«Έχω δεχτεί προτάσεις για…» Ο Μάριος Πρίαμος αποκαλύπτει για τις επαγγελματικές του προτάσεις! Η απάντηση για το θέμα της υγείας του! (βίντεο)

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης μίλησε στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, απαντώντας σε όσα ακούγονται για θέμα υγείας του, αλλά μιλώντας και για όλους και όλα.

«‘Εχω γελάσει αρκετά, δεν ισχύει για μένα, στα social media μου φαίνεται ότι δεν είμαι κλεισμένος στο σπίτι, αλλά συνέχεια με φίλους, βολτες, και περνάω πάρα πολύ ωραία σε αυτή τη φάση της ζωής μου. Δεν με επηρέασε, απλά δεν έδωσα σημασία.

Όταν τέλειωσε το παιχνίδι, με καθοδηγούσαν κάποιοι άνθρωποι μου περί του τι λεγόταν για μένα σε πάνελ, οπότε αναλόγως πράττω. Για κάποιον που δεν είναι της τηλεόρασης, είναι πολύ δύσκολο όλα αυτό που συμβαίνει, νομίζω το διαχειρίζομαι πολύ καλά, είμαι ο Μάριος που ήξεραν όλοι.

Αυτά τα ποσά που λέγονται και γράφονται είναι υπερβολικά. Εγώ έχω πάει σε αρκετά μαγαζιά χωρίς να έχω πληρωθεί, εκεί πήγαινα και πριν, είναι άνθρωποι που με στήριξαν. ‘Εχω μιλήσει και με διαφημιστικές εταιρείες, και με μαγαζιά, έχω αρκετές προτάσεις και τις εξετάζω. Έχει πέσει τόσο πολύ ο κόσμος πάνω μας, που θέλει σωστό μυαλό και σωστές κινήσεις. Έχω προτάσεις για τηλεόραση, αλλά δεν έχω πει σε καμία ναι, δνε έχω κλείσιε συμφωνία με κανένα, θέλει σωστή διαχείριση.

Θα ήταν ένα στυλ ιδανικά που να έχει σχέση με παιχνίδια, ανταγωνιστικά, και με νεαρές ηλικίες, θα μπορούσα να το υποστηρίξω πολύ καλά. Δεν έχω διαβάσει κάτι για τον Αγγελόπουλο, ούτε μου έχει πει κάτι. Αν του τύχει, φυσικά να το κάνει!» είπε ο Μάριος Πρίαμος. Δέιτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Source :
youweekly.gr