Αυτή είναι η Κύπρια ηθοποιός που φώναζε στο αεροδρόμιο για τους ανάπηρους – Δείτε εδώ τι είχε γίνει (VIDEO)

Η κυρία αυτή στεκόταν στην ουρά στο αεροδρόμιο για έλεγχο διαβατηρίων αλλά μόλις αντιλήφθηκε ότι δόθηκε προτεραιότητα σε αναπηρικά καροτσάκια, άρχισε να φωνάζει έξαλλη αναγκάζοντας τον υπάλληλο να βγει έξω προσπαθώντας να την καθησυχάσει, εξηγώντας της τον αυτονόητο σεβασμό και κατανόηση που πρέπει να δείχνουμε στα άτομα με αναπηρία.

Τι να πει κανείς…Σίγουρα τέτοιες ειδεχθή συμπεριφορές αλαζονείας και αδικαιολόγητης έπαρσης είναι επιεικώς απαράδεκτες!

Δείτε παρακάτω την εξαγριωμένη ανάρτηση ενός ατόμου που είχε την ατυχία να γίνει αυτόπτης μάρτυρας αυτού του περιστατικού:

Επώνυμη ηθοποιός της κυπριακής τηλεόρασης (δαμε γελούμε μέχρι δακρύων) στεκόταν χθες όταν επέστρεφα στην ουρά μαζί μας για έλεγχο διαβατηρίων στο αεροδρόμιο (μα γιατί με τους κοινούς θνητούς?) Ήταν το πρώτο σοκ που έπαθα να δω την κυράτσα, βαμμένη, στολισμένη, του κομμωτηρίου, με μια μουττη ισσια πάνω, 4 η ώρα το πρωί να στέκεται μπροστά μου μετά που μια βδομάδα ανεμελιάς, χαλάρωσης τζαι συναστροφής με ανθρώπους άλλης κουλτούρας, φτωχής μα πλούσιας. Το κερασάκι στη τούρτα έκατσε μόλις ανακάλυψε η κυράτσα ότι 2 καροτσάκια αναπήρων είχαν σειρά προτεραιότητας . Εκεί ξεκίνησε να φωνάζει μπροστά σε όλους μας τζαι αναγκαστικά βγήκε ο υπάλληλος έξω να της εξηγήσει ότι δεν έχουν ειδικό χώρο αναμονής οι ανάπηροι και ότι πρέπει να τους σεβαστούμε. Back to the reality. Οι εν τα βλέπω μαύρα! Θα πάρω το μωρό μου βόλτα στο βουνό να κατουρήσει ευτυχισμένο όπου έβρει σε λλίο. Απλά εν θέμα προσαρμογής παλε με το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο.

Η εκπομπή της Γιώτα Κουφαλλίδου επικοινώνησε με την ηθοποιό Δήμητρα Δημητριάδου η οποία επιβεβαίωσε πως πρόκειται για την ίδια αλλά η ιστορία σύμφωνα πάντα με την ίδια είναι λίγο διαφορετική.

Image result for ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι δήλωσε η ίδια

 

Source :
lifenewscy.com