια υπόθεση που σε αφορά άμεσα. Από την άλλη, θα πρέπει να δείξεις περισσότερη ευελιξία αν κάποιο σχέδιό σου συναντήσει εμπόδια.
Αισθηματικά: Πρόκειται για μια πολλά υποσχόμενη περίοδο για τα ζητήματα καρδιάς, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Μάιο, αρκεί να συμφωνεί σε αυτό και το προσωπικό σου ωροσκόπιο. Παράλληλα, φίλοι παίζουν ρόλο, ενώ από το βράδυ και μετά προτιμάς να απομονωθείς και να ξεκουραστείς.
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Αν είσαι γεννημένος το δεύτερο δεκαήμερο, τότε θα πρέπει να είσαι διπλά και τριπλά προσεκτικός με τις επιλογές που κάνεις στην καριέρα, αλλά και στις επαφές σου με εργοδότες ή πρόσωπα κύρους, με τον Άρη στις ημερομηνίες σου.

Δίδυμοι
Η Σελήνη σήμερα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου συναντά τον ανάδρομο κυβερνήτη σου Ερμή και πιθανώς να υπάρξουν αλλαγές που δεν είχες υπολογίσει στις υποχρεώσεις που είχες για σήμερα να κάνεις, ειδικά αν είσαι γεννημένος στο τέλος του ζωδίου. Από το βράδυ και μετά όμως προχωρούν όσα μέχρι το βράδυ σε είχαν κουράσει ή σε είχαν θυμώσει.
Αισθηματικά: Εμπιστεύσου απόψε τις παρέες σου ή ένα φιλικό σου πρόσωπο, καθώς σου δίνουν σωστές κατευθύνσεις, ενώ αν μέσα στην ημέρα έχεις κοινωνικές επαφές που πρέπει να παρίστασαι, τότε έλεγξε τα συναισθήματά σου και κράτα τα πιθανά ξεσπάσματα για… αργότερα!
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Οι επαφές σου με εργοδότες, προϊσταμένους ή πρόσωπα που έχουν λόγο στην δουλειά σου πιθανώς να σε προβληματίσουν σήμερα, ειδικά και με την σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα, ωστόσο αν εσύ είσαι απολύτως συνεπής με όσα έχεις αναλάβει, τότε δεν έχεις κανένα πρόβλημα.

Καρκίνος
Μέσα στον ορίζοντα της σημερινής ημέρας σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις, ειδικά αν είσαι γεννημένος στο τέλος του ζωδίου, κυρίως σε υποθέσεις που σχετίζονται με μέρη ή πρόσωπα που βρίσκονται μακριά, σε θέματα νομικά, διαδικαστικά ή σπουδών, αν είσαι σπουδαστής. Τα κάνεις όλα άλλωστε με ενέργεια και ζωντάνια.
Αισθηματικά: Απόψε το βράδυ πιθανώς να έχεις κάποιες ευκαιρίες να βγάλεις προς τα έξω τον λαμπερό εαυτό σου, ενώ αν είσαι γεννημένος τον Ιούλιο η Αφροδίτη από τον οίκο του πάθους υπόσχεται περισσότερη χαρά, φλερτ και διασκέδαση –αρκεί να μην έχει αντίρρηση σε αυτό το προσωπικό σου ωροσκόπιο.
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Αν δεν υπάρχει ένα προστατευτικό δίχτυ στον τομέα των οικονομικών που να μπορεί να σε στηρίξει σε περίπτωση που οι οφειλές σου διογκωθούν, θα πρέπει να κάνεις πολύ συνετή διαχείριση για να μην δεις την τσέπη να αδειάζει.

Λέων
Αυτές τις μέρες έχεις θετικά νέα πάνω σε ένα δημιουργικό σου σχέδιο, σήμερα πάντως είσαι κάπως «θολωμένος» καθώς κάποιες υποθέσεις σου δεν προχωρούν ακριβώς όπως θες, όπως δείχνει και η συνάντηση του κυβερνήτη σου Ήλιου με τον Ποσειδώνα, κάτι που κάνει τα λαμπάκια σου να «καίγονται»! Από αργά το βράδυ πάντως και μετά το κλίμα αλλάζει και μπορείς με άνεση να βρεις τις διεξόδους σου.
Αισθηματικά: Αν συγκατοικείς με το ταίρι σου να θυμάσαι πως μπορεί να θέλει λίγο… κανάκεμα παραπάνω αυτές τις μέρες, ενώ απόψε μπορείς να μιλήσεις και για πράγματα που νιώθεις πως σου λείπουν από τα προσωπικά σου ώστε να είσαι πλήρης. Αν έχεις γεννηθεί όμως το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, χρειάζονται προσοχή οι επιλογές σου.
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Ένα οικονομικό θέμα σε παιδεύει, είτε γιατί κάποια έκτακτη οφειλή προκύπτει, είτε γιατί ο ισολογισμός εσόδων-εξόδων δεν σου βγαίνει. Έχεις όμως και αυξημένα έξοδα, έτσι λοιπόν χρειάζεται φειδώ.

Παρθένος
Η Σελήνη κινείται απέναντί σου και συναντά τον ανάδρομο Ερμή, έτσι δεν αποκλείεται κάποιες καταστάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις να έχουν εκπλήξεις, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου, που επηρεάζεσαι περισσότερο. Μέχρι το βράδυ λοιπόν καλείσαι να φανείς πιο διπλωμάτης, αλλά και ευέλικτος.
Αισθηματικά: Το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πιθανώς να χρειάζεται περισσότερο χώρο ή χρόνο, όπως και να έχει όμως αυτό εσένα μέσα σου σε ενοχλεί καθώς νιώθεις πως μένεις πίσω, σε δεύτερη μοίρα. Η Αφροδίτη όμως σε φέρνει πιο κοντά του, αν είσαι γεννημένος τον Σεπτέμβριο.
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Από το βράδυ και μετά έχεις πολλές ευκαιρίες να βάλεις σε μια σειρά τις οικονομικές σου υποχρεώσεις και να δεις πώς θα τις χειριστείς, πρόσεχε όμως τις κινήσεις σου στο εργασιακό περιβάλλον, με τους συναδέλφους σου.

Ζυγός
Έχεις πολλά να βάλεις σε σειρά, πιθανώς κάποιες υποχρεώσεις που ξέμειναν από το σαββατοκύριακο, αλλά και πάλι νιώθεις πως πιέζεσαι με όλα τα πρακτικά ζητήματα που ζητούν να τακτοποιηθούν όχι σήμερα, αλλά… χθες! Κάνε λοιπόν καλό προγραμματισμό, ενώ αν χρειαστείς βοήθεια, από το βραδάκι και μετά οι άλλοι σε στηρίζουν περισσότερο.
Αισθηματικά: Από το βράδυ και μετά η Σελήνη περνά απέναντί σου και εσύ ασχολείσαι πιο εντατικά με τις σχέσεις σου γενικά, αλλά κυρίως και με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μέχρι το βράδυ όμως μην αναλωθείς σε γκρίνιες και επικριτικές συμπεριφορές που τελικά δεν ωφελούν κανέναν από τους δυο σας.
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Στο εργασιακό περιβάλλον κάποιοι μπορεί να σε εκνευρίσουν, καθώς σου αλλάζουν τελευταία στιγμή το πλάνο με το τι πρέπει να γίνει και πότε, ενώ στα οικονομικά αν κάνεις ορθή διαχείριση, δεν έχεις κανέναν φόβο.

Σκορπιός
Με την συνάντηση του Ήλιου και του ονειρικού Ποσειδώνα σε ευνοϊκή θέση, ένα δημιουργικό σου σχέδιο ταξιδεύει με… χίλια, ενώ αν είσαι γεννημένος στο τέλος του ζωδίου τότε θα μπορούσες να έχεις μια ευχάριστη έκπληξη, είτε σε κάποιο προσωπικό σου ζήτημα, είτε σε ένα δημιουργικό σχέδιο που ετοιμάζεις. Από το βραδάκι πάντως ξεκινάς να ασχολείσαι πιο εντατικά με τις υποθέσεις που εκκρεμούν.
Αισθηματικά: Θετική μέρα για τα προσωπικά, σε όποιο δεκαήμερο και αν ανήκεις, ενώ ειδικά οι γεννημένοι τον Νοέμβριο μπορούν να γοητεύσουν το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει με άνεση. Αν όμως είσαι γεννημένος το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, πρόσεξε διότι πιθανώς να παρασύρεσαι σε λάθος επιλογές.
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Μην παρασυρθείς σε έξοδα, τουλάχιστον σε έξοδα που δεν είναι απαραίτητα να γίνουν αυτό το διάστημα. Στο εργασιακό περιβάλλον επίσης τα καταφέρνεις περίφημα, αρκεί να μην είσαι δεσποτικός.

Τοξότης
Το ξεκίνημα της μέρας δεν είναι όσο βοηθητικό θα ήθελες για υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία ή την οικογένεια, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου, που έχεις περάσει πολλές ανατροπές σε αυτούς τους τομείς. Πιθανώς λοιπόν οι οικείοι σου να λειτουργούν σε άλλα μήκη κύματος από τα δικά σου και δεν συντονίζεστε.
Αισθηματικά: Μέχρι το βράδυ κάποιες ανασφάλειές σου είναι στην επιφάνεια και θες έναν πολύ δικό σου άνθρωπο να σε καταλαβαίνει, ενώ από το βραδάκι και μετά είσαι πιο εξωστρεφής και προσεγγίζεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα ή το ταίρι σου, με άνεση.
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Το παρασκήνιο που πιθανώς υπάρχει στην δουλειά είναι προτιμότερο να το αποφύγεις, καθώς μπορεί να οφείλεται σε παρανοήσεις. Γενικότερα πάντως εισπράττεις κάποιου είδους ενίσχυση αυτές τις μέρες.

Αιγόκερως
Ακόμα μια μέρα που στο κοντινό σου περιβάλλον βρίσκεις λύσεις για πράγματα που σε προβλημάτιζαν, ενώ από τα κοντινά σου άτομα, ένα νεαρό πρόσωπο ή από έναν συγγενή παίρνεις απρόσμενα μια ευχάριστη είδηση. Επίσης, έχεις ευκαιρίες για να κλείσεις μια συμφωνία μέχρι το βράδυ, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου.
Αισθηματικά: Αν ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο, τότε χάρη σε έναν φίλο ή μια φίλη τα προσωπικά σου έχουν πολλές ευκαιρίες, ενώ σήμερα είναι μια καλή μέρα μέχρι το βραδάκι για να στείλεις τα μηνύματά σου εκεί που πρέπει. Από το βράδυ και μετά ασχολείσαι με το σπίτι και την οικογένεια.
Επαγγελματικά & Οικονομικά:  Τα οικονομικά σου είναι προστατευμένα αυτή την περίοδο, αρκεί να μην κάνεις εσύ από την πλευρά σου λανθασμένες εκτιμήσεις. Είναι άλλωστε μια ρευστή περίοδος που δεν ευνοεί ρίσκα χωρίς προεργασία.

Υδροχόος
Στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας θα ήθελες περισσότερη ηρεμία, ωστόσο κάποιες απρόβλεπτες εξελίξεις μέχρι το βράδυ πιθανώς να σε βγάλουν έξω από τα νερά σου, γενικότερα όμως μπορείς να τα καταφέρεις μια χαρά. Το μόνο μειονέκτημα για σήμερα ίσως είναι ότι δεν είσαι αρκετά ευέλικτος, όσο οι συνθήκες απαιτούν.
Αισθηματικά: Κάποια φλερτ «παίζουν» μάλλον στο εργασιακό περιβάλλον για κάποιους Υδροχόους, γενικότερα όμως έχεις τους λόγους σου που έχεις αφήσει στην άκρη τα ζητήματα καρδιάς. Από το βράδυ πάντως έρχεσαι πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και μπορείς να του/της πεις όλα όσα σκέφτεσαι.
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Βεβαιώσου ότι κάνεις τις σωστές κινήσεις ως προς την καριέρα και τις φιλοδοξίες σου, ειδικά αν είσαι γεννημένος το πρώτο δεκαήμερο, ενώ τα οικονομικά σου είναι πιεσμένα λόγω μειωμένων εσόδων και πολλών εξόδων.

Ιχθείς
Η Σελήνη στο ζώδιό σου συναντά τον ανάδρομο Ερμή, και εσύ αντίστοιχα θες να δράσεις χωρίς κανόνες και περιορισμούς, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Αυτή η αντιδραστικότητά σου όμως μπορεί να εγείρει αντιδράσεις, πρόσεξε λοιπόν να είσαι και διαλλακτικός και τους άλλους.
Αισθηματικά: Από το βράδυ και μετά οι τόνοι κατεβαίνουν και εσύ αναζητάς περισσότερο ήρεμες στιγμές, κυρίως αν είσαι γεννημένος/η το δεύτερο δεκαήμερο που η συνάντηση Ήλιου-Ποσειδώνα σε κάνει να μην βλέπεις καθαρά, ειδικά αν έχεις γενέθλια αυτές τις μέρες. Επίσης, πρόσεξε σημαντικά αντρικά πρόσωπα στην ζωή σου. Η Αφροδίτη πάντως όλο και κάποιο κρυφό φλερτ φέρνει στον δρόμο σου!
Επαγγελματικά & Οικονομικά: Δες ξανά ένα σημαντικό εγχείρημα που ετοιμάζεις, καθώς η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σου τώρα που θες να πάρεις πρωτοβουλίες, όμως το παιχνίδι θα κριθεί σε κάποιες λεπτομέρειες που παραβλέπεις. Τέλος, ένα οικονομικό θέμα σε απασχολεί απόψε.

Πηγή: http://astropedia.gr/

Original Source: like.philenews.com