«Ήμουν ο άνθρωπος που έκοψε… …

«Ήμουν ο άνθρωπος που έκοψε…», έκανε την αποκάλυψη ο Γιώργος Λιάγκας για την γέννηση των δυο παιδιών του με την Φαίη Σκορδά, μέσα από την εκπομπή του.

Ο παρουσιαστής με αφορμή τις δηλώσεις της Τζένης Μπότσηγια τον ερχομό του πρώτου της παιδιού, θέλησε να μιλήσει για την δική του εμπειρία όταν έγινε πατέρας.

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: Βούιξε η πιάτσα για σχέση με συνεργάτιδά του! Δείτε το πρόσωπό της

Λιάγκας Σκορδά χωρισμός

«Εγώ ήμουν και στις δύο εγκυμοσύνες μέσα και ήμουν ο άνθρωπος που έκοψε τον ομφάλιο λώρο. Βεβαίως άντεξα. Αυτό που λένε κάποιοι ότι δεν μπορείς να είσαι μέσα στην αίθουσα γιατί δεν μπορείς μετά να δεις την γυναίκα σου ερωτικά, είναι η μεγαλύτερη βλακεία. Εκείνη την ώρα βλέπεις το μεγαλύτερο θαύμα, που η φύση έχει προικίσει μόνο τις γυναίκες και είστε πολύ τυχερές που μπορείτε να διαιωνίσετε το είδος. Αυτό είναι θαύμα, υποκλίνεσαι και βλέπεις το μεγαλείο της γυναίκας. Ότι πιο συγκινητικό έχω ζήσει στη ζωή μου είναι οι δύο γέννες και όταν κρατάς το παιδί σου αγκαλιά φοβάσαι μην σπάσει», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.

Γιώργος Λιάγκας: Τα πρώτα λόγια του μετά την “μπόρα” των προηγούμενων ημερών!

Μετά την “μπόρα” των προηγούμενων ημερών, και δεν εννοούμε της κακοκαιρίας “Βικτώρια”, αλλά αυτή που προκλήθηκε από τα σχόλια στην εκπομπή «Μεσημέρι» , ο Γιώργος Λιάγκαςσπάει την σιωπή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Να υπενθυμίσουμε ότι περιγελούσαν για την παρενόχληση που βίωσε μια φοιτήτρια στην βιβλιοθήκη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στην οποία εκσπερμάτισε συμφοιτητής της. Ο ίδιος ζήτησε δημόσια συγνώμη, μετά από παρέμβαση του ΕΣΡ.

Με ένα στόρι στο instagram, φαίνεται να έχει ξεπεράσει όσα συνέβησαν, και να απολαμβάνει την λιακάδα στον Σαρωνικό μετά τη χθεσινή κακοκαιρία, σχολιάζοντας: «Μετά την καταιγίδα, πάντα η μέρα είναι πιο όμορφη…». Μάλλον είναι και ένας μικρός υπαινιγμός…

Υπενθυμίζεται πως εκτός από την απόφαση που θα λάβει το ΕΣΡ, ο Γιώργος Λιάγκας προβλέπεται να λογοδοτήσει και στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ για το συγκεκριμένο θέμα.

ανάρτηση Γιώργου Λιάγκα

Original Source: athensmagazine.gr