Βίντεο αποκάλυψη: Ποιοι παίκτες από τους «Μαχητές» του Survivor έπαιξαν στην κορυφαία ελληνική ταινία της 20ετίας;

To Survivor εχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας και δεν είναι λίγα όσα ανακαλύπτουμε καθημερινώς κυρίως για τους παίκτες από την ομάδα των «Μαχητών», οι οποίοι ήταν άγνωστοι μέχρι σήμερα! Ή τουλάχιστον έτσι πιστεύαμε…

Μπορεί οι δίδυμες αδερφές Αϊνατζόγλου να έχουν δυσκολευτεί ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες στο Survivor, με την Ελισάβετ να είναι η πρώτη που αποχωρεί από την ομάδα των Μαχητών και την Ειρήνη να είναι για δεύτερη φορά υποψήφια προς αποχώρηση, ωστόσο τα δύο κορίτσια είχαν φιλοδοξίες για αναγνώριση από πολύ παλιά.

Το guest των διδύμων σε ελληνική κωμική σειρά από το 2008 που αποδεικνύει πως μάλλον δεν υπήρξαν και τόσο… άσημες και η συμμετοχή τους σε βίντεο κλιπ τραγουδιού. Και οι δίδυμες δεν είναι οι μόνες από την αρχική ομάδα των Μαχητών που φλέρταραν στο παρελθόν με τη δημοσιότητα.

Κάνοντας zapping το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας πέσαμε πάνω σε ένα ακόμη επεισόδιο του Safe Sex, από τις δεκάδες σειρές που προβάλλει το MEGA το τελευταίο διάστημα και όσο αδυνατεί να παράξει νέο πρόγραμμα. Σε αυτό λοιπόν, η Μπέσι Μάλφα ανέλαβε το διπλό ρόλο, δύο δίδυμων αδερφών που έμοιαζαν σαν δυο σταγόνες νερό. Στο διπλό αυτοτετελές επεισόδιο από το μακρινό 2008, προβλεπόταν μια σκηνή flashback στην παιδική ηλικία των δίδυμων γυναικών. Και εκεί συνέβη η αποκάλυψη.