Χριστιάνα Θεοδώρου! Το Fashion style της! Τα επέλεξε και σας τα προτείνουμε!

Σήμερα θα αναλύσουμε το στυλ της συντάκτριας μας και ηθοποιού Χριστιάνας Θεοδώρου .

Της Αντωνίας Αντωνίου (Fashion Editor,Blogger & Designer)

Εκτός απο το φυσικό ταλέντο της στην υποκριτική η γλυκύτατη μας Χριστιάνα, αποδεικνύει  ότι έχει άποψη και στυλ! Σήμερα σας παρουσιάζουμε μέσα απο το SOCIALISTA.COM.CY  τις πιο όμορφες στυλιστικά  εμφανίσεις της απο τον Δεκέμβρη μέχρι τον Φεβρουάριο … τι επέλεξε να αγοράσει και να προτείνει μέσα απο το site και το instagram της (christianathe).
TOTAL BLACK
Total Black: Απόλυτη τάση εδώ και πολύ καιρό , safe and sexy επιλογή απο τις αγαπημένες μου! Τα total black σύνολα δίνουν μια απίστευτη γοητεία στην γυναίκα χαρίζοντας της θυληκότητα ,μυστήριο ,δυναμισμό και μπορείς να τα συνδιάσεις υπέροχα με αξεσουάρ της επιλογής σου! Η Χριστιάνα συνδύασε τα total black σύνολα της με over the knee boots γκρί , έπαιξε με υφάσματα όπως δέρμα που της χάρισαν απίστευτη θυληκότητα  και ακόμα έκανε τον πιο chic συνδιασμό  με must  κομμάτια όπως μάυρη μπλούζα,τζιν , λεοπάρ παλτό και υπέροχες κόκκινες γόβες.

CHIC BUT GIRLY :
A girl should be two things, classy and fabulous.(Coco Chanel). Η Χριστιάνα επέλεξε ρόυχα chic με girly πινελιές που αντανακλούν την προσωπικότητα της! Ντύνεται άλλωτε με  κομψά  σύνολα  φαρδιά παντελόνια και midi φούστες και άλλωτε συνδιάζει τα πιο παιχνιδίαρικα prints με λεπτομέρειες χρωματικά πάντα προσεγμένες έτσι ώστε να λάμπει μέσα απο τα outfit της.

CASUAL OUTFIT:
Casual but always in style . Τα πιο διαχρονικά κομμάτια στην καρταρόμπα μας είναι τα denim pants .Ένα κομμάτι που δεν θα φύγει ποτέ απο την μόδα! Άλλωστε το νούμερο 1 trend για αυτή την άνοιξη είναι τα total denim look! Η Χριστιάνα αγαπά τα ‘΄denim’’ κομμάτια της τα οποία συνδιάζει με πολύ έξυπνους τρόπους και δημιουργεί το δικό της δημιουργικό και μοναδικό στύλ που την κάνει να ξεχωρίζει!