Αυτή είναι η σεξυ Wonder Woman της Κύπρου – Οι φώτογραφίες που μας αφήνουν άφωνους

Η personal trainer Marierose Tarkmanian από την Λάρνακα ξαναχτυπά τώρα ως Wonder Woman! Λέτε να είναι υπονοούμενο για οποια πλησιάσει τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Βασαλο απο το survivor; Ποιος ξέρει!

Εμας πάντως μας αρέσει και σας δείχνουμε τις φωτογραφίες που αναστάτωσαν το Instagram!

Λίγο για την ιστορία, για όσους δεν το ξέρους εξηγούμε τι είναι η Wonder Woman! Η  Wonder Woman είναι φανταστική χαρακτήρας των κόμικ της DC Comics η οποία δημιουργήθηκε από τον Γουίλιαμ Μάρστον (William Marston) μαζί με την σύζυγό του, την Ελίζαμπεθ Χόλογουεί Μάρστον (Elizabeth Holloway Marston) και τον Χάρι Πίτερ (Harry Peter). Η πρώτη εμφάνιση της Γουόντερ Γούμαν έγινε στο τεύχος #18 του περιοδικού All Star Comics το 1941 σε δευτερεύουσα ιστορία του τεύχους.

Είναι από τις πρώτες γυναίκες υπερηρωίδες που έχουν εμφανιστεί στην σύγχρονη εποχή.

 Η Diana απεικονίζεται ως μια αριστοτεχνική αθλήτρια, ακροβάτισσα, μαχήτρια και στρατηγός, εκπαιδευμένη και έμπειρη σε πολλές αρχαίες και σύγχρονες μορφές ένοπλης και άοπλης μάχης, συμπεριλαμβανομένων των αποκλειστικών πολεμικών τεχνών των Αμαζόνων. Σε ορισμένες εκδόσεις, η μητέρα της την εκπαιδευτεί, όπως Wonder κορίτσι, για μια μελλοντική καριέρα ως Wonder Woman. Παρουσιάζεται ως ιδιαίτερα εκπαιδευμένη στη χρήση των Αμαζονίων βραχιολιών της για να σταματήσει τις σφαίρες και να ξέρει να χρησιμοποιεί χρυσό λάσο που έχει στην κατοχή της.Ο Μπάτμαν την αποκάλεσε κάποτε η «καλύτερη σώμα με σώμα μαχήτρια στον κόσμο”. Η σύγχρονη εκδοχή του χαρακτήρα είναι γνωστό ότι χρησιμοποιεί ωστική κυματική δύναμη όταν το κρίνει αναγκαίο. Έχει επίσης γνώση στην ψυχολογία, όπως κάνουν οι Αμαζόνες αδερφές της.
Δείτε την Marierose Tarkmanian ως την Wonder Woman της Κύπρου μέσα απο το SOCIALISTA.COM.CY: