Ένα τρικ για να πακετάρετε τα Κολιέ σας

Αν είστε από τα κορίτσια που λατρεύετε τα κοσμήματα, τις λεπτεπίλεπτες αλυσίδες, που είναι τόσο must φέτος, αλλά σας μπλέκονται και κάπου θέλετε να απαλλαγείτε από τα διάφορα και να απλοποιήσετε το styling της καθημερινότητας σας. Σας έχω το πιο εύκολο τρικ για να πακετάρετε τα κολιέ που σκοπεύετε να πάρετε μαζί σας στις μικρές αποδράσεις του Σαββατοκύριακου και στις καλοκαιρινές σας διακοπές. Είμαι σίγουρη πως τις διακοπές σας τις φαντάζεστε με όσο λιγότερα ρούχα, σχεδόν με τα εντελώς απαραίτητα. Κάνουν όμορφη παρέα όμως, ένα μαγιό, ένα tank top, ένα καλοκαιρινό φόρεμα, με ένα φινετσάτο κολιέ. Τι θα λέγατε να παίρνατε μαζί σας μόνο τα basics της ντουλάπας σας και όλα τα μικροσκοπικά αλυσιδάκια σας; 

Ένα τρικ για να πακετάρετε τα Κολιέ σας

Το πρόβλημα μαζί τους είναι πως όλα τα λεπτεπίλεπτα κοσμήματα έχουν την τάση να μπερδεύονται. Με το τέχνασμα όμως αυτό οι αλυσίδες σας δεν θα δεθούν σε έναν τεράστιο κόμπο.

Ένα τρικ για να πακετάρετε τα Κολιέ σας

Τι χρειάζεστε: Ένα καλαμάκι.

Τι να κάνετε: Ανοίξτε το κολιέ σας και περάστε το μισό μέσα στο καλαμάκι. Κουμπώστε τοκολιέ σας και τώρα είστε σίγουρες πως ούτε θα μπερδευτεί, ούτε ότι θα το χάσετε.