ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δεν ξαναέγινε! Ένας μοντέρνος Κυπριακός γάμος… με την δεξίωση να γίνεται στους δρόμους της Λευκωσίας – Πήραν ειδική άδεια! (ΦΩΤΟ)

Ένας πολύ ξεχωριστός γάμος στην Λευκωσία με ύφος Street Party. Σίγουρα δεν έχουμε ξαναζήσει ένα τέτοιο γεγονός παρά μόνο στα παλαιότερα χρόνια όταν έκλειναν δρόμους και έστηναν τραπέζια το γαμήλιο πάρτι ή αλλιώς για να τρατάρουν τους καλεσμένους.

Η Μικαέλλα-Μαρία και ο Μάρκος, είναι η εξαίρεση…σε μια μοντέρνα εποχή όπου η πολυτέλεια και η χλιδή των ξενοδοχείων και κέντρων δεξιώσεων είναι η πρώτη επιλογή των ζευγαρίων. Ωστόσο αυτό το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει street-Party

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SOCIALISTA.COM.CY , παρουσία του Εξοχότατου προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 ο γάμος της Μικαέλλας-Μαρίας Καλλινίκου και του Μάρκου Μαρκάκη.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Βόστρων κ.κ Τιμόθεου στο πιο γραφικό σημείο της παλιάς πολής, στον Ι.Ν Αναλήψεως και Αγ. Φιλουμένου μέσα στον όμορφο ιδιωτικό χώρο της Εξαρχίας του Πανάγιου Τάφου. Ακολούθησε δεξίωση στην αυλή της Εξαρχίας με χαλαρή μουσική,εδέσματα και άφθονο κρασί.

Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού καθώς και αρχηγοί κομμάτων,κος Αβέρωφ Νεοφύτου και κος Νικόλας Παπαδόπουλος,πρώην και νύν υπουργοί, βουλευτές και οι κύριοι δήμαρχοι Λευκωσίας, Μόρφου, Έγκωμης και Στροβόλου.

Το γαμήλιο πάρτι-street party πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου έξω από το οικογενειακό αρχοντικό της νύμφης στην παλιά Λευκωσία, ένας πολυφωτογραφημένος δρόμος περιτριγυρισμένος από κτίρια του 19ου αιώνα ο οποίος παρέμεινε κλειστός κατόπιν λήψης των απαραίτητων αδειών.

Την μουσική επιμέλεια ανέλαβαν ο Νικόλας Πισίας με ζωντανή μουσική και ο γνωστός μουσικός παραγωγός Νίκος Βαρβαρέσος.Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου επιμελήθηκαν οι Έλενα Λοίζου- και ο Χαράλαμπος Μαυρομμάτης.

Το νυφικό της νύμφης επιμελήθηκε η γνωστή σχεδιάστρια Στάλω Θεοδώρου ,το μακιγιάζ ο Μάικ Ορφανίδης και την επιμέλεια των μαλλιών ο Δημήτρης Παλαιολόγος.

Δείτε τις φωτογραφίες