Αυτή είναι η πιο δημοφιλής μπλούζα της σεζόν! Σου δείχνουμε πως να την φορέσεις

Υπάρχει μια τάση που έχει γίνει απίστευτα δημοφιλής μέσα στην άνοιξη και ήδη φοριέται από πάρα πολλές γυναίκες με στιλ, influencers, instagrammers και bloggers! Πρόκειται για τις μπλούζες από οργάντζα που έχουν αποκτήσει φήμη αμέσως μετά τις εβδομάδες μόδας σε όλο τον κόσμο, όπου πρωτοείδαμε αυτό το trend!

Πώς θα φορέσεις αυτή την μπλούζα; Στα καταστήματα θα τη βρεις σε διάφορα χρώματα, σχέδια και με ιδιαίτερες λεπτομέρειες. Μπορείς να βρεις επίσης πουκάμισα από οργάντζα που είναι εξίσου δημοφιλή, μπλούζες με φιόγκους, με βολάν αλλά και puffy sleeves.

Φόρεσε την μπλούζα σου μόνο με σουτιέν, ένα μπουστάκι, crop top ή τιραντάκι, ώστε να φανούν οι διαφάνειες που έχει αυτό το ύφασμα.

Συνδύασε το μπλουζάκι ή το πουκάμισό σου με παντελόνι ή φούστα στο ίδιο χρώμα και φόρεσε sneakers αν θέλεις να δώσεις πιο casual τόνο στο συγκεκριμένο look.

Στα καταστήματα αλλά και σε online shops θα βρεις επίσης πανωφόρια από οργάνζτα, όπως blazers και καμπαρντίνες.

Τα μάξι πουκάμισα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και μπορείς να τα ταιριάξεις με τζιν για να δείξουν πιο casual και λιγότερο δραματικά.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-7194559-7_418773’); });

Οι παλ τόνοι αλλά και τα bold χρώματα είναι must και θα τα λατρέψεις αυτό το Πάσχα!

Τόλμησε μπλουζάκια από οργάντζα με φουσκωτά μανίκια για ένα statement look που ξεχωρίζει.

Αν επιθυμείς ένα πιο «ήσυχο» αποτέλεσμα θα σου πρότεινα να διαλέξεις ένα πουκάμισο από οργάντζα σε off-white ή μπεζ τόνους και να το συνδυάσεις με ένα παντελόνι ή μια φούστα σε πιο έντονο χρώμα. Ολοκλήρωσε το look σου πάντα με αξεσουάρ και κομψά πέδιλα ή mules.

Διαβάστε ακόμα: Οι stars του Hollywood κλέβουν τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα της ταινίας Avengers: Endgame-Φανταστικά looks

Η Captain Marvel (Brie Larson) φοράει το πιο ωραίο 80’s φόρεμα που είδαμε φέτος!-Μόλις το δεις θα το λατρέψεις!

Δυναμικό ντύσιμο: Τι φοράνε στο γραφείο τους 7 πολύ πετυχημένες γυναίκες!-Δες εδώ και κλέψε ιδέες!

Original Source: faysbook.gr