Αννα Δωροθέα: Την τρέλανε ο Ιταλός! Τα στιγμιότυπα μιας έντονης ερωτικής στιγμής;

Το όνομα του είναι Giuseppe Commisso , είναι μοντέλο… Ιταλός (μμμμ…..τα σχόλια περιττά) και κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον όλων…όπως και της Κύπριας Fashion Designer  Άννα Δωροθέα.

Κοιτάξτε να δείτε πως καμιά φορά… μια στιγμή μπορεί να προκαλέσει πολλά σχόλια… ένα κλικ της λάθος στιγμή… ή θα λέγαμε την κατάλληλη στιγμή… θα μπορούσε να δημιουργήσει ολόκληρο σενάριο!

Και όμως μια φωτογραφία μπορεί…να παρεξηγηθεί ! Οπως αυτή, με την Αννα Δωροθέα και τον Ιταλό γόη Giuseppe Commisso ο οποίος στα βραβεία Cyprus Fashion Model Award 2017 κέρδισε τον τίτλο του KING!

Την Τετάρτη λοιπόν το βράδυ η Κύπρια σχεδιάστρια Αννα Δωροθέα δεν ήταν μόνο κριτής των καλλιστείων …αλλά στο τέλος βραδίας έπρεπε να απονείμει το βραβείο KING …! Και κάπου εκεί ξεκίνησαν τα κλικ των φωτογραφιών οπου απαθανατίστηκε η πολυσυζητημένη στιγμή!

Το σωστό κλικ…την κατάλληλη στιγμή… με το μοιράιο λάθος παρεξήγησης να κάνει πλέον τον γύρο του διαδικτύου!

Ποια είναι η αλήθεια; Δεν συμβαίνει τίποτα ανάμεσα τους… Αν και οπως φαίνονται στην φωτογραφία θα ταίριαζαν… Κούκλα η Αννα Δωροθέα… και κούκλος ο Ιταλός…. βρε γιατί όχι! Απο παρεξήγηση… να βγει και κάτι καλό! Λέτε;

Για να δούμε!