Ανδρέας Γεωργίου – Ελένη Βαΐτσου: Επιτέλους το παραδέχθηκαν!

Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε του Μπρούσκο, ο Ανδρέας Γεωργίου και η Ελένη Βαΐτσου μοιράζονται άγνωστες στιγμές της συνεργασίας τους, μιλούν για τα επόμενα σχέδιά τους και παραδέχονται ότι… κάτι τρέχει μεταξύ τους.

Ο «Αχιλλέας» και η «Μελίνα» που αγαπήθηκαν ως τηλεοπτικό ζευγάρι, δηλώνουν πως είναι μαζί και στη ζωή και εξηγούν τους λόγους για τους οποίους αποφάσισαν να κάνουν τώρα αυτή τη μεγάλη αποκάλυψη.

Ακολουθεί η συνέντευξη του Ανδρέα Γεωργίου και της Ελένης Βαΐτσου στο alterinfo.gr

Έχετε μετρήσει πόσες ώρες περνάτε καθημερινά μαζί;

Ελένη: Είναι σίγουρα πάρα πολλές! Υπάρχουν φορές που έχουμε ξεπεράσει το 12ωρο, ωστόσο είναι κάτι που το έχουμε συνηθίσει μετά από 4 χρόνια, ειδικά όταν μια μέρα έχουμε μόνο δικές μας σκηνές, κάτι που συμβαίνει πολύ συχνά.
Ανδρέας: Μη σου πω ότι έχουμε κλείσει και 15ώρα και 17ώρα μαζί. Στα τελευταία γυρίσματα μένουμε μέχρι αργά το βράδυ, ενώ έχουμε περάσει κάποιες μέρες μαζί στο Λονδίνο και στο Άμστερνταμ για δουλειά, ενώ ήμασταν δέκα μέρες στο Περού μαζί για την προώθηση της σειράς.

Ταιριάζετε καθόλου ως χαρακτήρες;
Ελένη: Μπορώ να πω πλέον πως ταιριάζουμε σε πολλά περισσότερα από όσα πίστευα. Σε αντίθετη περίπτωση, άλλωστε, δεν θα μπορούσαμε να αντεπεξέλθουμε σε βάθος χρόνου και να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα.
Ανδρέας: Μετά από τόσα χρόνια έχουμε βρει κώδικες επικοινωνίας και νομίζω ότι τα έχουμε καταφέρει (γέλια και από τους δύο).

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο alterinfo.gr