Αποκάλυψη – σοκ αυτά θα γίνουν στα μελλοντικά επεισόδια του Mπρούσκο !

Ο αγαπημένος μας ηθοποιός Νίκος Βερλέκης που ενσαρκώνει τον ρόλο του Παύλο Γιαννακάκη μέσα στην δραματική σειρά μπρούσκο έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό TV 24 και στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Μουλόπουλο. Εκεί ο Νίκος Βερλέκης έκανε σημαντικές αποκαλύψεις για το τι μας περιμένει στα μελλοντικά επεισόδια της δραματικής σειράς μπρούσκο.

Έτσι λοιπόν ύστερα από την ερώτηση του δημοσιογράφου ότι ο Γιώργος Ζένιος θα ήθελε να δικαιωθεί ο Διαμαντής για όλα αυτά που έχει κάνει, ο Νίκος Βερλέκης απάντησε ότι ο Διαμαντής έχει κάνει πάρα πολλά και αν δεν γίνεται στο τέλος να δικαιωθεί ένας εγκληματίας για τις πράξεις του!

Ωστόσο μεγάλες εξελίξεις θα δούμε την στάση που θα κρατήσει ο Παύλος απέναντι στην Αναστασία και την επανασύνδεση της με τον Ματθαίο. Ο Παύλος δείχνει ιδιαίτερη συμπάθειά στον Ανδρέα αλλά αυτό δεν λέει κάτι, μιας και συνήθως οι πατεράδες συμπαθούν πάρα πολλούς γαμπρούς αλλά οι κόρες τους στο τέλος φαίνεται να διαλέγουν άλλους. Μόνο που στις πολύ πλούσιες οικογένειες αποφασίζει ολόκληρη η οικογένεια για να καταφέρουν και να σμίξουν με μία άλλη επίσης πλούσια οικογένεια. Ωστόσο η Αναστασία θα κάνει την ανατροπή και θα επανασυνδεθεί με τον Ματθαίο. Ωστόσο Παύλος μπορεί να κάνει πολλά για αυτήν την επανασύνδεση αλλά στο τέλος αυτό που θα μετρήσει είναι η αγάπη που έχει η Αναστασία για τον Ματθαίο. Εκείνη θα επιμείνει τόσο πολύ που δεν θα αφήσει άλλα περιθώρια στον πατέρα της. Άλλη μία σημαντική αποκάλυψη που έκανε ο Νίκος Βερλέκης είναι ότι στα μελλοντικά επεισόδια της σειράς μπρούσκο θα δούμε να χύνεται πάρα πολύ αίμα. Χαρακτηριστικά θα γίνει μια μεγάλη βεντέτα και βεντέτα χωρίς αίμα δεν γίνεται να υπάρξει.

Source :
videogr.gr