Έτσι θα χάσεις πόντους στα ψωμάκια!

Αχ, αυτά τα ψωμάκια, πόσο μας ταλαιπωρούν… Τι δίαιτες, τι γυμναστικές κάνουμε για να απαλλαγούμε αλλά εκείνα, εκεί, επιμένουν. Τώρα όμως θα τους δείξουμε εμείς!

Ήρθε η μεγάλη στιγμή να απαλλαγούμε. Θέλεις και εσύ να εξαφανίσεις τα ψωμάκια σου; Τυλίξου με διάφανη μεμβράνη! Δες τι πρέπει να κάνεις ακριβώς:
Προμηθεύσου τα ακόλουθα: διάφανη μεμβράνη κουζίνας, επίδεσμο, 3 φακελάκια πράσινο τσάι, ¼ της κούπας έλαιο καρύδας (ή ελαιόλαδο), έλαιο από μια κάψουλα βιταμίνης Ε.
Πώς θα το φτιάξεις: Βάλε σε ένα κατσαρολάκι 2 κούπες νερό, τη βιταμίνη Ε, το τσάι και λίγο αλάτι. Βράστα για 2-3 λεπτά και άφησε το μείγμα να κρυώσει. Σε ένα μπολάκι, ανακάτεψε 2 κ.γ. αλάτι με το έλαιο (ή το ελαιόλαδο) και κάνε μασάζ στα ψωμάκια. Μόλις το μείγμα έχει κρυώσει, βούτηξε τον επίδεσμο ώστε να απορροφήσει κάποια ποσότητα. Τύλιξε σφιχτά τον επίδεσμο γύρω από τα ψωμάκια σου και από πάνω κλείσε με διάφανη μεμβράνη. Άφησέ το να δράσει για μερικές ώρες. Δεν είναι πολύ πρακτικό αν έχεις να κάνεις δουλειές οπότε φρόντισε να είσαι χαλαρή-δες την αγαπημένη σου σειρά και άφησε το μείγμα να δουλεύει!