Σασμός Spoiler: Η Θοδώρα «καρφώνει» την Σεμίνα πριν τους αρραβώνες

Άλλη μια φιλία που θα διχαστεί. Από τη στιγμή που η Θοδώρα έμαθε πως η Σεμίνα είναι η νέα σχέση του Πετρή, σταμάτησε να την βλέπει σαν φίλη της, στη σειρά Σασμός. Το μόνο που θέλει και επιδιώκει, είναι ο Πετρής να μην ευτυχήσει ποτέ του.

Έτσι, με μεγάλο πείσμα, αποφασίζει να διαλύσει την Σεμίνα και τους αρραβώνες της. Έρχεται κοντά της και αποσπά πληροφορίες, τόσο για τη ζωή της τώρα, όσο και για το παρελθόν της.

Φυσικά, η Σεμίνα αν και στην αρχή διστάζει, στη συνέχεια εμπιστεύεται την Θοδώρα και τη θεωρεί δικό της άτομο. Οι δυο τους έρχονται όλο και πιο κοντά, με την Σεμίνα να μην αντιλαμβάνεται τον τεράστιο κίνδυνο.

Η Μαρίνα και ο Πετρής στους αρραβώνες

Θοδώρα και Διονύσης στην αντεπίθεση

Την ώρα που ο Πέτρος πλέει σε πελάγη ευτυχίας, η Θοδώρα και ο Διονύσης ετοιμάζουν την χαριστική τους βολή για το ζευγάρι. Ο Διονύσης μαθαίνει πως η Σεμίνα ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα με τον Βρουλάκη και την αναγκάζει σε απάνθρωπες πράξεις, για να την βασανίσει.

Η Σεμίνα έρχεται αντιμέτωπη με το παρελθόν της, με μία πρόταση εκβιαστική από τον Διονύση που θα την σοκάρει. Όσο η Σεμίνα προσπαθεί να ξεφύγει, η Θοδώρα ετοιμάζει το επόμενο χτύπημά της, στη σειρά Σασμός, το οποίο θα προκαλέσει οργή και πόνο στο ζευγάρι.

Η Θοδώρα και ο Πέτρος

Θα ρίξει λάδι στη φωτιά, βάζοντας τον Πέτρο να ερευνήσει το παρελθόν της Σεμίνας, αναφέροντάς του πως δεν είναι όλα όπως νομίζει. Ο Πέτρος, θα μπει στο “τρυπάκι” της Θοδώρας και θα ξεκινήσει τις έρευνες. Το παρελθόν της Σεμίνας έρχεται στο φως και όλα ανατρέπονται…