Όλα όσα πρέπει να κάνεις την προτελευταία εβδομάδα του χρόνου!

Με στόχο να περάσεις υπέροχα την τελευταία εβδομάδα του χρόνου!

Το ξέρεις πως από σήμερα αρχίζει το τρέξιμο για τα δωράκια που έχεις να πάρεις, για να κλείσει τις δουλειές που έχεις να κάνεις μέχρι 31 του μήνα και γενικά να οργανωθείς όσο πιο πολύ γίνεται για να μην τρέχεις πανικόβλητη παραμονή πρωτοχρονιάς. Κάθε χρόνο όμως, η παραμονή της πρωτοχρονιάς είναι ο δικός σου μαραθώνιος και ο μόνος που φταίει για αυτό είσαι εσύ!

Αυτή τη χρονιά θα οργανωθείς καλύτερα από ποτέ και την προτελευταία εβδομάδα του χρόνου θα κάνεις όσα πρέπει να φύγουν από τη μέση για να απολαύσεις την επόμενη εβδομάδα! Το πρώτο και σημαντικότερο είναι να πληρώσεις τις υποχρεώσεις σου για να φύγει αυτό το βάρος από πάνω σου και μετά με όσα έχεις αποφασίσει ότι θα διαθέσεις για δώρα θα οργανώσεις τις αγορές σου. Αν σκοπεύεις να κάνεις ρεβεγιόν στο σπίτι σου με καλεσμένους συγγενείς και φίλους πρέπει από τώρα να αποφασίσεις το μενού και τα ποτά και μέχρι αύριο το πρωί να έχεις έτοιμη τη μαγική λίστα για το σούπερ μάρκετ. Αν πας ξεκάρφωτα θα αγοράσεις υλικά μόνο για ορεκτικά και ξέρεις πως το να οργανώσεις ένα τραπέζι που θα τους ικανοποιήσει όλους δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου!

AdTech Ad

Επειδή είσαι και καλονοικοκυρά, ρίξε κι ένα καλό καθάρισμα στο σπίτι σου για να λάμπει τούτες τις γιορτινές ημέρες! Και μόλις τελειώσεις με αυτά τα βασικά, που τρώνε πολύ χρόνο τα άτιμα, θα μπορέσεις να αφιερώσεις τα απογεύματα στον εαυτό σου, στα ψώνια, στις βόλτες στη στολισμένη αγορά και όπου αλλού θέλεις