Αυτές είναι οι 7 πιο hot τάσεις του φετινού Καλοκαιριού!

Οι τάσεις του φετινού καλοκαιριού είναι πολλές και γι’αυτό εμείς σου ετοιμάζουμε καθημερινά posts που σου αναλύουν όλα τα trends που αξίζει να ακολουθήσεις. Σήμερα συγκεντρώσαμε 7 τάσεις που είδαμε ξανά και ξανά στο instagram και σου τις προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

#1. Η δαντέλα επιστρέφει και γίνεται το απόλυτο must των καλοκαιρινών μας look. Τα σεμεδάκια της γιαγιάς ράβονται πάνω στις μπλούζες και τις φούστες μας και δίνουν ρομαντικό ύφος στις εμφανίσεις μας.

#2. Τα statement μαγιό γίνονται τάση και δίνουν στιλ ακόμα και στις εμφανίσεις μας στην παραλία. Προτίμησε ολόσωμα μαγιό με ιδιαίτερες λεπτομέρειες ή επένδυσε σε ένα μπικίνι με ιδιαίτερα μανίκια!

#3. Τα slip dresses έχουν φέτος την τιμητική τους! Είτε τα φορέσεις σε μίνι εκδοχή είτε σε μάξι το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου. Μας αρέσουν οι off white αποχρώσεις και τα nude που δείχνουν ακόμα πιο σέξι πάνω σε μαυρισμένες επιδερμίδες.

#4. Τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα με πέρλες είναι αδυναμία μας αυτό το καλοκαίρι. Φόρεσε στις πρωινές σου βόλτες τα αγαπημένα σου scrunchies, και το βράδυ διάλεξε ένα κοκαλάκι με πέρλες!

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-7194559-7_432643’); });

#5. Τα slippers είναι παπούτσια που έχουμε αγαπήσει τα τελευταία χρόνια και πολλές fashionistas τα φοράνε όλους τους μήνες του χρόνου. Για μια χαλαρή βόλτα στην πόλη είναι ό,τι πρέπει και θα δώσουν εύκολα στιλ στην εμφάνισή σου.

#6. Τα φλοράλ φορεματάκια με φουσκωτά μανίκια, γνωστά και ως milkmaid dresses, είναι το απόλυτο trend του καλοκαιριού!

#7. Τον χειμώνα που μας πέρασε οι off white αποχρώσεις και τα μπεζ χρώματα κυριάρχησαν στη μόδα. Φέτος το καλοκαίρι η λατρεία μας για αυτούς τους τόνοςυ συνεχίζεται και θα απογειωθεί τους επόμενους μήνες.

Διαβάστε ακόμα: Αυτή η instagrammer φοράει σχεδόν καθημερινά neon outfits (φωτό)

Τα μόνα παντελόνια που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου αυτό το Καλοκαίρι

Η Φαίη μας δείχνει 5 τρόπους για να φορέσουμε τις ζώνες μας και συγκεντρώνει δεκάδες χιλιάδες likes

Original Source: faysbook.gr