«Όταν βγαίνω από το σπίτι γνωρίζοντας πως έχω …

Συγκλονισμένοι είναι η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος, και δη η παρουσιάστρια, μετά από εξομολόγηση που έγινε στην ίδια από πασίγνωστο πρόσωπο, που υποφέρει από καρκίνο.

Ο λόγος γίνεται για την Άσπα Τσίνα, με την τραγουδίστρια να μιλά στην εκπομπή της για τη μάχη της με την νόσο, δίνοντας το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας για την καταπολέμησή της, ενώ χαμός είχε γίνει σε προηγούμενη εκπομπή της Στεφανίδου.

Η ίδια αναφέρθηκε στην ενέργεια που εκπέμπει, την περιπέτεια του J2US και την καθημερινή της προσπάθεια, κάθε φορά που βγαίνει από το σπίτι.

Δείτε το βίντεο:

Τεραστίων διαστάσεων η πισίνα της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου – Δε φαντάζεστε

Έχοντας ξεμπερδέψει με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η Τατιάνα Στεφανίδου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, μαζί με το σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο, κάνοντας τις βουτιές της στην πισίνα του σπιτιού της. Μάλιστα, δημοσίευσε και φωτογραφίες χωρίς ρετούς φορώντας λευκό μπικίνι.

Η παρουσιάστρια ολοκλήρωσε την εκπομπή της την Κυριακή και σχεδιάζει τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα που θα την βρουν σε νέο κανάλι, ωστόσο μέχρι να… δείτε την πισίνα της Στεφανίδου και του Ευαγγελάτου στο Youweekly.gr

Original Source: athensmagazine.gr