Όσα ξεχνάς από τη Ρουτίνας της Ομορφιάς σου

Βασικά beauty tips για να δώσετε έμφαση και να φροντίσετε κάποια σημεία που μάλλον τα ξεχνάτε – όπως το λαιμό ή ντεκολτέ. Όλα τους εύκολα, πρακτικά και τα οποία αν τα τηρήσετε σε βάθος χρόνου θα ευγνωμονείτε τον εαυτό σας. Ρίξτε μια ματιά και αλλάξτε το παιχνίδι την ομορφιά σας για πάντα !

Αντηλιακό στα Χέρια

Τα χέρια αποκαλύπτουν την ηλικία μας, γι αυτό έχει σημασία να τους δείξετε λίγη παραπάνω φροντίδα. Τουλάχιστον μια φορά την ημέρα να βάζετε αντηλιακό. Και για το βράδυ βάλτε μια πλούσια κρέμα χεριών δίπλα από την οδοντόβουρτσα σας και χρησιμοποιήστε την πριν κοιμηθείτε.

Προϊόντα για το λαιμό και το ντεκολτέ

Μην ξεχνάτε αυτά τα δύο σημαία, τα οποία είναι πραγματικά ντελικάτα. Το δέρμα σε αυτά τα σημεία είναι ακόμα πιο λεπτό από ότι στο πρόσωπο.

Πλένετε τακτικά τις μαξιλαροθήκες 

Για την υγιεινή του προσώπου σας είναι πιο ασφαλές να τις αλλάζετε αρκετά συχνά. Είναι η πιο συχνή αιτία στην εμφάνιση των μαύρων στιγμάτων. Επιπροσθέτως αξίζει τον κόπο να πάρετε μία σατέν για να καθυστερήσετε την εμφάνιση ρυτίδων.

Καθημερινό μασάζ προσώπου

Διαβάζοντας για μασάζ, δεν χρειάζεται να σπαταλήσετε χρόνο. Μόνο 3-5 λεπτά αρκούν. Εφαρμόστε την ενυδατική σας κρέμα και κάντε αυτό το μίνι μασάζ, κάθε πρωί και βράδυ – λειτουργεί χαλαρωτικά και η κυκλοφορία του αίματος ανανεώνεται πολύ γρήγορα.

Παρακάμψτε το make up όταν γυμνάζεστε 

Την ώρα του γυμναστηρίου αν φοράτε make up είναι σαν να επιδιώκετε μαύρα στίγματα και φραγμένους πόρους. Οι πόροι ανοίγουν και καταλαβαίνετε πως ότι περιττό υπάρχει δεν αφήνει το δέρμα να αναπνεύσει. Παρόλα αυτά μια αδιάβροχη μάσκαρα μπορείτε να την φορέσετε.

Source :
marymary.gr