Αριστοτέλους – Εφραίμ: Αγόρι ή κορίτσι, τι άραγε επιθυμεί το ζευγάρι; – Νέες φωτογραφίες του ζευγαριού

Εκείνος υπερπροστατευτικός και εκείνη τυφλά ερωτευμένη. Ο Γιώργος Εφραίμ και η Χριστιάνα Αριστοτέλους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μετά τα χαρμόσυνα νέα, ότι σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς.

Το ζευγάρι πριν από μερικές εβδομάδες έμαθε πως ο πελαργός βρίσκεται καθ οδόν και αμέσως το πρόσωπο τους έλαμψε από ευτυχία.

Αγόρι ή κορίτσι, τι άραγε επιθυμεί το ζευγάρι? Κι όμως τόσο η Χριστιάνα όσο και ο Γιώργος δεν έχουν ιδιαίτερη προτίμηση αν ο καρπός του έρωτά τους είναι αγοράκι ή κοριτσάκι αφού στη κοινή ζωή τους θέλουν να αποκτήσουν πολλά παιδιά (πάνω από δύο) άρα το μόνο που αυτή τη στιγμή τους ενδιαφέρει είναι το φύλο του πρώτου μωρού. Γερό να είναι όπως λένε στους δικούς τους ανθρώπους και ότι τους στείλει ο Θεός….
Το ShowTime-cy, λίγο πριν τα χαρμόσυνα νέα βρέθηκε στην υπεραγορά  προκειμένου να κάνουν τα απαραίτητα ψώνια του σπιτιού τους.

Εκείνος, κρατώντας το καροτσάκι με τα ψώνια και εκείνη δίπλα του περπατούσαν προς το αυτοκίνητο προκειμένου να αναχωρήσουν για την οικία τους. Δείτε καρέ καρέ το ζευγάρι την στιγμή που έφευγε απο την υπεραγορα όπως το κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του ShowTime-cy.