​ Ο Νικόλας Ιωαννίδης σχολιάζει την στιλιστική εμφάνιση της Πρώτης Κυρίας – «Το ντύσιμο της Α.Αναστασιάδη ήταν καλύτερο από της Μισέλ Ομπάμα»

Συνάντηση με τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπάρακ Ομπάμα και τη σύζυγο του Μισέλ, είχε χθες βράδυ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης και η Πρώτη Κυρiα, Άντρη Αναστασιάδη.

14454625-10153679724172000-1641300420-n-gJX3p.png

Ζητήσαμε από τον Νικόλα Ιωαννίδη, να σχολιάσει τις στιλιστικές επιλογές των δυο κυριών.

det-det-det-nik.jpg

«Σε σύγκριση με πέρσι ήταν πολύ πιο σωστό το φόρεμα για την συγκεκριμένη περίπτωση, γιατί αν θυμάστε πέρσι ήταν το c – through το οποίο θεωρώ ότι ήταν λάθος.

Το παπούτσι της πάρα πολύ σωστό για την συγκεκριμένη εμφάνιση. Προφανώς η κ. Αναστασιάδη έχει μεγάλη αδυναμία στα λουλούδια γιατί τα φοράει συχνά πυκνά.

Επειδή είναι πολύ καλύτερη η φετινή εμφάνιση σε σχέση με πέρσι, δεν έχω να πω κάτι αρνητικό.

Όπως πάντα αφοπλιστικό το χαμόγελό της και η ενέργεια της, καλοχτενισμένη όπως πάντα.

Η Μισέλ, η οποία φοράει και αυτή λουλούδια, με απογοήτευσε λίγο, δεν ξέρω ποιου σχεδιαστή είναι το κομμάτι.

Μπορώ να πω με το χέρι στην καρδιά, ότι προτιμώ την Άντρη Αναστασιάδη, στην συγκεκριμένη εμφάνιση, γιατί είναι μαύρο, all time classic με πολύ σικάτο κόψιμο.

Με απογοήτευσε πάρα πολύ η Μισέλ Ομπάμα, γιατί την θεωρώ πάρα πολύ καλοντυμένη, είναι τραγικό, μέχρι αισχρό το κόψιμο που έβαλε.

Το χρώμα που επέλεξε επειδή είναι μελαχρινή της ταιριάζει, αλλά δεν είναι το καλύτερο, με ενοχλεί πάρα πολύ το κόψιμο και το παπούτσι θεωρώ ότι είναι too much.

Οπόταν για μένα καλύτερη είναι η κ. Αναστασιάδη».

Source :
tvoneneews