Αυτά είναι τα top trends στις τσάντες της Άνοιξης! (VIDEO)

Θέλεις να αποκτήσεις μια νέα τσάντα αλλά δεν ξέρεις ποιες είναι οι top τάσεις της σεζόν. Στο παρακάτω βίντεο η γνωστή You Tube Shea Whitney μας δείχνει τάσεις που έχουν κυριαρχήσει στα social media και στους δρόμους των μητροπόλεων της μόδας και μας προτείνει τρόπους για να τις υιοθετήσουμε και εμείς στο καθημερινό μας στιλ.

#Τσάντες με logos
Αποτελούν μια από τις top τάσεις και δυστυχώς πρέπει να δαπανήσεις αρκετά χρήματα για να τις αποκτήσεις. Οι τσάντες των top designers που είναι καλυμμένες ολόκληρες με τα logos τους είναι must και θα φορεθούν πολύ.

#Πλεκτές τσάντες
Φορέθηκαν πολύ κατά τη δεκαετία των 90’s και τώρα επιστρέφουν δυναμικά. Οι πλεκτές τσάντες κυρίως σε πουγκιά θα φορεθούν πολύ και θα τις λατρέψεις στο καθημερινό σου casual styling.

#Mini bags
Μπορεί οι μικροσκοπικές τσάντες να ήταν τάση πέρυσι αλλά και τα προηγούμενα χρόνια αλλά φέτος επιστρέφουν και είναι ακόμα πιο μικροσκοπικές. Για την ακρίβεια είναι τόσο μικρές που με τα βίας χωράνε μερικά κέρματα και ίσως και μια τσίχλα!

#Vintage bags
Είναι ίσως η μεγαλύτερη τάση του 2019 και θα τις λατρέψεις! Μπορεί να έχεις ήδη κάποια κομμάτια στην ντουλάπα σου ή μπορεί να αποκτήσεις μια vintage τσάντα για να ενισχύσεις το καθημερινό σου στιλ. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι vintage τσάντες είναι μια επένδυση που αξίζει να κάνεις καθώς δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ από τη μόδα!

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-7194559-7_416676’); });

Δες στο παρακάτω βίντεο μερικές ακόμα τάσεις που θα κυριαρχήσουν τους επόμενους μήνες!

Διαβάστε ακόμα:5 tips για να «χτίσεις» βήμα προς βήμα το πιο τέλειο outfit (VIDEO)- Δες εδώ όλα τα βήματα και δημιούργησε το απόλυτο outfit

Η Aimee Song φοράει το ανοιξιάτικο φόρεμα που θα θέλεις να προσθέσεις στη ντουλάπα σου άμεσα!-Eίναι απλά υπέροχο και πολύ ανοιξιάτικο!

Η Anna Wnitour το παραδέχεται: Η Μeghan Markle έχει επηρεάσει στιλιστικά ακόμα και την ίδια!-Το φαινόμενο Meghan Markle

Original Source: faysbook.gr