Αυτά είναι τα μαγιό που επιλέγουν οι πιο στιλάτες γυναίκες του instagram!

Οι διακοπές πλησιάζουν – για τις περισσότερες δηλαδή από εμάς, αφού σίγουρα μερικές από εσάς έχετε πάει ήδη- και αναρωτιόμαστε ποιο θα είναι το μαγιό που θα φορέσουμε ξανά και ξανά όλο το Καλοκαίρι. Οι top instagrammers παγκοσμίως μας δείχνουν αυτά που προτιμούν και μας εμπνέουν πολύ!

@Rocky Barnes
H Rocky Barnes επιλέγει ψηλόμεσο μπικίνι με μεγάλα φλοράλ σχέδια και βολάν στο μπούστο και είναι άκρως εντυπωσιακή.

Ένα απλό μαύρο τριγωνάκι είναι σταθερή επιλογή και ένα μαγιό που αγαπάει ιδιαίτερα και η Rocky Barnes που έχει φτάσει πλέον στο instagram τους 1.7 εκατομμύρια followers.

@Danielle Bernstein
H Danielle έχει 2.1 εκατομμύρια followers και δείχνει επίσης μια αδυναμία στα μπικίνι μαγιό. Φέτος επιλέγει ένα φανταστικό cow bikini και το συνδυάζει με ένα λευκό πουκάμισο, όπως κάνουν πολλές fashionistas.

To sexy μπικίνι της με τα γεωμετρικά σχέδια είναι ακόμα μια hot επιλογή που μπορείς να κάνεις.

@Negin Mirsalehi
Tα φρούτα είναι ένα ακόμα print που αγαπάμε ιδιαίτερα αυτό το καλοκαίρι. Η Negin Mirsalehi με τους 5.4 εκατομμύρια followers καταφέρνει να μας εντυπωσιάσει με τα ολόσωμα μαγιό της.

Η ίδια λατρεύει επίσης τα μαγιό με κάθετες ρίγες και τα επιλέγει συχνά στις καλοκαιρινές της διακοπές.

Ένα λευκό σέξι μπικίνι με τριγωνάκι είναι για όλες εσάς που θέλετε πραγματικά να προσελκύσετε όλα τα βλέμματα πάνω σας στην παραλία.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-7194559-7_437111’); });

Η Negin φοράει ακόμα ένα μαγιό σε μαύρο χρώμα με εντυπωσιακά cutouts.

@Chiara Ferragni
H Chiara λατρεύει τις neon αποχρώσεις ακόμα και όταν είναι μόνο σε λεπτομέρειες στο μαγιό της.

To μαύρο ολόσωμο μαγιό είναι μια μίνιμαλ αλλά και πολύ σέξι και στιλάτη επιλογή.

@Aimee Song
H Aimee Song αγαπάει τα animal prints και μας το υπενθυμίζει τακτικά!

@Leonie Hanne
H Leonie Hanne επενδύει σε ένα nude μπικίνι μαγιό και το συνδυάζει με animal print πουκάμισο.

Σε άλλη της εμφάνιση η όμορφη instagrammer με τους 1.9 εκατομμύρια followers ποζάρει με ένα μαγιό σε μια από τις πιο δυνατές αποχρώσεις του φετινού καλοκαιριού, που είναι το φούξια!

Διαβάστε ακόμα: 6 black & white looks για τις καλοκαιρινές σου εξόδους! (VIDEO)- Τα πιο ωραία looks για να τραβήξεις όλα τα βλέμματα επάνω σου

Hot Trend: Τα δερμάτινα outfits που επιλέγει η Chiara Ferragni!- Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες τάσεις του καλοκαιριού και η Chiara μας δείχνει έξυπνους τρόπους για να την υιοθετήσουμε

Star Style: Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο πάρτι του περιοδικού OK (φωτό)- Τι φόρεσαν οι Ελληνίδες stars σε ένα από τα μεγαλύτερα πάρτι του καλοκαιριού;

Original Source: faysbook.gr