Χαμός με την καταγγελία!Σχεδιαστές τάσσονται υπερ του Παντελή. Το σχόλιο που έριξε το διαδίκτυο “Μα που ζω; Λυπάμαι..να σέβονται τα άτομα που καλημερίζουν στην ίδια πόλη”

Μέσα από την ανάρτηση του o σχεδιαστής μόδας Γρηγόρης Εγγλέζος , όπως μπορείτε να διαβάσετε κι εσείς πιο κάτω “καταγγέλει” τον Κύπριο σχεδιαστή μόδας και Πρόεδρο Σχεδιαστών μόδας, Παντελή Παντελή , αναρωτώμενος αν είναι τυχαίο το γεγονός ότι για ακόμη μια χρονιά το στέμμα έχει πάρει διαγωνιζόμενη η οποία φορούσε δημιουργία του Παντελή Παντελή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Καταγγελία σοκ από γνωστό σχεδιαστή εναντίον του Παντελή Παντελή ” Πουλάει τα παιδιά του..” Είναι τυχαίο οτι οι νικήτριες του Star Κύπρος πάντα φοράνε Παντελή;

Το socialista.com.cy επικοινώνησε με τον σχεδιαστή μόδας Παντελή Παντελή, ο οποίος απάντησε στους πιο πάνω ισχυρισμούς και υπονοούμενα του συνάδελφου του Γρηγόρη Εγγλέζου, ο οποίος αρκέστηκε στο να πει με χιούμορ “Φαίνεται είμαι γουρλής”!

Η συνέχεια όμως ήρθε από σχόλια σχεδιαστών και ο λόγος για την εξαιρετική σχεδιάστρια μόδας Σάντη Αντωνίου η οποία με σχόλιο της σε ανάρτηση του Προέδρου Σχεδιαστών Παντελή Παντελή τάσσετε υπερ του.

Δείτε τι σχολίασε:

15226535_10211705126403871_1878048314_n