Φτιάξε μόνη σου μάσκα μαλλιών με γιαούρτι… για έξτρα όγκο!

Το γιαούρτι είναι ένα καλλυντικό στο ψυγείο μας. Έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον τομέα της ομορφιάς, αφού τα θρεπτικά του συστατικά το κάνουν μία δυνατή, αποτελεσματική και πολύτιμη βάση για να φτιάξεις μόνη σου εύκολα και γρήγορα μάσκες ομορφιάς και άλλα φυσικά καλλυντικά…

Φτιάξε μόνη σου μάσκα μαλλιών με γιαούρτι... για έξτρα όγκο!

Τα πολύτιμα συστατικά του γιαουρτιού, αλλά και οι βιταμίνες που περιέχει σε συνδυασμού με το αυγό κάνουν θαύματα στα μαλλιά μας. Αμέσως η λάμψη και ο όγκος πρωταγωνιστούν με την πρώτη κιόλας θεραπεία, ενώ κατευθείαν γίνονται πιο λεία και πιο μεταξένια, χωρίς να φριζάρουν!

Φτιάξε μόνη σου εύκολα και γρήγορα σπιτική μάσκα μαλλιών με γιαούρτι… για έξτρα όγκο!

Θα χρειαστείς

  • 2 ασπράδια αυγού
  • Μισή κούπα γιαούρτι πλήρες
  • 1 κουταλιά του γλυκού ξύδι

Εκτέλεση και εφαρμογή

Ανακάτεψε με μίξερ τα ασπράδια του αυγού μέχρι να γίνουν μαρέγκα. Έπειτα, πρόσθεσε και τα υπόλοιπα δύο υλικά, το γιαούρτι και το ξύδι, και ανακάτεψε μέχρι να γίνουν ένα ενιαίο μείγμα. Άπλωσε τη μάσκα σε νωπά καθαρά μαλλιά και χτένισε για να απλωθεί παντού. Άφησε τη μάσκα να δράσει για 15-20 λεπτά και ξέβγαλε με άφθονο χλιαρό νερό. Τα αποτελέσματα θα τα δεις από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Εφάρμοσε 1 φορά τη βδομάδα για όσο χρειαστεί!

Extra Tip 1: Ολοκλήρωσε το αποτέλεσμα με ειδικό αφρό για έξτρα όγκο για να δεις θεαματικά αποτελέσματα!

Extra Tip 2: Για να απορροφηθεί περισσότερο η μάσκα, μπορείς όσο περιμένεις στην αναμονή να τυλίξεις τα μαλλιά σου σε μία διάφανη μεμβράνη κουζίνας.