Αυτός είναι ο πρώτος Κύπριος που λανσάρει δικό του άρωμα και κάνει θραύση!

Και ομως δεν έχουμε ακούσει ως τώρα για κάποιον Κύπριο ο οποίος να έχει λανσάρει το δικό του άρωμα!

Εχουμε ακούσει για σταρ του Χόλυγουντ, για επώνυμους και διάσημους της Ελλάδας, όμως μέχρι στιγμής δεν έχουμε ακούσει καποιο Κύπριο επώνυμο να λανσάρει δικό του άρωμα .

To ίδιο άτομο το οποίο αναστάτωσε την Mariah Carey , είναι το ίδιο που επιχείρησε να δημιουργήσει κάτι ξεχωριστό για τις γυναίκες και τους άνδρες της Κύπρου (και όχι μόνο)!

Η ιστορία του πάει χρόνια πίσω, καθώς ο Θέμης Δημητριάδης, απο 16 χρονών δούλευε σε μεγάλους οίκους καλλιντικών. Απο τότε του γεννήθηκε η ίδεα και ο στόχος να φτιάξει ένα δικό του άρωμα.

Πριν απο δυο χρόνια πήρε την απόφαση και ξεκίνησε την έρευνα, ωστε να δημιουργήσει ένα άρωμα το οποίο θα συνδιάζε όλα όσο ήθελε!

Λίγο καιρό αργότερα, βρήκε αυτό που έψαχνε και δοκίμασε τρεις διαφορετικέ φόρμουλες πριν καταλήξει στο τελικό αποτέλεσμα.

Το άρωμα ονομάζεται “Themis” και για την προώθηση του έγινε μια μεγάλη καμπάνια! Αλλωστε μιλάμε για τον πρώτο Κύπριο που έχει δημιουργήσει το δικό του άρωμα!

Το άρωμα που κάνει θραύση αποτελείται απο 11 συστατικά (ανάμεσα τους vanilla, jasmine , cherry blossom). Δε πωλείται σε κανένα σημείο αλλά μόνο online. (Περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με e-mail στο: [email protected])

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό: Αυτός είναι ο Κύπριος απο την Λάρνακα που αναστάτωσε την Μariah Carey με το tattoo του