Ίσως να μην ήμουν για σένα

Ισως να μην ήμουν για σένα!

Ισως τα μεγάλα μου όνειρα να μην έφταναν στην δική σου ζωή. Ισως να ήθελες κάποιο δίπλα σου, με πιο μικρά όνειρα… Ισως τα δικά μου όνειρα φάνταζαν εξώ απο το δικό σου κόσμο.

Μα ήταν δικά μου απο την αρχή που με γνώρισες…Τα ήξερες…Και τώρα που βλέπω να κάνεις όλα όσα ζητούσα με κάποιο άλλο άτομο, αντιλαμβάνομαι πως… τελικά…ίσως δεν άξιζα στον κόσμο σου!

Οχι γιατί ήμουν λίγη… ίσως τελικά ήμουν πολύ για σένα..και εσύ ήθελες κάτι πιο “λίγο”! Και σε αυτό το “λίγο” δίνεις “όλα” όσα στο δικό μου “πολύ” δεν θέλησες να δόσεις!

Μα δεν πειράζει , έτσι είναι η ζωή…σε χαστουκίζει και βλέπεις πως μονο στα δικά σου όνειρα πρέπει να βασιστείς και σε τίποτα άλλο. Σε σένα και μόνο. Με τον εαυτό σου μένεις μόνο.

Και αν το “πολύ” δεν τους κάνει… μην προσπαθείς κανένα να πείσεις , κανένα να αλλάξεις. Μην απαιτείς να πάρεις αυτά που “αξίζεις”! Δεν αντιλαμβάνονται όλοι την αξία που έχεις.

Θα έρθει και για σένα αυτός που θα την καταλάβει και στο δικό σου “πολύ” θα δόσει όλα αυτά που απαιτούσες με την διαφορά ότι θα στα δόσει πριν καν τα ζητήσεις!