Αποστόλης Τότσικας: Τα συγκινητικά του λόγια για τη σύζυγό του

Λίγες µέρες μετά που ανέβηκε στη σκηνή για τα 14α βραβεία “Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς”, που παρουσίασε η Shiseido, ο Αποστόλης Τότσικας μίλησε στη Madame Figaro Κύπρου και τη δημοσιογράφο Τάνια Νεοκλέους για δικά του μικρά μυστικά

Αποστόλη, εσύ σε ποια γυναίκα θα χάριζες ένα βραβείο;

Στη γυναίκα µου, τη Ρούλα Ρέβη. Τη θαυµάζω για τον τρόπο που αγαπάει τους ανθρώπους και τη δουλειά της, για το πόσο φοβερή επαγγελµατίας είναι, αλλά και για το γεγονός ότι αν δεν ήταν αυτή στη ζωή µου ούτε κι εγώ δεν ξέρω πού θα ήµουνα αυτήν τη στιγµή.

Αποστόλη, τι ερωτεύτηκες στη δική σου γυναίκα;

Την ειλικρίνεια και τον επαγγελµατισµό της. Αυτά τα δύο στοιχεία τα εντόπισα από την πρώτη στιγµή και είναι εντυπωσιακό το πώς εξακολουθούν να µε εντυπωσιάζουν µέχρι και σήµερα.

Αποστόλη, τι διαφοροποιεί τη Ζέτα Μακρυπούλια σε σχέση µε άλλες φίλες σου;

Η Ζέτα είναι µια ειδική περίπτωση γυναίκας. Φανταστική συνάδελφος, καλό παιδί, ευγενική, µε ανεπτυγµένη την αίσθηση του χιούµορ. Είναι ένας πολύ δικός µας άνθρωπος µε τη Ρούλα.

Αποστόλη, τι δεν µπορεί να φανταστεί κάποιος για σένα;

Το ότι λατρεύω να πλένω τα πιάτα στο σπίτι. Έχω θέµα µε τη λάντζα, µου αρέσει πολύ η όλη διαδικασία.

Με ποια τηλεοπτικά προγράµµατα λύνεσαι στα γέλια;

Με αµερικάνικες κωµωδίες, µε τον Άγγλο stand-up comedian Ρίκι Τζερβές, µε τον Γουίλ Φέρελ, µε τον Ζακ Γαλιφιανάκη και µε όλους εκείνους τους κωµικούς αυτής της γενιάς που κάνουν stand-up comedy µε τόση επιτυχία. Το βρίσκω εξαιρετικά δύσκολο.

Θα σε ενοχλούσε να σε χαρακτήριζαν τηλεοπτικό ηθοποιό;

Ακόµα και να το έχουν κάνει ή αν το κάνουνε δεν ισχύει, γιατί από το θέατρο ξεκίνησα και για 15 χρόνια αυτό κάνω συνέχεια, όπως κάνω και τηλεόραση και σινεµά. Είµαι ηθοποιός όλων των Μέσων. Από εκεί και πέρα δεν κάθοµαι να ασχοληθώ αν θα µε πούνε τηλεοπτικό ή θεατρικό ηθοποιό. Ο κόσµος ξέρει καλύτερα.

Αποστόλη, ποια απορία των παιδιών σου σε έχει φέρει σε αµηχανία;

Πολλές. Είναι κάποιες ερωτήσεις που κι εσύ µπορεί να µην είσαι έτοιµος να απαντήσεις ή µπορεί να είναι το πιο απλό πράγµα και να κολλάς εκείνη τη στιγµή. Πάντα πρέπει να

προσπαθείς να εξηγείς τα πράγµατα στα παιδιά µε τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να τα αναλύεις όσο καλύτερα γίνεται.

Αποστόλη, σε ποιες φάσεις της ζωής σου ένιωσες ότι µπορείς να κατακτήσεις τον κόσµο;

Όταν επιλέχθηκα από τον Πίτερ Στάιν για να ενσαρκώσω τον Ορέστη στην Ηλέκτρα του Σοφοκλή, όταν επιλέχθηκα από τον Μποµπ Ουίλσον στην Οδύσσεια, όταν επιλέχθηκα ανάµεσα σε 600 Αµερικανούς σε µια ταινία στην Αµερική που απαιτούσε αµερικανική προφορά και όταν πρόσφατα ήρθαν στη ζωή µου τα δύο παιδιά µου.

Αποστόλη, τι είναι ευτυχία για σένα;

Η ευτυχία αυτήν τη στιγµή είναι η οικογένειά µου. Είναι η δεύτερη ευκαιρία µας στη ζωή τα παιδιά. Ξαναζώ τη ζωή µου µαζί τους και είναι σαν να ζω µια δεύτερη ζωή τώρα.

Original Source: ilovestyle.com